RuneScape - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol?

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=981122598

Most indult a petíció a magyar RuneScape szerverért😊.
Ihaj csuhaj!
Deesno néha még be szokott nézni erre, meg még én is figyelem itt az életet, de már csak azért nézek fel a karakteremhez, hogy véletlen se töröljék, elég idõs már. 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

ja mondok az hogy 500m ajálok annak aki el csorja a bendeguz9 karit. me ö is el csorta neekm és csak 79 cb.
mondasz valamit 😊

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Czdano
😊)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Csabee
Én nem tudom ki maradt itt a "régiek" közül, de mi valahogy régebben képesek voltunk kifejezni magunkat ékes magyar nyelven. Bár ez lehet inkább generációs probléma... Mindenesetre szomorú, na.

és azt soha nem bocsáltom meg neki igy hogy léccic lécci:'(
nagyon kérlek a bendeguz9 nem vagyok csoros de az a hülye el csorta régen a karim a 123cb de vissza szereztem és most neki akarom lééci.
és akinek meg van az vegyen fel emesenen runescape.sanyi@hot....
Ez olyan komolyan hangzik... jó üzlet lehet.

csá aki meg szerzi a bendeguz9 et ako bármit meg adok neki rs en me 400m van és akár azd is a oda adom me van oylan trainer lécci bármit csak lécci
és 19m van rajta
Jó neked.

van 1 honapos 10cb de 79 a mininge😄😄😄D:😄😄😄😄😄😄 és a 7 karim nem csorot tiszta
Komoly anyázások is mentek régen, meg odamegyek a házad elé ha akarod c. sztorik, még itt is. Emlékszem <#idiota>

Volt egy srác aki ezt a zafír-kancsó koncepciót mesélte (dicsekedte?) el...

Czdano
<#idiota><#idiota><#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

"kancsó" ez, dik.

Bezzeg a régi szép idõk!

"Tedd ki mindened és 1-el jobbra upgrade-elõdik ha alt+f4-et nyomsz"

vagy Acceptelés elõtt az uncut zafít kicseréli egy kék kancsüra. <#idiota>

Czdano
:/ nice one account lopási kisérlet

és a 128cb karimon minden szinte 99 csak 1 két skill nem az str is 99
és a sanyi182 az a 7 karim me van egy csomo karim van egy 128 as is
császtok rs en vok aki akrja fejlesztem a kariát és szerzek neki jó sok pénz nekem 490m van és party hat om van aki akarja az küldje el az emailomra [email protected] meg éri csá
Van egy klánom rs-en csak magyarok vanak bene a neve Nomembers (de memberes is beléphet) jelentkezni runescapen nálam Petrovics2-nél lehet a klán oldala: http://nomembers.extra.hu/ frisitve régen lett.
Petrovics2
nem tudna valaki mondani valami jó kis pénzszerzési módot? ja amugy ha valakinek tudnék segíteni és ebbõl valamennyi pénz is az enyém lehetne akkor azt szívesen vállalom
ColdFire
ez azért bátor egy húzás volt tudod-e? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

szia!
huzzál egy kicsit légyszike köszi szépen 😊 itt vannak az adataim

id: kakske85
pass: gusp9j1

köszi szépen!

Nekem a karakter nevem ugyanez, a jelszó pedig 1d10t4b4r0m4114Tv49y0k. Annyit kellene tenni, hogy a Maze melletti yew fáknál vagdosni és égetni. Nem kell behordani, csak menjen rá az xp. Elõre is köszi.

androidus.freeblog.hu

Czdano
név : Kabbe
jelszó : lamafasz
lvl : -20..

>hekkerköcsög<

lazán csak annyit mondok, hogy "anyucikádat"

Requiem88
lófaszt neked a seggedbe nemhogy még jelszót te kis...
<#boxer><#violent><#gun><#lama><#kocsog>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

ha akarjátok h fejlesszem a karakteretek, akkor küldjétek a nevét és jelszavát a [email protected] -ra (combat lvl. min 10) 10 combat lvl alatt nem fejlesztek, egy hét alatt 25 combat lvl-t tudok fejleszteni és 100000 aranyat minimum, de ha akarjátok csinálok küldetéseket is, itt van egy példa h hogy küldjétek el a karakter adatait: név: runescape felhasználód jelszó: rs jelszavad szint: hanyas combat lvl-re fejlesszem a karidat quest: melyik küldetést csináljam meg neked.
Nagy a panhás itten 😊
Na mindegy, írok egy kis reklámot:
Mindenkinek ajánlom a SwiftKit nevû progit, amely letölthetõ innen. Mellesleg, ez a swiftswitch utódja aki esetleg ismerné, még béta verzió de már elég stabil. A lényeg: egy helyre van gyûjtve minden, ami rshez kellhet. Kalkulátorok, stat lekérdezés, árak, itemek lekérdezése, és a legfontosabb, a chat 😊
A chaten mindenkit szívesen várunk, két fõ magyar channel van, a #hungary és az rshun közösség, az #rshun. Írd be a szimpatikusabbat a channelhez, az rs neved a nickhez, és csatlakozz az ottlévõkhöz, ha van kedved.
Disno
A tobbi aki ott van, szerintem csak combat xp-ert megy le, mert eleg sok monszter van ott, kicsi konkurrenciaval... en is voltam ott lent, bar nem a random eventekert 😊

