RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Pure kari.Azok az erõre gyúró karik,akik 30-as szinten ütnek akkorát mint én most 59-esen.
mit?

bardocz
Van még értelme pure karit csinálni?
bardocz
Köszi,majd átnyálazom!
Nem is tudtam,hogy van ilyen küldetés a free-seknek.
A smithingnél csak akkor számít, hogy hol csinálod, ha az Anchievement Diaryt csinálod épeen ( http://rshun.hu/forum/viewtopic.php?f=55&t=7606)
andras28
bardocz
Ez a grand exchange hatalmas ötlet volt a fejlesztõktõl!Pár nap alatt összeszedtem egy addy,rune scrimmyre,és full addyra pénzt.Gondoltam eladom a chaos meg death runákat,meg a sok body rune-t,mind elment rögtön,és lett egy is pénzem😄 Rune scrimmyt régen napokig kerestem nekem jó áron,most 1 sec alatt már nálam is volt.
bardocz
A barbár faluból nyíló dungeonban hanyas szinten lehet találni értékesebb cuccokat,pl mithril páncélzat?
bardocz
Számít az smithingnél,hogy hol kovácsolom,meg öntöm ki a barokat?
Meg mi az a superheatelés?
bardocz
Amúgy ha pókerben össze tudnék szendi minden hónapban 10 dollárt,akkor simán menne rs memberség.
bardocz
Mert most fogok pár napig RS-ezni,aztán megjavul a lábam,és szimulátoooor.Meg amúgy is talán lesz egy kis pénzem,veszek vga-t,és akkor nem laptopon ablak módban kell szimeznem-.-"

Amúgy bankkártyám sincsen sajna,és nem tom neten hogyan szerezzek pénzt.Amúgy már rég member lennék a sok quest miatt😊
Miért is pár nap? Memberen van +150 quest, 30 minigame, 15 skill meg egy csomó érdekes dolog. És kb 1000 ft/hó ^^
bardocz
Csak így a sima már unalmas,hogy minden questet megcsináltam,memberre meg nem fizetnék be pár nap miatt.
Azok privát szerverek és illegálisak, ne használd õket.
bardocz
Jah,és esetleg tud valaki valami privát member szervert?Ami ugyan olyan,mint a játék,csak mintha member lennék.
bardocz
Mivel lehet gyorsabban növelni a mining meg smithinget,vas,vagy acél kovácsolással?
Magyar RuneScapezõ vagy? Szereted a fórumos szerepjátékokat? Itt az elsõ magyar RuneScape fórumos szerepjáték: http://www.rsrpghun.proboards.com/index.cgi
Mindenkit várunk... ;D
bardocz
Kár,hogy gyenge a karim hozzá,jó móka lenne pedig.
Czdano
Elnézegetvén a képeket lehet megint elkezdek runescapezni majd vmikor :]

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Sziasztok,
Nemtudom ezt a fórumot mennyi magyar RS-ezõ olvassa, de azért ide is kiírom.
Immár 5. alkalommal rendezzük meg az Összmagyar PK-t. Az RsHun klán és közösség szervezi.
Mindenkit várunk akinek megvan a 100+ combat szint.
Jövõ szombaton azaz Nov 22.-én 19:00-tól lesz, a 118as szerveren gyülekezünk edgevilleben 18:30tól.

további infó ITT

EDDY A KIRÁLY
a böngészövel semmi mert unokatesóm is firefox-ot használ és nála müködik

hát, ha lehet tradelni, csillogni vele vagy mittomen, akkor biztos, bar nem hiszem hogy olyan sokat fognak erni. Talan 1-2 ev mulva valamennyit. A Jagex egy ideje mar nem preferalja az ilyen unique cuccok osztogatását...

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

lenne egy olyan kérdésem: a mostani ünnep alkalmából össze szedhetõ cukrok valamikor fognak majd érni vala mennyit?

hmm, lehet hogy a böngészõ az oka, de lehet hogy QuickChat szerveren van.
EDDY A KIRÁLY
Sziasztok nekem olyan problémám van hogy nem tudok chat-elni.
Várom a meg oldásokat,ötleteket.

A hetty boszi nál miután megcsináljuk a ládásat ki kell venni egy gõtét vagy mi t és azt odaadn neki
Valaki leírná, hogy hogy kell ezt megcsinálni?
igen, készen vagy, gratulálok.
nah, elvileg készen vagyok... meg vannak a ruhák is, ihattam a löttybõl
is... elvileg ennyi?

elvállaltad a küldetést Maggie-nél?
csak Aggienél kaptam EGY narancs-lila mintás cukrot...

Hetty banyánál kéne kapnom cucot... de nem kapok! mért? (már meg csináltam a ládákat)

a többbihez itt van: Swept Away quest segítség.
a draynorihoz a segítség: háromszögek.
meg kell áldatni a seprüt.
Rimmingtoni boszinál a névkártyákat kell sorba tenni (toad, newt, vegyes)
Port Sarimban a rúnaárusnál a botját kell megtalálni, úgy, hogy az állatait a megfelelõ ketrecbe teszed. Draynorban 4 homokvonalat kell eltüntetni, hogy 4 kis háromszög maradjon.
van valami söprûm. egyik feladattal már végeztem. (ama boszorkánynnál, akinél volt az fõzetes küldetés)

Elég könnyû volt, de a jútúbon találsz videókat, de ha elmondod pontosan hol akadtál meg, akkor szívesen segítek.
akkor el mondhatnád hogy kell megcsinálni
légyszi! 😊

Kinek hogy tetszik a 2008-as Halloween event és quest?
Nekem nagyon tetszett. 9 pont a 10-bõl. Hogy miért? Mert a megáldott seprûért már csak a memberek kapnak még nyereményeket.
Ja és a nevem salyam.
Nem kell valakinek Goblin mail? Van 4.
Azta! 😄

Legalább felidézhetjük hogy nézett ki régen a Runescape. 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Disno

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Engem is õ vizsgáztatott még !😄
Csodálkozom hogy felvett, kis pöcsös voltam akkor még <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Pretorian
Az enyém se fiatal...már vagy 7,5 éve a nagy klánosdinak...emléxem, a felvételi vizsgám szerverleállás miatt szakadt meg anno...😄
Hú de rég volt. Rincewind vizsgáztatott még.
Egyébként most megint felnéztem hosszú idõ után, és azt kell mondjam, elég pofásan néz ki a játék. Világtérképet is el lehet érni végre a játékablakból (biztos régi újítás, de nekem még új).

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Na ne már! Kitörölték a szavazást. vagy mi van?
Pár napja indult, ez is haladás😄.
Nekem az osztályban már felmerült az ötlet, hogy lefordítjuk magyarra a Runescapet úgyhogy persze aláírtam.
keményen eddig csak 5en ríták alá

http://www.petitiononline.com/hunscape/petition.html
o.o rosszat linkeltem o.o de egyelõre csak aláírás gyûlik, ha sok lesz, akkor talán, de csak talán lesz magyar szerver:-/ úgyhogy szóljatok mindenkinek, hogy írja alá^.^
hunscape nem tudjátok miko lesz kész ugy karácson december környékén?.