RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az új grafika, fõleg HD-ben :o
Befostok.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

a kedvencekben benne van, jelez ha jön új üzenet.

Disno
hát az kizárt dolog mert nem tudom <#wow3>

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

néha

Az intelligens ember majdnem mindent nevetségesnek talál, az érzékeny ember szinte semmit.

de

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

nem

Nézi még ezt valaki?^^
Csak mert a szokásosnál is jobban kihalt 😛
És ez miért lenne olyan jó? Nem jók a külföldi szerverek? 😊

valaki tudja hogy kell megcsinálni a húsvéti feladatot? mert elakadtam a gép szerelésnél. nem tudom mit kell csinálni

Sziasztok! Megint én vagyok, mert törölték a másik petíciót (nem tetszett nekik, hogy nem teljes nevet használtam), és ha valakit érdekel, akkor belinkeltem az újat:

http://www.petitiononline.com/rshun/petition.html

Tudom, tudom, persze, hogy még kevés az aláírás, hiszen most indult, de ezért kell aláírnotok, emberek! Hajrá, csak egy percet vesz igénybe! és nyugodtan reklámozhatjátok máshol is!
Igen, úgy látom nem igazán RS-rõl szól a hosszú postod, így a további kommenteket mellõzhetjük 😄
hopsz XD.
majdnem jó forumba írtam
Amit a grafikáról írtál az az alap grafikával nagyon is igaz, de én azt már szinte soha nem használom, inkább ezt szoktam használni
Én meséltem róla haveroknak, de errõl a dupla-kasztról rögtön a Lineage2 jutott eszükbe(amivel én nem játszottam).Van még ezen kívül vmi, ami miatt Lineage2-re hasonlítana? Valaki írja le, hogy még mi miatt Lineage koppincs pls? Szerintem ezt leszámítva wow-ra hasonlít jócskán. Professionok, Küldetések, AH...stb.
Olvastam egy fórumon, h grafikai motorja, mint a WoW-é és többen is írták, hát erre meg mit mondjak XD.
Grafikai motor olyan, mint a wownak? hát az pont, hogy nem XD. Grafikája és az egész megjelenés ennek is olyan, mint a sok japán gyártmányú, régi mmo, amiben egérrel kell kattintgatni.
Van sok ilyen ratyi, amit kipróbáltam: Silkroad, 2Moons, 9Dragons...stb.
Az összes ritkabéna. A összes abból áll, hogy hónapokon át 200 szinten keresztül farmolunk. Semmi küldetés, és ha van is, akkor azt kell csinálni, hogy öljünk meg 50et ebbõl, 200at amabból, de semmi jót érõquest, amiért legalább xp-t kanánk vagy vmi jó cuccot.
Nah a RoM ehhez képest jó nagy ugrás és most egy ideje nem játszottam, kb 2 hete vagy egy hónapja utoljára(23rouge/21warrior), de ha ateljesben nem is, remélem majd egy késöbbi nagy méretû patchben vagy ha lesz valami kiegészítõ, akkor abban javítanak jó sokat a grafikán. Az egész játék szeritem egyben elég jó, bár a grafikán valóban lehetne javítani egy kicsit még.
Valaki nem tud pontos idõt, hogy mikor jön ki teljes? Vagy már ki is jött? Mindjárt fel ugrok a runesofmagic.hu-ra.
sztem má nem adod el vszeg törlik ha túl sokat hirdeted

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.

mindig 4 xp-t kapsz attackból 1 hitenként
Igen.

#34362: hát ezt nem tudom... 😞

Gladiator
Ja, meg meg annyi, hogy minel nagyobb az attackom, annal nagyobb esellyel talalom el az ellenfelet, es minel nagyobb a strenghtem annal nagyobbat utok rajta?

Gladiator
Ja, egyebkent minden szornynel 4xp-t kapok egy hitpontert? Marmint most ha megutok egy lvl 6-os patkanyt, leveszek egy eletpontot tole, akkor azert 4xp-t kapok. Ez mondjuk egy lvl 60-as szornynel is csak ennyi?

Gladiator
Valaki akinek orias smithingje van, nem szeretne nekem csinalni par mithril cuccot magyar barati szeretetbol?😊 Lecilecileci😄 Belagoltam abban a rohadt wildernessben😄

Persze, de a kérdezõ erre a fórumra gondolt 😛

inkább csak ez a fórum halott 😄 az aktiv játékosok föleg rshun-on vannak
én is :p

meg ünnep napokon szórakozni

Hát én például már csak azért látogatom a karakteremet, hogy ne töröljék <#idiota>

Gladiator
Mi van, senki sem jatszik mar?

BuÉK buzik 😄 nem ám

hi

RunesCape Account-ot eladok, cserélek Steam accountra. Az account neve Dragon4710

MSN: [email protected]

üdv
Rshun -ra menj fel, fórum- leírások myths of white lands
Fülüke
Helósztok. A Myths of white lands küldetést letudná valaki írni hogy mit is kell csinálni? 😊 mert valahogy ekezdtem de nemtudom folytatni.

De k*rvajó géped van istenem....

Már rájöttem😊
Hello!
Köszi a segítséget😊
Ha lehetne még 1 kérdés:
Hogyan és mibõl tudok bronze daggert csinálni?
Jack nevû emberrel állj szembe, majd kittinst hogy menj elõre. fel kell hogy lökjed, és kb. ennyi lett volna

Segítsetek!
Elvállaltam a karácsonyi questet és átteleportáltam valami havas helyre. itt a télapó lefagyva és nem tom mit kell csinálni😞
karmen ezt itt inkább ne csináld minden létezõ szabálynak ellentmond.

Vlady, agilityt csak memberen lehet fejleszteni
ha vki-nek nem kell a kari ja legyen szives odaadni nekem [email protected] a jelszót és a kari nevát thx

köszi megvan a küldi😊)
Az agility-t mivel lehet növelni?
bardocz
Beszélj az eladóval.
A softosítás nem megy(cowhide-->soft leather)
bardocz
Nem kell semmilyen gépre rámenni.A cérnát kell használni a bõrön,és akkor feljön,hogy miket választhatsz.
azt megtaláltam (a boltost) de eggyik gépet se tudom használni. Rámegyek a bõrre, utána a gépre és semmi.
bardocz
Al Kharidban van egy boltos,a kohó mellett,õnála lehet.Cérnát meg a general store mögötti üzletben tudsz venni,illetve tût is.
Hogyan tudok soft leathert csináni, és hol dudok tût,cérnát venni?
köszi😄
bardocz
Varrjál.Ölsz tehenet,a cowhide-ból al kharidban csinálttasz soft leathert,és veszel tût,érnát,és megvarrod õket.
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el Rs-ezni, és van egy küldi amit nem tom hogy kell megcsinálni.
A Cooking tutor adja, és az a lényege hogy szerezzek neki 23 pár bõrkesztyüt.
Most mit csináljak? Vegyem meg?(Annyi pénzem nincs)
Elõre is köszi!
Nuki de nagyon nem játszok már xP

nektek mi a nevetek rs en?

bardocz
Húhú,megvan a rune berserker shield,még megszerzem a rune kesztyût,és én leszek a kisisten😄
bardocz
Oké,azon vagyok😄
Most fist of guthixban akarok szerezni rune berserker shieldet,és rune kesztyût,aztán utána rágyúrok mining/smithingre,amíg meg nem unom,tehát kb napi 5 perc😄
Inkább fektesd az erõdet a jelenlegi tápolásába 😄