Magyar szinkron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs az offért, de nem találtam külön topicot rá.
Hogyan lehet egy dvd feliratát megváltoztatni?
A feliratokat le tudom menteni bmp-kbe, de nem tudom visszatenni a filmbe.
Amíg nem javítottam ki, addig meg nem akarom kiírni a filmet.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amerikai Pite 3 szinkronos
"Cogito ergo sum - Gondolkodom, ezért vagyok."
Micsoda fordítás, mintha nem tanultuk volna töribõl már általánosban ezt a híres mondatot. Bahh 😞
shit happens
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Másik: Karib-tenger kalózai. Teljesen el vagyok keseredve. Hogy lehet ilyen sz@r szinkront csinálni. Jack Sparrow karaktere teljesen elveszett, nem beszélve Barbossa kapitányról, akinek hihetetlen jó hangja van, de a magyar... Ráadásúl valahol (bár lehet, hogy végig)Barbarossanak nevezik a magyarban.
Egyszerûen nem is értem, hogy a magyar szinkron hogy süllyedhetett le idáig. Régen annyira jók voltunk, hogy még az eredetit is túlszárnyaltuk.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként a Bud Spencer & Terence Hill filmeknek (És megint dühbe jövünk, Bûnvadászok, Nincs kettõ négy nélkül, Kincs ami nincs stb.) állat a szinkronjuk 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
๏̯͡๏﴿
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
lehet kazettát elõkotrom 😊
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
tudok én helyesen írni csak nem itt😄
a rendõr akadémiának is jól elkúrták a szinkronját...😞(((((
jó persze sok embernek pénz van benne, de akkro fizessék ki, és adják le a régi szinkronnnal a filmet, mert az még élvezhetõ is😊
๏̯͡๏﴿
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
๏̯͡๏﴿
A medve nem játék.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
MÁTRIX:
Eredeti: But we now that it was us, that scorched the sky.
Szinkron: Valami ilyesmi (De mi voltunk, akik felperzselték az eget) asszem
Felirat: De azt igen, hogy az ég felperzselõdött. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Animátrix:
2. vízió: Második reneszánsz, elsõ rész
szétkapnak egy robotringyót:
Eredeti:
-Robot bitch.
-I got something for you!
-Hold her ap!
-No, please!
-That's all, paint job!
-I'm real!
Felirat:
-Robot ribanc!
-Ezt most megkapod!
-Tartsd fel!
-Ne, kérem, ne!
-Ezt megkeserülik.
Szinkron: elõször is eredetileg a robot elkezdett "gurgulázni", hörögni, a magyarban meg fogták, és levették a hangot max 8bitesre...
-Robotszajhaaa! Ez kell nekiii!
-Most megnézhetik magukat!
-Adj neki!
7. vízió: BEYOND (Hiba a rendszerben)
Áll a kiccsaj a kerítésen, és a srácopk dumálnak:
Eredeti: -It's probably raining there again.
Felirat: - Megint esni fog.
Szöveg: - Apád nagyon mérges lesz.
Kiccsaj áll egy ajtó elõtt, néz a "semmibe", és hallja a történet elején lévõ telefonbeszélgetését. Feliratban ott van, a szinkronban meg csak a macska neve visszhangzik.
Naggyon láma...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az elõzõ hangja legalább még hasonlított is hozzá ... 😞
Budot is lecserélték. BRAVO!
A medve nem játék.
Szerintem is rémesek újabban a szinkronok, mondjon valami külföldi bizottság amit akar. Azt is elhiszem, hogy a "mienk" jobb a cseh szinkronnál, de attól még a béka feneke alatt jó két méterrel van valahol... (tisztelet a kivételnek)
De azt ne mondjátok, hogy pl. a Gyalog Galopp magyar hangja nem volt ezerszer jobb az eredetinél 😊)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A medve nem játék.
bocs
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ANIMATRIX...
Idióta lamer barmok!
Ugyanaz a szinkronhang két filmben!!
Utálom az ilyesmit, és mindig kiszúrom!!!
