Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

DarkHorSe
Szerintem ar ertek aranyban a myprotein a legjobb.
ez az alap

Izre nincs olyan jo mint a scitec

Swedish people are albino monkeys

Szevasztok gyúrósok!Sajnos közel sem hasonlítok fizikailag a nevemre,csupán azért adtam ezt magamnak,mert ő volt mindig is a kedvenc testépítőm!Huszonéves korom végén,harmincas éveim elején nekem is a gyúrás volt szinte az életem,de sajnos jó néhány évet ki hagytam,és most kezdem újra!Nehezen tudok eligazodni,az azóta megjelent tápkieg dömping között,ezért megköszönném,ha egy ár-érték arányban javasolnátok nekem egy fehérjét,és egy aminosavat!Nem a nagy tömegnövelés a cél,inkább a minőségi izom építése!Viszonylag normálisan kajálok!Előre is köszi!
Utoljára szerkesztette: KevinLevrone, 2016.07.12. 14:23:58
Tyler1
Hát ez majdnem mindenkire igaz ebben a sportban 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DarkHorSe
Azert mert nyomorekok, ez egy tbt kep dennis wolf instagramjan. Amiota megmutottek kb csak ilyen tbt kepeket postolt, nemreg rakott ki magarol normalisabb kepeket, kb mindent elveszitett.

"The hashtag TBT is usually used on thursdays when users upload photos of things that have happened in their past."

1 napja

adam46
DarkHorSe

Viszlat mr wolf, 😞 Serulese utan, sosem lesz mar a regi, olimpian se lesz ott szerintem

adam46
Nyilván jó dolgokat mond, csak mégis olyan, mintha egy prosti próbálna kioktatni az erkölcsös életről. 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Roger6
Nem, ő azt mondja, hogy semmilyen tápkieg nem kell, ez tényleg nem kamu. 😄

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tyler1
Na jó, de nem is kamuban él, mint a legtöbb testépítő, aki bcaa-ra esküszik az izmok "megtartása" érdekében. Az még nagyobb vicc, hogy egy Simeon Panda naturál testépítőnek hirdeti magát 😊

Jim Morrison
te jó ég videóban 4:13-tól 😄 mekkora melle van 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Azon én is kurva nagyot röhögtem. Néztem valahol youtube-on felirattal, és amikor arról volt szó, hogy ne vegyünk fehérjét meg az átbaszás meg csak marketing, akkor jött be pont az ő szaros 5%-os fehérje reklámja. Kurva nagy volt. <#vigyor1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adam46
Ahogy bunny mondaná: rich pinája. 😄 De utálom ezt az embert, játssza itt az okost, ne egyél táplálékkiegészítőket, csak tiszta étkezéssel fedezd a fehérje bevitelt. Fogadom, mikor ezt mondta, akkor is 6 tű állt ki a seggéből.

Phil Heath - 70 days to Olympia

Roger6
Háhh, azért sem Béla, sem Kornél nincs csúcsformában - dehát miért is legyenek, csak megjegyeztem.

Jim Morrison
még szerencse, hogy ez a vaníliás, én csokisat használok az biztos jó <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Az amino spiking volt a gond, ugyanis a 85/79 hibahatáron belül volt.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.07.06. 13:53:26

adam46
10 gramm fehérjével kevesebb? Ha jól értem. Mondjuk elég borsos ára van.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.07.06. 13:50:48
Roger6
"Persze fenntartásokkal kell kezelni a német mérést is, mivel egy gyártó végezte a méréseket, akik arról híresek, hogy sok más márkát oltanak minőség miatt"

Dynamic
Közben meglett. Nem az, hanem a másik 😊
link
adam46
Valószínű a Scitec. <#hehe>
Dynamic
Erről tudtok valamit?
Melyik gyártó lehet?
Jim Morrison
Milyen gyakorlatok kellenek egy szép széles vállhoz? Sokan "csak" a huzockodasra eskusznek

ezek a komoly vállak

Tyler1
Azért Levrone-ék még a hardcore nehéz súllyal edző generáció volt, ők biztos ki tudták végezni 3 gyakorlattal is.

Csirkemell+rízs😊

Uplay: Speeddevil1969

Roger6
Mindig érdekelt, hogy a francba építenek ekkora vállakat 3 gyakorlatból.

Tyler1
Imádom. Tönkre verné a mostani mezőnyt (persze fiatalon).

adam46
Akkor csak a képek voltak csalókások. 😊
Tyler1
Szerintem nem volt lemaradva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

adam46
Rá is fért, kicsit le volt maradva a karjához képest, de most már arányosnak néz ki.
Brutális vállakat épített

Roger6
Nem valami száraz 😊 <#vigyor3> Már be is fogtam... <#vigyor5>

Jim Morrison
😄ddd

Roger6
Megy a buli, a tükör az nagyon fontos: idióták

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
50% kedvezmény amino és kapszulás termékekre!
30% kedvezmény 30 bestseller termékre
INGYEN trikó/póló ha 20.000Ft felett rendel

+ INGYENES házhoz szállítás csak ma MINDEN rendelésre!

myprot

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

adam46
Gondoltam, hogy valami ilyesmi miatt bontottak szerződést a szkájtekkel. Minden kis támogatottjuk szarrá posztolja a fb-ot.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2016.06.20. 16:33:40
Roger6
Dudás Ádám van a BB Tv-ben, beszél erről a szponzoros dologról is: BB Tv

IFBB Pro, Sergio Oliva Jr. Guest Poser

Tyler1
Edzés módszerekről, táplálkozásról, doppingolásról, az első versenyekről, a hazai testépítés korai szakaszáról beszél Bakóczi Tamás, az első magyar bajnok.
Érdemes megnézni.

Sziasztok,

Még egy kérdésem lenne... Valaki használ esetleg pulzusmérőt? Nagyon elgondolkoztam rajta ugyanis szeretnék aerob edzéseket is végezni hogy megszabaduljak némi zsírtól, csak abszolút nincsen benne tapasztalatom... Egy alap funkciójú órát szeretnék, semmi extrával, szoba biciklizéshez illetve futáshoz. Nézegettem egy két helyen, 5k-ról indul és a teteje a csillagos ég... Esetleg ha lenne valakinek tapasztalata (főleg a pontosság a lényeg) az leírhatná a véleményét 😊

Köszönöm előre is!

Üdv,
Since