Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sziasztok, köszönöm a válaszokat 😊 Adam46 nem kokszolok 😊

Kb. fél éve iszom, már elfogyasztottam kb. 3-4 5kg-s adagot. Előtte nem volt ennyire intenzív, de most már nagyon zavaró. Megpróbálom majd a BioTech-es fehérjét hátha jobb lesz, de egyelőre még elég sok van a SCITEC-esből...

adam46
Le kell állni a sok kokszról. <#hehe>

Amúgy milyen régóta iszod, illetve más márkát próbáltál már? Előtte egyáltalán nem volt olyan ezeken a területeken?
Roger6
Szia Since!

Felső szomszéd is kipattogott a Scitec-től, utána vett Full Force-os, majd BioTech-es fehérjét, azoktól érdekes módon elmúlt. Szerintem próbálj ki több gyártót is (nem akartalak befolyásolni ezekkel a cégekkel, tőlem azt használsz amit szeretnél), neked is meg fog szűnni ez a problémád. Valamire érzékeny vagy valószínűleg.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok,

Kérdésem a következő... Észrevettem hogy a vállamnál / karomnál illetve a lapocka körüli területen nagyon ki vagyok pattogva. Utána olvasgattam és állítólag a tejsavó fehérje okozhat ilyen panaszokat. 100% Whey Protein Professionalt használok napi 2x, illetve edzések után iszom egy brutal gainer 2.0-át.

Nem tudom hogy jó megoldás lenne-e ha áttérnék marhafehérjére, viszont azt annyira nem dicsérik. Nektek volt hasonló panaszotok, illetve tudtok nekem tanácsot adni?

Köszönöm!

Baráti üdv!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

komoly lába van

Sziasztok, rég nem irtam ide (korábban inkább foci témában irogattam) de talán találtok valami számotokra is érdekeset a csatornámon:

https://www.youtube.com/watch?v=0J7YUx4dHr4

rendszeresen (mostantól rendszeresebben tervezem) tötök föl videókat magyarul táplálkozás témában, illetve néhány nagynevü külföldi figurával is csináltam interjút. Sokatoknak Eric Helms neve például ismerősen csenghet:

https://www.youtube.com/watch?v=87fqh1T1ZPk

üdv mindenkinek!
Roger6

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

adam46
Igen, én is erre gondoltam, hogy valószínűleg azért, mert nem pózerkodott a facebook-on minden másik posztban. 😄
Tyler1
Mert lehet Dudás rájött, hogy mekkora bohóckodás az egész tápkieg biznisz, és a jelentéktelen támogatás (anyagi) mellett ő pont leszarja, hogy lesz-e ingyen kreatinja vagy nem (amit az egekig kellene reklámoznia) 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

adam46
Igen, én is csodálkozok rajta, hogy Dudás Ádám mögött nincs jelenleg egy táplálékkiegészítő cég sem, érthetetlen. Elvileg a Scitec felbontotta vele a szerződést.

Én is őket látom ide haza a két legjobbnak arányok tekintetében.
Prince of Máté
Mostani hír igen, viszont kérdés hogy mi ebből vásárolók mit fogunk érzékelni? Gyanítom semmit.

Jim Morrison
mai ez a hír? egy rohadt dátumot nem találok :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
EZ a pénzről szól, amúgy Molnár Peti pont Scites-es volt még évekkel ezelőtt, és ő igazolt el másik szponzorhoz. De minden Muscle Beach-en ott van.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.05.28. 18:26:54

DarkHorSe
Hat akit Big ramy hiv meg ebedre, az biztos tud valamit. De tenyleg nem ertem, o meg Dudas Adam a ket legjobb idehaza, aztan a nagy "magyar" scitec egykiket sem tamogatja. Nevetseges.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

adam46
100 ezer dolcsi, elég szép összeg. Jól csinálja, hogy amatőr vonalon mozog, biztosan jobban megél belőle, mintha profi lenne, bár azt az állapotot is megnézném. BB riport volt vele, mondta, hogy 1 hónapra lehet kimegy Dubaiba, vagy nem is tudom hova tömeget növelni.
DarkHorSe
Itthon a legjobb, sot kb az egesz vilagon, aztan olyan nyomorek tamogatoi vannak. Nemis ertem
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2016.05.28. 17:49:51

DarkHorSe
Nem kell krumplival helyettesiteni. Egyel csak rizst, vagy ha nagyon nyafi vagy tesztat. Tomegnovelo helyett is egyel rendes kajat, az a hulyeknek van kitalalva. Ha meg nincs etvagyad, nyomj 1000 mcg B12 vitamint aztan tuti mindent megeszel 😄

Nem akarom feltalálni a spanyolviaszt.
Reggelire egy kis zabpehely, hogy beinduljon az emésztésem, utána edzés, tömegnövelő, csirke-rizs, tömegnövelő, csirke-rizs, tömegnövelő.
Esetleg a rizst krumplival helyettesítem ha már hányok tőle.

DarkHorSe
Leirhatod milyen etrendet talaltal ki magadnak, segitunk. Amugy meg

Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2016.05.28. 15:53:38

Egy banálisnak tűnő kérdésem van. Életemben először úgy döntöttem tudatosan fogok étkezni, tömegnövelés céljából.
Amikor azt írják 100g csirkemellfilé az a nyerset jelenti vagy a kisütöttet? Mert hát az olajban összemegy kicsit.
Rizs meg fordítva. Megszívja magát vízzel és nehezebb lesz.
Szóval a nyers száraz tömeget értik 100g-nak vagy a feldolgozottat?
Köszi!

DarkHorSe
Ünnepelje velünk az elmúlt 12 év sikerét egy 12 terméket tartalmazó nosztalgikus termékcsomaggal az elmúlt 12 évből!
A születésnapi csomag tartalma:

Impact Whey Protein – Csokoládé – 25g
Impact Whey Isolate – Banán – 25g
BCAA Plus – 90 Tabletta
Milk Protein Smooth – Vanília - 30g
Total-Nutri Greens – Trópusi – 50g
MYPRE – Zöld Alma – 32g
Pulse edzés előtti gél Gel – Trópusi – 1 tasak
CLA – 60 Kapszula
Protein Brownie – 75g
Protein Chocolate Clusters – 28g-os csomag
Oats & Whey szelet – 1 szelet
Myprotein Mini Shaker

Szeretem a myproteint, tenyleg. Szerintetek mennyi ennek a csomagnak az erteke naluk? 😄 Szerintuk

DarkHorSe

adam46
Bárcsak visszatérne még.

azt a ....
adam46
Szegény csórikámnak nehéz dolga van ilyen szempontból. 😄
DarkHorSe

DarkHorSe
utolsonal nincs, o a legnagyobb testepito 😄 Magassagra tuti

adam46
Látom, hogy mindig van nagyobb... 😄
DarkHorSe

DarkHorSe
Martyn Ford

adam46
Ki ez a benga állat big Ramy mellett? 😄

Big Ramy.. not so Big here

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.05.14. 18:29:45

DarkHorSe
ÓRIÁSI AMINO ÉS KAPSZULA AKCIÓ + AJÁNDÉK
Akár 80% kedvezmény aminosavakra és kapszulás termékekre

Bcaa felaron meg vitaminok is 😄 Kiraly

DarkHorSe

Jobbulast neki, valami "sulyos serulest" szevendett 😞

DarkHorSe
Ja es csokiba lefogadom hogy kai el se indul

DarkHorSe