Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
-Ön tehát bűvész.És mi szakterülete?
-A nők kettéfűrészelése.
-És testvérei vannak?
-Igen,hat féltestvérem van.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
😄DDDDD

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Aquir
Egy ember kifog egy aranybálnát, amely így szól:
- Kérlek eressz el, és teljesítem 3 kívánságodat!
- Egy nagy fenét! Megyünk az aranyműveshez!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

vizes
Ja, a spoiler. Nem vettem észre. Kicsi a mobil kijelzője.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Mert ha előre dőlnének akkor a csónak fenekére esnének és bevernék az orrukat.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

pontosan! Ezért is találtam ki 2 perc alatt a paródiáját egy logikátlan fejtörőnek:-)

On
Miért dőlnek a búvárok hátrafele a vízbe a csónakból?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha előre dőlnének, beleesnének a csónakba

Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.08.24. 16:00:47
Aquir
más van írva, de más ugyancsak rájött, nem kell ezen morfondírozni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RiCSi1234
Csoda!

GTA V (*.*)

mcmoha
Mi lenne ha vicceket írnátok? <#ticking>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Tetsuo
LOL Ha jobban megnézed rájössz, nem azért sz@r, mert "nem vezet végig az úton", bár érdekes, hogy neked ez jut eszedbe az "Én vagyok az, aki nem vagyok."-ról vagy hasonlókról.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Aquir
Egy feladvány erős támpontokat ad, de nem fog végigvezetni az úton 😊

Tetsuo
Kb. ilyen szintű volt az előző "feladvány" is.

Aquir
ez kizárt dolog mert nem tudom! <#vigyor>

Találós kérdés:

Én vagyok az, aki nem vagyok.
Megoldás: hajókajüt-ablak
Magyarázat: mivel én nem vagyok hajókajüt-ablak, hanem ember, ebből logikusan következik, hogy ha nem ember, akkor csak hajókajüt-ablak lehetek, nem? <#banplz>
Utoljára szerkesztette: cherubim06, 2016.08.19. 12:16:36
Aquir
igen!

Sztem jó a megoldásod, de egy másik kérdésre.
qetuol
akkor most a helyes megoldás az árnyék?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Aquir
na mindegy má csak eljutottunk valahova 😄

htr93
mondjuk elég pesszimista lenne így...l

htr93
Ja, ne legyél ilyen tudatlan.... hm?

Aquir
És szerinted mi van éjszaka? A Nap azért nem látszik mert a Föld eltakarja a Napot, az árnyékában csücsülsz😊

picket

árnyék
Reggel sok van, délben eltűnik, délután megint megnyúlik, este pedig mindent elnyel. De ez a "mi vagyunk ami nincs", az eléggé bezavar, bár persze az árnyék a fény "hiánya" (nem az a sötétség), de így elég félrevezető, mert nem az árnyék az, ami nincs, hanem este nincs (elég) fény. Vagy szimplán rossz a tippem, akkor close_enough.jpg mert ugye napszakok helyett számolgatni... bár nyilván napszakokkal meg túl egyszerű lenne.

&#3237;_&#3237;

Aquir
nem.. "mi vagyunk az, ami nincs" tehát a létük maga valaminek a hiánya😊

qetuol
talán a csillagok hiánya a megfejtés? bár eléggé nyakatekert. reggel amikor már eltűntek a csillagok, akkor sok a csillagok hiánya, aztán estefele amikor már látszódnak a csillagok, akkor már kevés a csillagok hiánya, aztán megint sok reggel, végül éjjel csak egy csillag hiányzik, a Nap

Aquir
volt két verzió amivel kikövetkeztethető hogyan kéne érteni 😊

engem az is érdekelne, hogy jó -e a fordítás.
"Elsejére" ezen lehet érteni valamit, de a "másodjára" -val együtt bezavar...vagy mittudomén, na:-)
Aquir
nem, fordított. egyszerű dologra kell gondolni😊

qetuol
esküszöm, állandóan ezen töröm a fejem, de nem jutottam közelebb 😞( egyébként saját?

ezek jók 😄
😄

mcmoha
Társkereső hirdetés:
"22 éves nő lófarokkal, megismerkedne hasonló adottságú férfival."

mcmoha
Jézus leszáll a földre, hogy megnézze, mi történt az elmúlt kétezer évben. Londonban bekopog egy házba. Egy kisgyerek nyit ajtót. Meglátja Jézust, bekiabál a szüleinek:
- Egy vándor van itt! Hívjuk be, és osszuk meg vele a vacsoránkat!
Jézus örül, lám, nem hiába feszítették keresztre. Másodszor Berlinben próbálkozik. Bekopog egy külvárosi házikó ajtaján. Itt is egy gyerek nyit ajtót:
- Egy vándor az, eresszük be, és kínáljuk meg valamivel!
Jézus nagyon büszke! Jeruzsálemben is bekopog egy házba. Öreg kaftános szakállas ember nyit ajtót, majd hátrakiált:
- Asszony! Hozd gyorsan a szögeket, ez már megint itt van!

