Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄AS😄SA😄
- Miért büdös a cigány?
- ???
- Hogy a vak is le tudja köpni...

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lol
Új foglyot vezetnek be a zárkába. A cellatársa rögtön megkérdi:
- Mennyi?
- Húsz év.
- Miért?
- Egy kutya miatt.
- Egy kutya miatt húsz év?
- Igen, mert az a lökött kutya addig kapart a kertben, amíg kikaparta az anyósomat...
mcmoha
Claudia Schiffer elmegy a plasztikai sebészetre, mivel David Copperfield túlságosan nagynak találta szeméremajkait.
- Doktor úr, David és én is azt szeretnénk, hogy a műtét teljes diszkrécióval folyjon le, tehát senki sem tudhatja meg, miért vagyok itt.
Az orvos vállalja a diszkréciót. Lefolyik a műtét, másnap reggel Claudia kinyitja a szemét, és látja ám, hogy az asztalon három csokor virág is fekszik. Bedühödik, és behivja az orvost, aki mentegetőzik:
- Az első csokrot a férjétől kapta. A masodikat a személyzettől és tőlem. A harmadik Niki Laudától jött, köszöni szépen az új füleket.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Agy Halott
Az iskolában osztályfõnöki órán az újrahasznosításról beszélget a tanárnõ a gyerekekkel.
- Na gyerekek, ki tud mondani egy jó példát az újrahasznosításra?
Juditka jelentkezik:
- Amikor kapok egy almát, jól körberágom, hogy már csak a csutkája maradjon, a magokat összegyujtöm és elültetem, sok-sok almafát nevelek belolük, a maradékot pedig odaadom a disznóknak.
- Nagyon ügyes, szép példát hallhattunk - mondja a tanárno.
Pistike majd kiesik a padból, úgy jelentkezik:
- Én elmegyek a henteshez, veszek egy jó nagy gusztusos véreshurkát, hazamegyek, megsütöm, a végét óvatosan levágom, kinyomom a belsejét és megeszem, a borét ráhúzom a farkamra, jól megkúrom a novéremet, aztán ha végeztem, beleszarok és az egészet visszaviszem a henteshez, hogy büdös!
<#szomoru1><#szomoru1>
mcmoha
- Papa! Papa! - kiabál a fiú a kertből. - Most lopták el a kocsinkat!
- Láttad, ki vitte el?
- Igen!
- Felismernéd?
- Nem, de felírtam a kocsi rendszámát.

Egy ápoló sétál a pszichiátria folyosóján. Szembe jön vele az egyik beteg, aki egy zsinórt húz maga után. Megkérdi az ápoló:
- Uram, miért húzza maga után azt a zsinórt?
Mire a felháborodott válasz:
- Miért, toljam?
Három elítélt beszélget a börtönben:
- Titeket miért itéltek el? - kérdi az egyik.
- Elkötöttem egy autót, egymillió forintos kárt okozva. És te?
- Én loptam az állam pénzéből, kétmillió forintos kárt okozva.
- Hát te cimbora? Te mit csináltál?
- Én három millió forintos kárt okoztam.
- Na akkor te vagy itt a legjobb. Hogy csináltad?
- Hóvirágot szedtem.
dzsegameló
<#nyes>

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Pistike meséli az óvodában az óvónéninek:
- Képzeld, az én apukám havonta 300.000 forintot keres!
- Nahát, az majdnem háromszor annyi, mint az én fizetésem - mondja az óvónéni.
- Persze, de ő azért a pénzért dolgozik is, te meg csak itt játszol velünk egész nap!
- Képzeld, terhes vagyok! - mondja a szőke nő a férjének!
- Ez nagyszerű, drágám!
- És van egy még nagyszerűbb hírem is: képzeld, ikrek lesznek!
- Ikrek? De ezt ilyen korán még nem lehet megállapítani! Miből gondolod, hogy ikrek lesznek?
- Mert a gyógyszertárban két terhességi tesztet vettem, és mind a kettő pozitív lett!<#circling>
artschi
😄DDDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Agy Halott
- Jozsi bacsi, maga mit tesz a biztonsagos szex erdekeben?
- Haat.. amelyik kecske rug, azt megjelolom.
bardocz
Szóval lehet, hogy ez mégiscsak egy hasonlóság?
Dzsini
Jaj, tudok egy viccet! Nem vicc, de tudom!
Igen-igen magas rangú rendőr elvtárs odamegy a lángossütőhöz, azt mondja neki a lángossütő:
– Erőt, egészséget, ezredes elvtárs!
– Hát maga engem honnan ismer?
– Jelentem tisztelettel, nyugdíjas BM-es vagyok. S a nyugdíj mellé a kis lángossütés jól jön, tetszik tudni, hát…
– Sok sikert.
– Köszönöm szépen.
Megy tovább, 5-6 méterre ott áll egy vak koldus.
– Erőt, egészséget, ezredes elvtárs!
– Ne vicceljen, hát maga honnan ismer? Csak nem maga is nyugdíjas BM-es?
– Nem, én még aktív vagyok.

