Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A nők kettéfűrészelése.
-És testvérei vannak?
-Igen,hat féltestvérem van.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
- Kérlek eressz el, és teljesítem 3 kívánságodat!
- Egy nagy fenét! Megyünk az aranyműveshez!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
On
Miért dőlnek a búvárok hátrafele a vízbe a csónakból?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.08.24. 16:00:47
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Én vagyok az, aki nem vagyok.
Megoldás: hajókajüt-ablak
Magyarázat: mivel én nem vagyok hajókajüt-ablak, hanem ember, ebből logikusan következik, hogy ha nem ember, akkor csak hajókajüt-ablak lehetek, nem? <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.08.19. 12:16:36
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
árnyék
Reggel sok van, délben eltűnik, délután megint megnyúlik, este pedig mindent elnyel. De ez a "mi vagyunk ami nincs", az eléggé bezavar, bár persze az árnyék a fény "hiánya" (nem az a sötétség), de így elég félrevezető, mert nem az árnyék az, ami nincs, hanem este nincs (elég) fény. Vagy szimplán rossz a tippem, akkor close_enough.jpg mert ugye napszakok helyett számolgatni... bár nyilván napszakokkal meg túl egyszerű lenne.
ಥ_ಥ
"Elsejére" ezen lehet érteni valamit, de a "másodjára" -val együtt bezavar...vagy mittudomén, na:-)
"22 éves nő lófarokkal, megismerkedne hasonló adottságú férfival."
- Egy vándor van itt! Hívjuk be, és osszuk meg vele a vacsoránkat!
Jézus örül, lám, nem hiába feszítették keresztre. Másodszor Berlinben próbálkozik. Bekopog egy külvárosi házikó ajtaján. Itt is egy gyerek nyit ajtót:
- Egy vándor az, eresszük be, és kínáljuk meg valamivel!
Jézus nagyon büszke! Jeruzsálemben is bekopog egy házba. Öreg kaftános szakállas ember nyit ajtót, majd hátrakiált:
- Asszony! Hozd gyorsan a szögeket, ez már megint itt van!
- Jó napot uraim! - kezdi a mondandóját mosolyogva. - Ismerik Önök Jézus Krisztust?
A munkások egymásra néznek döbbenten, majd egyikük odakiált az építkezés másik végében üldögélő munkásoknak:
- Hé! Ismeritek ti Jézus Krisztust?
- Mé' kérded? - kiabálnak vissza.
- Mert itt a felesége az ebéddel!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
- Úristen! Mi történt a szemeddel?
- Megsértette a kötőtű.
- Kötés közben?
- Nem, a kulcslyukon keresztül!
--------------------------------------------------------------------------
Egy férfi beül egy taxiba. Elindulnak, később az utasnak eszébe jut valami, előrenyúl, megfogja a sofőr vállát. A sofőr hatalmasat ordít, majd reszketve mondja:
- Ne haragudjon, tudja csak nemrégóta taxizom, előtte a temetkezési vállalatnál voltam sofőr...
És szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.
Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.
- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.
- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:
1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom kellett az áttervezéshez.
2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.
3. Nem tudtam fát szerezni, mert a közeli erdőt már tarvágással kivágták és eladták egy magyar tulajdonú off-shore cégnek a Kajmán szigeteken.
4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.
5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.
6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, hogy mennyi hátrányos helyzetű kisebbségi etnikumot viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.
7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová. Most úgy ítélem meg, hogy körülbelül még 100 év kell a bárka elkészítéséhez.
Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.
- Úgy döntöttél, hogy mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.
- Nincs rá szükség - mondá az Úr - megteszi helyettem a közigazgatás.
If you give a little love you can get a little love of your own
-Nem Béla bácsi. Gyomorrák.
- Jóember! Tudja ön, hogy hol van? A szemorvosnál!
- Tudom, tudom. De látja doktor úr azokat a kis szorszálakat a fenekem körül?
- Igen, látom.
- És azok végén a pici kis gombócokat?
- Azt is látom!
- Nahát! Ha azokat megpróbálom leszakítani, mindig könnybe lábad a szemem!
Az apa, meglepődött, de válaszolt: "Nos, fiam, három fajta mell van. A 20-as éveiben, a női mell olyan, mint a dinnye: kerek és feszes. A 30-as, 40-es, 50-esben, mint a körte: még mindig szép, de lóg egy kicsit. 60 fölött olyan, mint a hagyma. "
"Hagyma?"
"Igen, meglátod őket, és elsírod magad."
Ez feldühítette a feleségét és a lányát, így a lány azt kérdezte: "Anya, hányféle fütyi van?"
Az anya, meglepődött, elmosolyodott és így válaszolt: "Nos,3 három fázison megy keresztül minden férfi. 20-as éveiben olyan van neki,mint egy tölgyfa: hatalmas és kemény. 30-as, 40-es, és 50-es éveiben, olyan, mint egy nyírfa: rugalmas, de még megbízható. 60 fölött olyan, mint egy karácsonyfa. "
"karácsonyfa?"
"Igen. A fa halott a gyökerét kitépték, és a golyók csak dísznek vannak rajta.
- Korábban mindig fogtad a kezem...
A férj kinyúl és megfogja.
- Aztán mindig megcsókoltál...
A férfi megcsókolja.
- Aztán beleharaptál a nyakamba.
A férj erre fölkel és elsiet.
- Hová mész? - kérdezi az asszony.
- A fürdoszobába, a fogamért.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8