Neverwinter Nights
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem beszélve, hogy most suli miatt nekem se lesz idõm, zh-k pótzh-k viszgák jönnek most... nem tudom, talán majd késõbb a nyár folyamán jelentkezek egyszercsak, de most biztosan nem tudok.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
sajnos a scripteléshez nem értek,de én a helyetekben belekukkantanék a szerverbe amit mondtam....annak idején a legjobban kidolgozott világ volt és még most is az:P /questek,housing,piety points,titleket tudsz elérni /dragonslayer,defender stb./ fullos crafting,questek,epiqus küldetések stb.stb. egyszóval kivan dolgozva Igaz nincs nagy konkurencia!
jelenleg 4 magyar van a szerveren aki aktivan tolja! Nagyon örülnénk ha lenne esetleg DM aki storykat eventeket csinálna....szerintem lehet beszélni a tulajjal hátha feltudjuk éleszteni a szervert néhány lelkes magyar játékossal!
Nem is beszélve arról,hogy ha fejlesztenéd a világot az is tuti lenne! Csipné a szervertulaj meg az a pár DM is akit héba-hóba látunk....
Bocsi, olvastam az üzeneted, csak akkor nem tudtam rá válaszolni, aztán meg is feledkeztem róla...
Szóval: az van, hogy ez is (mint általában elég sok dolog) csak egy hirtelen fellángolás, egy jónak tûnõ ötlet volt :S
Meg az alapötletem is az volt, hogy végigmegyünk az alapkampányokon, és addig nagyjából beletanulok a modulkészítésbe, és akkor egy saját modult játszatnék velük, ahol DM lennék. Ebbõl kifolyólag a következõ kérdésem az lett volna, hogy a modulkészítés és scriptelés alapjainak hol kezdjek neki :)
Egyébként egy házi LAN-t már sikerült összehoznom, onnan csak egy apró lépés a távolabbi gépe elérése.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Korn2,Mirseya stb.
De ennyi erõvel inkább vegyétek meg ugyanazt, most 10 dollárért hozzádvágják, annyit megér...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ha mindenáron hivatalos dologgal akarsz játszani akkor is ajánlom a kiegészítõket, vagy valamelyik prenium modult, rengeteget adnak hozzá a játékhoz.
Ha ezek ellenére mindenképp az alapjátékot tolod a rouge jó választás, mert sokmindenhez ért. Érdemes multiclasson és/vagy prestige classon gondolkozni hosszú távon. (shadowdancer és assasin is nagyon jó, bár az elõbbibõl igazából csak 1 szint kell - multiclassban pedig jó választás a fighter vagy a ranger).
Játéktechnikailag jó sok skilled lesz, csapdakeresés, zárnyitás alap, a use magic device-al kb. minden tárgyat használni tudsz ha elég magas, így remek varázscuccokat pakolhatsz magadra. A tumble növeli az AC-t.
Érdemes lehet egy jó erõs "tank" hechmant felvenni, aki mellett ki tudod használni a hátbaszúró tudományodat.
Ha az alapjátékot játszod akkor ügyelj arra, hogy a Bluff, Intimidate, Ride, Craft X skillek csak késõbb kerültek a játékba, és az alapjátékban sehhol nem tudod használni õket!
Tegnap este feltelepítettem, az elsõ tapasztalatok: kb fél órás telepítés után (NWN1+kiegek+premium, NWN2+kiegek+premium full install) játék 1.69-nek vallja magát, valójában nem az - az autoupdater nem talál frissítést, helyette rákérdez a Dragon Age és Mass Effect cuccokat fájljaira.
Muszáj volt valami megoldást elõtúrnom, mert Win7 64bit alatt az NWN1-nél nem volt kép a videók alatt, habár azokat átugorva a játék mûködik szépen (szuz install, így gyorsan vga+audio driver update , k-lite kodek pakk+ admin jogokkal probaltam - nem segitett), de NWN2 gond nélkül elindult szépen.
A Bioware Social networkon van néhány thread,
BSN NWN Complete
ami errõl szól, és igazuk is lett: készült egy Patch az ilyen megoldásokra - 310 Mega, azt feltelepítve valóban felkerül az 1.69, és láss csodát, minden megy szépen.
Sosem játszottam még korábban NWN-t, de ezeket leszámítva a Bioware/Obsidian cuccokat jól ismerem. Eltököltem vagy 40 percet a karaktergenerálással, végül "a nehézkesen induló nyári warez ranger próba" után mégiscsak egy gép által ajánlott fél-elf tolvajcsajjal vágtam neki most a kalandnak...
Van esetleg valami jótanács, tipp ehhez a kaszthoz indulás gyanánt? Még csak most jutottam ki a városba...
Powned by Phazon...
Lásd a táblázatot itt.
7. szinten kapsz 2 megtanulható 3. szintû varázslatot és 0 naponta ellõhetõ 3. szintû varázslatot. Csak akkor tudsz 3. szintû varázslatot varázsolni ha kapsz bónusz spell slotot karizmából.
Az ilyet úgy lehet a legegyszerûbben elkerülni, hogy az adott varázslatot kirakod quickslotra, onnan biztosan mûködik, és még gyorsabban elõ is tudod hozni.
1. Maradjunk fórumon belül. Remélem nem baj.
2. Bárd fel tud venni könnyû vérteket, meg talán közepeseket is, de ha sokat varázsolsz, akkor inkább ne hordjál páncélokat, csak zavarja a varázslást. Inkább tanulj varázstárgy használatot és akkor fel tudod venni a szerzeteseknek való ruhákat, azok egész jól védenek.
A füstösnél meg ugyanaz a lényeg, mint a medencésnél, színeket kell keverni. Három különbözõ párosításban kell beleszórni a porokat, és ha jól emlékszek van valami utalás a sorrendre is, de már nem tudom, hogy mi. Talán egy asztalról tudsz felvenni egy papírt és arra van leírva.
Az ültetésnél meg ha jól emlékszek, akkor ékköveket kapsz jutalmul, azokat lehet, hogy nem is vetted észre. Egyébként eléggé bolondos a csajszi, szóval nem fog újat mondani a küldetés teljesítése után. Ha a naplóban sincs befejezve a küldetés, akkor viszont nem tudom mi lehet a gond.
Gonoszból úgy leszel semleges, ha jó cselekedeteket hajtasz végre. Emlékeim szerint a legtöbb lehetõség erre az elsõ fejezetben van, de ha bárhol olyannal találkozol, hogy meg kell menteni valakit, vagy egy beszélgetésben olyan lehetõség van, hogy pénzt adsz valakinek csak úgy (nem lefizetés miatt), akkor azokkal javíthatod a jellemed pl.
Bárdnak igazából mindegy milyen jellemet választasz, törvényesen kívül bármi lehet. Hogy azok közül mi vagy, az már rajtad múlik. Szóval igen, jó az a jellem.
meg a mag ültetést se elültetem de nem fogadta még el pedig kinött a fa ott mit kell csinálni még ?