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

macskás szigetes micsoda?

amúgy a tõzsdén vagy már fél milkót kerestem egy hét alatt, szal csak mellék jövedelem.
miközben leckézek, stb. ölök az ellent és ha abba hagya akkor jöhet a random (addig is pihenek)
ennyire jó

Erre mondják, hogy egy bolond százat csinál.

Nem tudok elképzelni olyan alacsony szintet, ahol ez megérné. Pénz kell? Air running, cow hide gyûjtés stb. Sokszorosát hozza, megbízhatóan. Xp kell? Csak egy van, a macskás-szigetes-halászós, amelyik xp-t is ad, de annyi idõ alatt, amíg végigcsinálom, több xp-t pecázok össze.

Ráadásul van közte kifejezetten idegesítõ, mint pl. az evil sister, ahol csak akkor tudom elkapni, ha veszteg marad, egyébként a lagban pont elmozdul, míg a kurzort átviszem a karról a gombra. Néha percekig kell vele nyûglõdni.

androidus.freeblog.hu

mindenki.
mielött rá nem jöttem volna erre, senki sem csinálta. most hogy rá álltam erre, két hét mulva szinte mindenki ezt csinálja... nem csak magyarok.

a másik a randomokat azért szeretem mert drágaköveket is adnak.

Magyarok vagy midnenki mindenki?

Nemértem mi a jó a randomokban személy szerint engem idegesítenek. Abból a 120 gpböl amit adnak meg nem leszek túl gazdag 😄
baz... én kedztem elsõként ezt a barbár falu dungeon random event dolgot... és mindenki ezt csinálja...

A játék készítõitõl nem éri büntetés.
Azoktól fogja érni büntetés, akik azt az oldalt birtokolják, ahová belépett. Érdemes lesz megváltoztatnia a jelszavát minnél elõbb!

hát, ha megtudják

Old Joshua
Na de a haveromat erheti e barminemu buntetes? Account share, vagy password scamert?

bardocz
majd szépen kirabolják az accját,és cseszhet mindent amit eddig elért,és kezdheti nulláról xD
Old Joshua
Sziasztok lenne egy kerdesem. Van egy haverom aki talalt egy oldalt ahol valaki beirta az account nevet es passat. Kiprobalta be is lepett, elment vele erre arra, de aztan kilepett. Szerintetek ezert jarhat buntetes? Es ha igen akkor mennyi, kicsit be van tojva. Nem tradelt senkivel.

Nem tudátok hol van tikkfa?
jójó, csak azért fura, hogy úgy lehet viszonylag sok pénzt szerezni, hogy közben több dolog is fejlõdik. Ezt kihasználva gyorsan lehet fejlõdni, mint mások tudnak más ként.

Old Joshua
Az nem bug, arra volt jo hogy kiszurjek az autoereket. Ha polo sokaig harcolsz es tele az inved es eltemetsz egy csontot akkor jon a random. Mindenesetre nem bug.

Wow 😄

Gyerekek! piszok jó bugra akadtam, de lehet hogy csak nálam mükszik:
A barbár falu alatt, a dungeonban a második szinten Délkeleti csücsökben a Flesh Crawlereket kell ölni. Mikor már nem támadnak, az ott lévõ kis patkányokat el kell kezdeni aprítani és a csontjaikat el temetni. Nekem max 6 patkány kinyírása után jött egy Random Events.

vagyis:
Flesh Crawler ölés, ha nem támadnak -> patkány ölés, csontjaik el temetése -> Random events -> flesh crawlerek megint támadnak, aztán megint abba hagyják.....

Random events nálam: eddig egyszer volt a legyen ön is miliomos koppintása, többször az öreg ember (a dobozos, vagy amikor oszlopokat kell érinteni) Az amikor a nõnek kell az ikertesóját kiválasztani a tömegbõl, vagy a démon kiképzõ tábórnok. Néha pantomínesek

szerintem megéri.