Hofi Géza, 1986

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Utoljára szerkesztette: Ferenc4, 2015.12.11. 07:10:16
Mi különbség van Bem apó spermája és az M1-es Németh Balázs közt?
Mindkettő bemondó
<#hehe>

"Mindenkinek meg kell tennie kötelességét fajával szemben, ha nem akarja, hogy ?sei templomainak tornyában elnémuljanak a harangok és atyáink házában idegen jövevények üssenek tanyát!"

mcmoha
Rómában elterjed a hír, hogy Spartacus buzi. Haragra gerjed és kihirdetteti, hogy a következő szombat este a Circus Maximusban - annak bizonyítására, hogy nem meleg - 1000 szűzleányt "rendez le". Eljön a nagy esemény napja, a C.M. dugig emberekkel, buzdítják a nagy bajvívót.
- Spartacus! Spartacus!
Spartacus nekifog, 500 lányig meg sem áll, a tömeg tombol:
- Spartacus! Spartacus!
700 után megtörli a homlokát , a nép tombol:
- Spartacus! Spartacus!
900 után egy kicsit lassít, a tömeg biztatja:
- Spartacus! Spartacus!
999-nél nem bírja tovább és össze esik.
Mire a nép:
- Búúúúzi!!! Búúúúzi!!!

Béluska74
Szuperprodukciót hirdet a cirkusz: egy férfi egy óra alatt hatvan nőt elégít ki. Tolong a közönség, de totál leégés, a férfi simán eljut húszig, de harmincig lelassul és tovább nem bírja. Szégyenkezve bemegy az öltözőjébe és kétségbeesetten tördeli a kezét:
- Nem értem, nem értem, pedig a reggeli próbán ment és a délutáni főpróbán is ment!

If you give a little love you can get a little love of your own

Pedig itt a ház alatti kocsma előtt 18:00 után olyan jediket, ninjákat, cowboyokat -meg amit akarsz- lehet látni, hogy az agyad eldobod 😄
Lenne egy kamerám akkor készítenék felvételt róluk, 4x gyorsításban és Benny Hill zenével zseniális youtube videót lehetne belőle kihozni.

Amúgy meg inkább Shit az a Károly :|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

AnuluWork
-Miért nincsenek Kaposváron Jedi lovagok ?
-Mert Sith a Károly.

😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.10.28. 19:30:28

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

morcosqtya
Igen.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Béluska74
Gyanús,hogy az eredeti onnan van. Én a facén leltem rá eme gyöngyszemre.

Off:
Én a pasast ismerem...na jó nem, mert akit ismerek ennél sokkal rosszabb. Volt egy csoporttársam, nagy zsíros gömböc, kai össze-vissza fingott büfögött a többi ember orra alá, és semmiféle elnézést nem kért , ha jött a fing hát jött...az élet mindig tud durvábbat produkálni.
tutituti
Bihari Viki blog?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

soo277
Agresszív kismalac beül egy taxiba.
- Nem zavarja, ha magamban beszélek? - kérdezi.
- Ó, dehogy - válaszolja a sofőr.
- Hozzád meg ki szólt, vazze?!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Agresszív kismalac áthajt a piroson. Megállítja a rendőr:
- Kismalac, ez a piros lámpa 5000 forintodba kerül.
- Drága, NEM KELL!

soo277
Nyuszika és a farkas minden héten sakkoznak és mindig a nyuszi nyer. A farkas egyik héten megkérdezi a nyuszikát:
- Hogy csinálod, hogy mindig te nyersz?
- A sakkozás elött mindig elmegyek a barátnőmhőz, és jól megdugom.
A farkas elkezd gondolkozni, hogy neki is ezt kéne tennie, de mivel nincs barátnője, úgy határoz jó lesz a felesége is. Kimegy a konyhába, és hátulról letámadja a főzőcskéző feleségét, egyszercsak megszólal az asszony:
- Mi van nyuszika, mész sakkozni?

soo277
Az erdőben a nyuszika bemegy a húsboltba.
- Medve, adj egy liter húst!
- Nyuszika! Ha valahová bemész, illik köszönni, és ráadásul az nem liter, hanem kiló hús. Menj ki, és próbáld meg még egyszer!
A nyuszika kimegy, majd visszajön.
- Hé medve, egy liter húst!
A medve nem bírja cérnával, és így szól:
- Na, állj ide a pult mögé, majd én megmutatom!
Kimegy, kopog, bejön.
- Jó napot! Egy kiló húst kérek!
Mire a nyuszika elkezd röhögni:
- Üveget hoztál?

morcosqtya
Hatalmas! 😄

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Béluska74
Megtörtént eset: TÁRSKERESÉS FELSŐFOKON!!(NE HAGYD KI!!!!!!!!!!)

Szóval az történt, hogy váltottam pár sort egy viszonylag értelmes és viszonylag emberszabású sráccal és megbeszéltük, hogy akkor tegnap beülünk valahova kávézni.

