QUEEN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most a te könyved? Nem igazán a dalszövegrõl szól, vagy én nem értek valamit?!
http://epica.nl
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Sziasztok!
szeretném kérni segítségeteket jó mínõségben ha lehet...<#worship>#worship>
http://www.youtube.com/watch?v=bTYNW8UmcQI
ebben a változatban...
elõre is köszönöm..
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
De ha már itt vagyok, én is elmondanám a véleményem. :-)
Életem kedvenc zenekara a Queen, és marad is, ameddig élek. A zenéjükön nõttem fel, csak és kizárólag õket hallgattam kb. 12 éves koromig. Mivel a '86-os koncerten még nem lehettem ott (nem éltem :-), ill. ez inkább szomorú... :-( ), ezért sosem gondoltam volna, mondjuk akárcsak a 2000-es évek elején, hogy valaha láthatok embereket abból a zenekarból, amelyik nekem mindennél többet jelent. Ezért nekem egészen konkrétan ÉLETEM LEGNAGYOBB ÉLMÉNYE volt a 2005-ös koncert, mert láthattam Brian-t és Roger-t. Nekem az is elég lett volna, ha csak esetleg az utcán látom õket, vagy hasonló, de hogy egy koncerten játszottak nekem, ráadásul Queen számokat, ezt el nem tudom mondani, hogy mit jelentett nekem. Persze ahhoz, hogy ekkora élmény legyen, az is kellett, hogy el tudjam fogadni, hogy Freddie nem lesz ott, vagy legalábbis nem vártam, hogy egyszercsak kilép a színpadra, és elkezd énekelni. Persze sok embert ismerek, aki pont ezért nem jött, mert Freddie nélkül nem tudta volna élvezni, és természetesen megértem õket. Volt olyan is, aki valahogy azt várta 2005-ben, hogy ott lesz Freddie is (bár természetesen tudta, hogy nem lehet), de vmiért várta, és nagyon nagyot csalódott, de tudta, hogy ez az õ "hibája" volt. Aztán most is eljött, már mást várt, és így sokkal jobban tetszett neki.
Szóval sztem azoknak az embereknek, akiknek ilyen sokat jelent a Queen, mint nekünk, vagy úgy kell elmenni a koncertre, hogy ez nem Queen koncert lesz, hanem gyakorlatilag egy emlékzenekar, de benne lesz a Queen két tagja, vagy télleg nem kell eljönni. De sztem azért bántani a formáció akármelyik tagját is, mert õk most megint zenélnek, nem szabad. A névválasztás meg sztem nagyon egyszerû, nem Queen a nevük, hanem Queen + Paul Rodgers. És ez nekem elég :-) Ha Queen néven turnéznának és adnának ki lemezt, akkor én is felhúznám a szemöldökömet, de így nekem rendben van. :-)
Szóval én nem Queen koncertre mentem, mivel nem is az a nevük, és nem is az a céljuk, hogy azok legyenek, viszont újból láttam életem két legnagyobb ikonját, úgyhogy részemrõl innentõl no comment. :-) Ja, és azért volt egy-két Queen szám is... :-PP :-)) Amitõl nyilván nem vártam, hogy úgy szólaljon meg, mintha a Queen adta volna elõ. Amikor meg Freddie-t "megidézték" valamilyen formában, az érzelmileg nagyon nehéz volt számomra, de a legszebb pillanatok is ezek voltak.
Szóval én újra életem egyik legnagyobb és legjobb élménylét éltem át, és még nagyon sokszor szeretném, ha ez megismétlõdne :-)
nem lány
Amúgy a koncert másnapján a Roosevelt téren Brian gõzerõvel spanolt az arrajárókkal. Mázlisták.
Bocsánat, már eléggé régen voltam itt, nem is nagyon van mentségem <#confused>#confused>
A koncerten viszont ott voltam és BoBoval is rendszeres a kapcsolattartásom. Való igaz 7.000-nél jóval többen befértek volna és ennek a hiánynak nem hiszem, hogy csakis az érdeklõdés alábbhagyása volt az oka, mivel ugyebár a jegyek is drágák voltak, de aki igazán ott akart lenni, az próbált nem gondolni erre és volt akiknek ez sikerült is!