mcmoha
Egy apáca elhatározza, hogy megpróbálja jó útra téríteni a zárda mellett dolgozó építőmunkásokat, mivel igen zavarja a fülét az állandó káromkodás. Úgy gondolja, hogy a legjobb módszer, ha az ebédszünetben ő is a munkásokkal ebédel, így nem tartja fel őket. Becsomagolja az ebédjét egy zacskóba, és ebédidőben odamegy a munkásokhoz.
- Jó napot uraim! - kezdi a mondandóját mosolyogva. - Ismerik Önök Jézus Krisztust?
A munkások egymásra néznek döbbenten, majd egyikük odakiált az építkezés másik végében üldögélő munkásoknak:
- Hé! Ismeritek ti Jézus Krisztust?
- Mé' kérded? - kiabálnak vissza.
- Mert itt a felesége az ebéddel!

<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Aquir
globálisan, igen

qetuol
mindenhol a Földön, vagy az egész univerzumban?

😄DD
Két anyós beszélget:
- Úristen! Mi történt a szemeddel?
- Megsértette a kötőtű.
- Kötés közben?
- Nem, a kulcslyukon keresztül!

--------------------------------------------------------------------------

Egy férfi beül egy taxiba. Elindulnak, később az utasnak eszébe jut valami, előrenyúl, megfogja a sofőr vállát. A sofőr hatalmasat ordít, majd reszketve mondja:
- Ne haragudjon, tudja csak nemrégóta taxizom, előtte a temetkezési vállalatnál voltam sofőr...
Ez a vicc tetszik 😄
Béluska74
Félig meddig (sem!) vicces :
És szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében, bárka sehol.

- De Noé, hol a bárka? - kérdezte felháborodva.
- Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, mert a terveidet nem fogadta el a Hajóépítési Hivatal Műszaki Osztálya, ezért több mérnököt is fogadnom kellett az áttervezéshez.

2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.

3. Nem tudtam fát szerezni, mert a közeli erdőt már tarvágással kivágták és eladták egy magyar tulajdonú off-shore cégnek a Kajmán szigeteken.

4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.

5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.

6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, hogy mennyi hátrányos helyzetű kisebbségi etnikumot viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.

7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová. Most úgy ítélem meg, hogy körülbelül még 100 év kell a bárka elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.
- Úgy döntöttél, hogy mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.
- Nincs rá szükség - mondá az Úr - megteszi helyettem a közigazgatás.

If you give a little love you can get a little love of your own

Aquir
mindkettő. minden időben mindehol van😊

qetuol
időben vagy térben globálisan? 😊

mcmoha
-Mit mondott doktor úr? Haspók?
-Nem Béla bácsi. Gyomorrák.

mcmoha
A szemészeten a beteg letolja a gatyáját és csupasz fenekét az orvos felé fordítja.
- Jóember! Tudja ön, hogy hol van? A szemorvosnál!
- Tudom, tudom. De látja doktor úr azokat a kis szorszálakat a fenekem körül?
- Igen, látom.
- És azok végén a pici kis gombócokat?
- Azt is látom!
- Nahát! Ha azokat megpróbálom leszakítani, mindig könnybe lábad a szemem!

A családi asztalnál a fiú megkérdezte az apját: "Apa, hány féle mell van?"

Az apa, meglepődött, de válaszolt: "Nos, fiam, három fajta mell van. A 20-as éveiben, a női mell olyan, mint a dinnye: kerek és feszes. A 30-as, 40-es, 50-esben, mint a körte: még mindig szép, de lóg egy kicsit. 60 fölött olyan, mint a hagyma. "

"Hagyma?"

"Igen, meglátod őket, és elsírod magad."

Ez feldühítette a feleségét és a lányát, így a lány azt kérdezte: "Anya, hányféle fütyi van?"

Az anya, meglepődött, elmosolyodott és így válaszolt: "Nos,3 három fázison megy keresztül minden férfi. 20-as éveiben olyan van neki,mint egy tölgyfa: hatalmas és kemény. 30-as, 40-es, és 50-es éveiben, olyan, mint egy nyírfa: rugalmas, de még megbízható. 60 fölött olyan, mint egy karácsonyfa. "

"karácsonyfa?"

"Igen. A fa halott a gyökerét kitépték, és a golyók csak dísznek vannak rajta.
mcmoha
Az idős házaspár lefekvéshez készülodik. Az asszony panaszkodva:
- Korábban mindig fogtad a kezem...
A férj kinyúl és megfogja.
- Aztán mindig megcsókoltál...
A férfi megcsókolja.
- Aztán beleharaptál a nyakamba.
A férj erre fölkel és elsiet.
- Hová mész? - kérdezi az asszony.
- A fürdoszobába, a fogamért.

Aquir
ezen csak törni kell a fejet, mindeki ismeri ezt a dolgot 😊

Tetsuo
A megoldás hiánya lesz ez, úgy látom. :-D :-D

Aquir
valaminek a hiánya 😊

kifli
még egy kicsi (lehet fáradt vagyok de nem esik le 😞 )