Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az normális amúgy, hogy ha súllyal guggolok, akkor a hátamban is van izomláz? Közepe táján. Guggolásnál én mindig szoktam a hátamat is érezni.
Edit: a könyv amúgy nagyon jó, így az alapján látom, hogy a szükséges szénhidrátot meg fehérjét nagyon ritkán eszem meg. Vitaminokról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.09.03. 23:48:07
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Show híján viszont én húznék egy váratlant a szövetség részéről, és (forma esetén) új O.-t avatnék, mielőtt totális érdektelen (érdemtelen), egyszemélyes versennyé szűkülne az egész.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://generationiron.com/kevin-levrone-still-making-gains-veteran-weighs-251-lbs/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Swedish people are albino monkeys
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.28. 19:00:27
Most nézem az oldalt, szerintem javítás alatt van, mert Ft-ban ugyanúgy elérhetők az árak. Viszont a rendelés ugyanúgy zajlik, és 3 napon belül tuti megfogod kapni, gyorsabban mint a magyar viszonteladó(k)tól.
Minőségében sajnos már eléggé a középkategóriát veri pár évvel ezelőtti önmagához képest, de ár/érték arányban még mindig verhetetlen, és ha a független teszteknek hinni lehet, valóban azt tartalmazza, amit feltüntetnek a zacskón, dobozon (ellentétben pár nevesebb céggel).
" Kathi Béci, szívünkből szóltál! Osztani ér!
"Nem kategóriànkènt kell felosztani a dolgokat, úgy zsákutca ha keresed az utad. Ma láttam crossfit edzést komoly srácokkal, guggoltak, löktek, felhúztak, húzodzkodtak nem lófasz súlyokkal. Szenvedtek. Jó volt nézni. Ma láttam erőemelőket megdögleni hatàrterheles alatt, lattam Molnàr Petit horrort edzeni sokkoló intenzítással. De ma lattam crossfittest bohockodni, férfi testèpítőt szétkoxolva 5 kilóval oldalt emelni es kozbe dumcsizni. Egyszerű. Mindenki az ahogy edz!!! Ő dönt es nem a sportaga vagy kategóriája."
Egyáltalán a myproteinnek ez a hivatalos magyar oldala? Gondolkozok erősen ízesítetlen fehérjén, de a shop builderen csak ezt a kettő fajta izolátumot találtam Maxx Pure Whey CFM Isolate meg a CFM Whey Protein, de ezekről a márkákról aztán nem tudok semmit, így nem merném bepróbálni, ár/kg arányban meg jobb a myprotein (azt legalább láttam már itt a topikban 😄 )
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2016.08.25. 18:39:59
Fanatikusan rákell álni és kitartóan edzeni.Én 85-86ba kezdtem.185 cm és 68-70 kilósan.Még sport Robi volt meg Delta protein 😊)) Most meg 129 kilós vagyok 😄😄
Az elején megszereztem az Arnold könyvét rongyosra olvastam és sokat beszélgettem egy magyar junior bajnok testépítő sráccal.Az edző terembe fogod látni majd milyen izomra milyen gyakorlatokat csinálnak.Jön majd a matekolás(8x20 - 5x7 stb)
Egy edzőpartnert vigyél magaddal
rendszeres kajálás rendszeres edzés és rendszeres pihenés <#eljen>#eljen>
Na be is előzött 😄DD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.23. 20:37:44
Ja, és ne hagyd, hogy rábeszéljenek téged haladó gyakorlatokra így az elején, mert könnyen sérülés lehet a vége. <#vigyor1>#vigyor1>
Fekenyomást nyilván csinálni fogod, de a másik két alap gyakorlat is nagyon fontos: guggolás és felhúzás. Felhúzás videókat találsz a neten, ennél különösen fontos lenne, hogy szabályosan csináld, mert eléggé derékgyilkos, ha csak úgy nekiállsz emelgetni minden utánajárás nélkül. Mondjuk guggolás is ilyen. Sokan nem fognak leguggolni csak rogyasztani, te ne tedd ezt. Inkább vedd vissza a súlyt, és menj olyan mélyre, hogy utána alig tudj felállni. Aztán fél év múlva meg a spagettilábúak majd rosszallóan fognak rád nézni, hogy biztos koxold. Vedd elismerésnek természetesen. <#nezze>#nezze>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.23. 20:31:31
KÖSZÖNÖM a kiemelést, de anélkül is értem, mit szeretnél mondani. 😊 Ezért is mertem kérdezni. Köszönöm szépen. 😊
Utoljára szerkesztette: _Galamb_, 2016.08.23. 10:04:33
Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)
Érdeklődnék, hogy az esti edzést követően, hogy a vacsorát kiváltsam, érdemesebb e ezt fogyasztanom?
http://langsport.hu/product/show/restylerestyleshake
Eddig 50 kilótól szabadultam meg, de úgy érzem most stagnálok picit és a szénhidrátot még jobban lecsökkenteném a délutáni órák folyamán. Véleménye van e valakinek erről a termékről? Használta e már? Edzés előtt vagy inkább utána fogyasztandó?
Ne vígy engem a kísértésbe, oda találok magam is. :)

Igen, elvileg bmi alapján most vagyok a normál súly alsó határán. Ha mondjuk szeptemberben elkezdenék edzeni, örülnék, ha év végére 10 kilót híznék. A 70et még soha se értem el, néha elmentem 67-ig, aztán jött valami 3 napos fosás..<#idiota>#idiota> Sajnos gluténallergiás vagyok, így eleve eléggé nehéz hízni, mondjuk már akkor is elég vékony voltam, amikor még nem jött ki.
Kőkemény tömeg növelés kell a srácnak.Ha decemberig hízna 20 kilót még simán a normál súlyt súrólná.
Ezeket s o s-be megvenni és edzeni mint az állat.
Jumbo
vitamin pack
ami segít 😄D ilyet vettem most én is <#eljen>#eljen>
Ami No ilyet is vettem
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.18. 23:20:14

ha a 43-ast kihagyod nembaj <#eljen>#eljen>
Ajánlom figyelmedbe a Sárga Kapszula könyvet, ez ingyen letölthető pdf-ben, vagy alkalmazásként, de megveheted könyv formájában is. Kezdésnek tökéletes tananyag, elmagyaráz minden fontos dolgot szerintem, amire szükséged lehet ahhoz, hogy jó alapokat építs ki magadnak.
Sárga Kapszula -> ITT

https://www.youtube.com/watch?v=F1a6URKaJEE
Utoljára szerkesztette: KevinLevrone, 2016.08.03. 22:36:12

Gondolom ezért is lépett vissza Greene, teljesítményfüggetlen, elértéktelenedett verseny lett ez is. Majd Big Ramy leváltja, ő jól belehal ezekbe a dózisokba, amiket tol, és akkor a szövetség fejvakarva kicsit újratervezi az egész versenyt.
Egy nagyképű seggdugasz!
Megérdemelné hogy a ma 52 éves Kevin alaposan helyrerakja egy nyaklevessel!
azt szeretném megkérdezni hogy ezt a gyakorlatot hogy hívják? (google segítségével nem találtam meg 😞 )
Le kell guggolni terpeszállásban, majd minél tovább megtartani.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Swedish people are albino monkeys
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/