Magyar szinkron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki tudja folytatni a listát, az ne tartsa vissza magát! 😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Hülye szóvicc: Mi van a Barátok Közt? Reklám...
shit happens
shit happens
1. Sárga karika
2. Reklámok, amiket ráadásul nem a filmekben többnyire kialakított helyre vágnak be a drága és jóindulatú magyar csatornák.
3. A film stáblistáját levágják, nem 1 esetben a film utolsó jelenetét is lehagyták már, ami már szabálysértés talán.
mumia 2 ben egy kurva mondtatot nem iratoztak fel a mumia nyelvbõl.... ez nagyon MEGALOL!!! mi a picsa van igénytelenik a szinkron itthon?
Vannak zseniális szinkron hangjaink: Csuja Imre, Sztankay István, Dörner György, Bács Ferenc, Szakácsi Sándor, Kautzky Armand és talán még egy pár ember. A rosszakról egy szót sem!
Különleges szinkron alatt azt ertem, hogy akcentusok, szörnyek hangja, rajzfilmfigurak hangja, ilyesmi.
Eddig egyedül a Titanicbol a csajszi hangja tetszett es a LotR-bol a Bilbo hangja.
Ezeket a filmeket lattam mindharom nyelven többször is, es ez a ket szinesz visszaadta a hanglejtest es stilust. Teljesen egyezett az eredetivel. Sokszor felismertem olyan mondatokat, amik ugyanolyan hanglejtessel, hangarnyalattal lettek szinkronizalva. A többi szineszt el lehet dobni.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
V9ykn8_TZL0
A Mézga nem is rímelt, csak a Kõkorszaki szakik 😊 Az meg eredetileg nem rímelt...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A negereket mindig egy csavo szinkronizalja es nagyon kiraly! Nem tudom mennyire vagy hozzaszokva a nemethez es mennyire hallod benne a finomsagokat, hogy ugymond a nüanszokat, de annal a fickonal nincs jobb neger hang!
A Flinstones meg szerintem mese. Valaki elterjesztette, de igazabol meg senki sem latta, hogy az amerikaiak hasra estek volna töle, bar meg kell hagyni, az valoban ott van a topon.
A mezga csalad peldaul nemetül valami szörnyüseg.
Az aladart valami ali-nak forditottak a Mézga-t meg Metzger-nek (Hentes). Rimelesröl meg szo sincs...
Mindenesetre ha nekem lenne annyi penzem, hogy nyithassak egy szinkronstudiot, en lennek a legpengebb az biztos! Nalam vert izzadnanak a szineszek is meg a technikusok is!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
-Azt mondta nekem, hogy csak 5 ruppóért mondhatom el! Ide a lóvét, különben ízekre pofoztatom magam! És ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek is!!
Kedvenc rajzfilmem! Tegnap (is) láttam 😄DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
-anulu, anulu
-anulu jonni mamanak
-jol van anulu....nikulidu tengustidu, te mutatni meg pancelauto
-mama mondani kepn....nyek, pancelauto nem, pancelauto nem
-BUMM....pancelauto igen !!!
-pancelauto iiigen, pancelauto iiigen.....jonni utanam anulu
-nem...azaz igen...de voltakeppen en nem tudhattam...
-mennyibe kerult a kiserlet?
-he..he, nem...semmi...azaz..hi..ha..ho...hu...ooo...masfelmillio...
-hmmm.....jojjon kozelebb safranek
de ezt nem kellett szinkronizalni, hisz alapbol magyar....de jo a hangvalasztas
Emögött a "Macskafogó" a 2. helyezett.
A medve nem játék.
annak a szinkronja volt borzalmas...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
shit happens
Az újak tényleg szarok. Amikor a Bundyékat lõször láttam a PRO7-en akkor okés volt a német szinkron. Mostanában és is láttam pár szart tõlük.
A medve nem játék.
WAYNE's World:
Magyar szinkron>
-Hol tanultál meg ilyen jól angolul? (Kérdezi Wayne Cassandrát)
-Az akadémián ...
he-he
Eredeti nyelven:
- ...
-From Police Academy Movies ...
van különbség.
Magyar szinkronnal egy a bajom. Van olyan, hogy egy sorozatnál lecserélik a szinkront és eltûnik a "varázs" ...
Lásd JAG.
Lux Ádámot és a buzi hangját a Katts és kutyájából (v. Kisváros) betenni a H. Rabb-nek és kirúgni az elõtte "100" részt megért srácot - és persze mindenkit lecserélt a tv2 - elég illuzióromboló volt. Egy ideig néztem, 2 rész, aztán azt mondtam, köszi, ebbõl elég volt ...
Nyelvtanulásról annyit. Oké. Néha jobb eredetiben és sokszor elbaszhatják
Nézzétek meg a Undercover Brothert angolul és próbáljátok meg elképzelni, hogy lefordítják.
Van ellenpélda is:
TAXI.
Franciául angol felirattal egyszerûen nem tudtam rajta röhögni.
Más.
Goldie Hawn filmek az RTLKlubon. Aki látta korábban a Hárman a slamasztikábant és a Óvakodj a törpétõl, az tudja, hogy milyen merényletet követtek el az újraszinkronizálással. Ezt tartom a Jákob rabbira is.
Halló Halló.
Van jó példa, hogy fasza lett a szinkron, az a Halló halló.
Az elsõ MOi leadáskor, a Kaló Florián volt René. Most a Bács Ferenc és uo. élvezhetõ.
Más.
Amit nem bírok egy szinronnál, ha megy már a szöveg és a narrátor még pofázza a szereplõket, vagy, hogy 1300 , New York, 2002.06.01
Ezt egy idióta is megérti, miért kell leszinkronizálni és felolvastatni a narrátorral?
Sokszor nem lehet hallani mit mond a színész ...
A német szinkronok tényleg jók. Ált. eltalálják a karaktert.
MOn a Liptai Klaudia mostani népszerûsítését nem bírom (JB07, bazi nagy görög ... stb.) Engem idegesít.
KB. ennyi így elsõre a témában ...
A medve nem játék.