De a koncert nem errõl szól, hány híres fellépésen koncertezett a Queen jóval kisebb közönség elõtt. Elég, ha csak az Earls Courti számos fellépés valamelyikére gondolunk.
A számos kritika ellenére azért talán egyértelmû, hogy ez a Queen+Paul Rodgers a lehetõ "legkvínebb létezõ dolog", amióta már nem az eredetirõl beszélhetünk. Nekem nagyon tetszett az egész, viszonylag közel, úgy 15 méterre voltam a színpadtól és így látthattam ilyen közelségbõl Õket, egyenként is lenyûgözõek voltak. Tényleg, mint amit még régebben is olvasni lehetett Brian-ról, 2 szám után mindenklit magával ragadott a hangulat. Olyan jó érzés, hogy Õk olyan igazi kortalanok, annak ellenére, hogy egyneként 60 felett járnak (HIHETETLEN! velejéig magukkal ragadják a közönséget.
Én tisztelem Õket, amiért follytatják és nagyon örülök, hogy láthattam / hallhattam Õket és együtt buliztunk! 😊
\"A valóság fantáziadúsabb, mint az álmok....\" - Christoforo Colombo
Paul Rodgers meg mas, de a netes videok alapjan elvezheto azert
Mindegy, megpróbálom túltenni magam rajta😊
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Ha utánozza Freddie-t, akkor az a baj, ha nem, akkor az. Biztos vagyok benne, hogy ha nem Queen néven játszanának, akkor könnyebben elfogadnák Rodgers-t, és ezt is kellett volna tenniük.
Lehet, hogy az lenne a legjobb, nem rombolnák a Queen (közelmúltig) makulátlan nevét...
Én sem csípem Pault, nem is szimpatikus, de szerintem ócskaszar lehet neki ennyi kritika.Végülis, nélküle lehet, hogy sehol sem turnéznának, Brian a Kanári szigetekem bámulná az eget, Roger fogyózna a Bahamákon.
Szerintem PR hozzátette a magáét, ezt tudja produkálni, és meg kell köszönni neki, hogy legalább ennyit tett.Tudjuk, hogy õ nem Freddie Mercury, ne várjuk tõle, hogy az legyen.Ha utánozni próbálja az a baj, ha nem, akkor az.Csöppetsem olyan fantasztikus, mint elõdje, de szerintem sok ez a fika, ami a sajtóban és a médiában van.
A baj csak az, hogy PR nem kifejezetten jó showman, és még vissza is fogja magát, nehogy az a vád érje, hogy olyan akar lenni, mint Freddie.
Az egész dolgot megmérgezi szerintem ez az utóbbi jelenség, mármint az eredeti Queen és a Q+PR elkülönítése. Brian és Roger nem mernek(nem akarnak, mittudomén)kilépni Hammer to fall-Radio Ga Ga-WWRY körbõl, PR dolgai pedig a közönség kisebb részét érdekli. Amikor Freddie elõkerül, akkor az nagyon ki van hegyezve arra, hogy most Freddie-re emlékezünk(kivetítõs, Freddie-hang rákeverõs részek), közben máshol meg direkt máshogy csinálják, mint anno (PR még véletlenül sem énekel egy dalt sem úgy, ahogy Freddie énekelte, és ezt most nem az énektudására értem, hanem az elõadására,dallamra, hangsúlyokra ilyesmi). Van egy lyuk az egészben. Amit olyan dolgokkal lehetne feloldani, mint pl. több Freddie szerzemény felvétele a repertoárba(ebben tökigaza van az indexnek). Love of my life, Bohemian Rhapsody, Crazy Litte...,We are the champions, ennyi volt összesen. Ha lenyomtak volna egy Seven Seas of Rhye-t, egy Death on Two Legs-et vagy akár egy In the Lap of the Gods-ot, teljesen más lenne a dolog. De pont a fentiek miatt nem merik.
Roger meg egy kicsit megint túlsúlyos. Ha megint szakállt növeszt, kirakom a cipõmet az ablakba, hátha eljön hozzánk...
De persze kíváncsian várom én is a véleményeket. Milyen volt? Volt Queen-es hangulat???
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
1000 éve voltam itt...