(A Terminátor 2-ben is rögtön kiszúrtam annak idején, hogy ugyanaz a szinkronhanja a Pescadero portásának, és az acélmûvekben az egyik riadtan menekülõ portásnak).
Gyûlölöm, ennél már az is jobb, ha behívnak egy csövest az utcáról, hogy mormolja el azt a néhány mondatot!!!
ÁÁÁÁ! 😞((
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
a Die Hard,
a régi klasszikus filmek,
a rég bevált szinkronhangok eltüntetése,
a "színészek" hanghordozása,
a rossz szinkronhang választás,
mind hozzátartozik a mai magyar szinkronhoz. Sajnos! Lassan a Romantic Channelen is jobb szinkronok születnek 😊
A medve nem játék.
1994
New York
USA
A felolvasó - miközben történik a cselekmény és esetlegesen fontos dologról van szó - megszólal:
1994
New York
Amerikai Egyesült Államok
Na kb. ilyen színvonalas a mai szinkron. Elhülyíti az embereket, sõt teljesen hülyének ítéli õket. Olyan, mintha azt gondolnák, hogy mindenki csak valóságshokat, Chuck Norris és Michael Dudikoff filmjeit nézi, alapból hülye stb.
Igénytelen munkák születtek. Nem azt mondom, hogy minden szar, de ritka a jó szinkron.
Undorító perspektívák a jövõre nézve!
A medve nem játék.
Nyugodj meg, vannak 😊)
Bár a betétdalokat azért ott is feliratozzák.
De különben minden megoldható.
Eminemhez behívni Sub Bass Monstert...
Ha valami Mexikói vadállat van a filmben, akkor behívni Döglégy Zoleet a stúdióba (Kiképzésben istenit alakított... Film közben majd' leesett az állam, hogy ez a karakter milyen jól el van találva, hogy csak a végén esett, hogy hiszen ez õ volt, amikor felolvasták a stáblistát! 😊)
A Mátrix 2 mondjuk tényleg sokkal jobb eredetiben, szinkronosan elég szar. (Bár kivételként megemlíthetõ Építész és az Ikrek szintén Hannibal-hoz hasonlóan jobbak, mint az eredetiben).
És ha kell még mondanom egy példát a kiváló szinkronra, akkor a Szellemirtók 2-t említeném. Feliratosan messze nem lehet annyit röhögni rajta szerintem, mint a szinkronos verzión, mert a magyar szinészek még búnuszként adtak hozzá egy kevés feelinget 😊
Hogy a szinészt miért is nem nagy bûn elválasztani a szinésztõl, arra különben jó példa a Honfoglalás címû film, amely forgatásán jónéhány színész egy szót sem tudott magyarul, a vásznon mégis úgy szólaltak meg.
Vagy pl. a régi RTL KLUB sorozat, az Elsõ Generáció. Szereplõválogatásnál mondták, hogy "jól nézek ki, de a hangod szar... Na nem baj, te játszol a kamerák elõtt, a hangod pedig más lesz".
És nem volt azért olyan szar ebbõl a szempontból a végeredmény :-)
A hazai példa tehát tökéletesen mutatja, hogy igenis el lehet lenni a színésztõl a hangját, és így még jobb eredményt is érhetünk el bizonyos esetben, mintha eredetiben hagynánk!
Akárki akármit mond, szerintem igenis jó szinkronos készülnek most is. No persze van néhány szörnyû kivétel is, mint pl.: X-Men 2, vagy Resident Evil :-)))
Nem érdekel a véleménye, a lényeg, hogy én nekem jobban bejön a magyar szinkronszinésze, mint õ maga eredetiben. :-)
Bárcsak a Rossz társaságban is ugyanaz a szinész szinkronizálta volna õt, mint a Hannibalban :-((
Más hangot te a tévés werkfilmben hallottál.
A filmben biztosan nem.
Nehogy már kiadjak sokezret, ha nem tudom a magyar szinkron alatt kihasználni a hangfalaimat!