RuneScape - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most indult a petíció a magyar RuneScape szerverért😊.
Deesno néha még be szokott nézni erre, meg még én is figyelem itt az életet, de már csak azért nézek fel a karakteremhez, hogy véletlen se töröljék, elég idõs már. 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Volt egy srác aki ezt a zafír-kancsó koncepciót mesélte (dicsekedte?) el...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Tedd ki mindened és 1-el jobbra upgrade-elõdik ha alt+f4-et nyomsz"
vagy Acceptelés elõtt az uncut zafít kicseréli egy kék kancsüra. <#idiota>#idiota>
Petrovics2
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
huzzál egy kicsit légyszike köszi szépen 😊 itt vannak az adataim
id: kakske85
pass: gusp9j1
köszi szépen!
androidus.freeblog.hu
jelszó : lamafasz
lvl : -20..
>hekkerköcsög<
<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#lama>#lama><#kocsog>#kocsog>
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Na mindegy, írok egy kis reklámot:
Mindenkinek ajánlom a SwiftKit nevû progit, amely letölthetõ innen. Mellesleg, ez a swiftswitch utódja aki esetleg ismerné, még béta verzió de már elég stabil. A lényeg: egy helyre van gyûjtve minden, ami rshez kellhet. Kalkulátorok, stat lekérdezés, árak, itemek lekérdezése, és a legfontosabb, a chat 😊
A chaten mindenkit szívesen várunk, két fõ magyar channel van, a #hungary és az rshun közösség, az #rshun. Írd be a szimpatikusabbat a channelhez, az rs neved a nickhez, és csatlakozz az ottlévõkhöz, ha van kedved.
Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People
amúgy a tõzsdén vagy már fél milkót kerestem egy hét alatt, szal csak mellék jövedelem.
miközben leckézek, stb. ölök az ellent és ha abba hagya akkor jöhet a random (addig is pihenek)
ennyire jó
Nem tudok elképzelni olyan alacsony szintet, ahol ez megérné. Pénz kell? Air running, cow hide gyûjtés stb. Sokszorosát hozza, megbízhatóan. Xp kell? Csak egy van, a macskás-szigetes-halászós, amelyik xp-t is ad, de annyi idõ alatt, amíg végigcsinálom, több xp-t pecázok össze.
Ráadásul van közte kifejezetten idegesítõ, mint pl. az evil sister, ahol csak akkor tudom elkapni, ha veszteg marad, egyébként a lagban pont elmozdul, míg a kurzort átviszem a karról a gombra. Néha percekig kell vele nyûglõdni.
androidus.freeblog.hu
mielött rá nem jöttem volna erre, senki sem csinálta. most hogy rá álltam erre, két hét mulva szinte mindenki ezt csinálja... nem csak magyarok.
a másik a randomokat azért szeretem mert drágaköveket is adnak.
Azoktól fogja érni büntetés, akik azt az oldalt birtokolják, ahová belépett. Érdemes lesz megváltoztatnia a jelszavát minnél elõbb!
A barbár falu alatt, a dungeonban a második szinten Délkeleti csücsökben a Flesh Crawlereket kell ölni. Mikor már nem támadnak, az ott lévõ kis patkányokat el kell kezdeni aprítani és a csontjaikat el temetni. Nekem max 6 patkány kinyírása után jött egy Random Events.
vagyis:
Flesh Crawler ölés, ha nem támadnak -> patkány ölés, csontjaik el temetése -> Random events -> flesh crawlerek megint támadnak, aztán megint abba hagyják.....
Random events nálam: eddig egyszer volt a legyen ön is miliomos koppintása, többször az öreg ember (a dobozos, vagy amikor oszlopokat kell érinteni) Az amikor a nõnek kell az ikertesóját kiválasztani a tömegbõl, vagy a démon kiképzõ tábórnok. Néha pantomínesek
szerintem megéri.