Sminkeltem egy laza 83 és fél percig, séró belő, előnyös kínai ruha felölt, parfüm meg minden, mégse nézzek ki úgy, mint egy homlessz mamut, elindultam a "randira". Megfogadtam, hogy nem eszem meg reggelire a tagot, nem nyomom le dumában, nem beszélek csúnyán, nem leszek barom, szépen, intellektuálisan elbeszélgetek vele Hegel esztétikájáról és hazajövök.

Csávó áll a Moszkván, cigizik, köp egy hegyeset a telefonfülkék irányába, nálam is szakadtabb cuccokban van, virág sincs a kezében, szóval igen alacsony pontszámot kapott első ránézésre, de nem akartam ilyen hamar lemosni a sminket, gondoltam oké, kap pár percet varázslatos személyemből.

Odalibbenek, egész helyes a búrája, rám mosolyog és BAZMEG HIÁNYZIK AZ ELSŐ 2 FOGA...

Azt hittem beszarok ott helyben! Namármost nekem elég rendesen látszik minden a pofámon ezt ő is észrevette, gyorsan neki is állt mentegetőzni, hogy válogatottban hokizik-mondja ezt pöszén mert NINCS FOGA!-és hogy 2 napja kiverték a protkóját de már készül az új, jövő hétre meglesz.

Gondoltam, jó, hát csókolózni amúgy sem csókolóztunk volna...

Beültünk valami kávézóba, mondta, hogy ő egy online újságnál van a sport rovatnál-itt éreztem, hogy túl sok közös pont azért nem lesz köztünk- és hogy Csepelen lakik-szinte a szomszédban van, csak 2 óra tömegközlekedéssel. Szóval rendelt egy kapucsínót meg valami tósztot, sütit, sört, én meg gyömbért-semmi kaja, semmi pacal, csak szerényen, csajosan!-, közben csak beszélt, beszélt, hogy 4 éves korában kivették a fél gyomrát mert beteg volt, aztán 27 évesen volt egy motorbalesete és beültettek a lábszárába valami fémet, hogy múlt héten megemelt valamit és lágyéksérve van és amúgy kő kemény a bal heréje és tőzegáfonya teát iszik rá hátha elmúlik, ergó csak hallgattam, aztán felemelkedett a székről és akkorát fingott, hogy odanézett még a pultos is.

Én meg csak ültem és nem akartam elhinni, hogy ilyen létezik. Hirtelen azt hittem, ez valami elbaszott amcsi vígjáték vagy a kész átverés só! De nem jött a Jáksó a pezsgővel...

Sűrű elnézést kért, de hát neki most valami gombás bélfertőzése van, ne haragudjak, azt mondta az orvos, hogy ne tartsa bent a gázokat semmiképp, amúgy egész nap hányt és még fogat mosni sem volt ideje, mert edzésről jött és tényleg bocs meg minden, aztán ki is ment a vécére.

Én meg ültem és egykedvűen szürcsöltem a gyömbért és nem akartam de valóban NEM AKARTAM elhinni a szitut, miközben elkapott belül a röhögőgörcs, hogy tulajdonképpen mire számítottam bazmeg? Egy normális pasira akivel órákon keresztül értelmes dolgokról fogok meghitten beszélgetni gyertyafénynél és a végén belekarolok és hazakísér? Chö! Ugyan már!

Aztán visszajött és közölte, hogy mennünk kéne, mert hát az előbb sógorostul jött a puki,- azaz egy kicsi belement a boxeralsóba,- tegyem már meg, hogy fizetek (WTF???!!!!) ő addig kint megvár.-azt a gentleman kurvaanyádat!

Úgyhogy fizettem, kimentem, kezet ráztam vele és csak annyit mondtam, hogy örülök, hogy beszart a gyönyörtől hogy velem tölthette ezt a kis időt, aztán sarkonfordúltam és otthagytam a büdös, fogatlan picsába'...

😄DD
mcmoha
Anno, a Tanítványok elhatározták, hogy megismertetik Jézussal a testi szerelmet is, hiszen az nem járja, hogy a Mester 33 évesen még mindig szűz.
Megbeszélték Mária-Magdalénával, hogy este beküldik hozzá a főnököt és gondoskodnak egy-két zavartalan óráról.
Úgy is történik minden, nagy szervezkedések, mesterkedések után végre bezárult az ajtó Jézus mögött.
A tanítványok kezüket dörzsölik: kezdődhet az egy-két zavartalan óra!
Egyszer csak óriási sikoly, és dühödt zokogás hallatszik az ajtó mögül.
A tanítványok rémülten özönlenek be:
Jézus mennyei nyugalomban áll a szoba közepén, Mária Magdaléna az ágyon fekszik, és keservesen zokog, fektében toporzékol, csapkod maga körül.
- Mi történt, ó Mester? -kérdezik a tanítványok.
- Bejövék az ajtón, -válaszol Jézus- itt álla Mária Magdaléna.
- És?
- Ledobá köpönyegét, ingét, és lefeküdék az ágyra.
- És?
- Szétveté lábait, s megmutatá szörnyű sebét...
- Ééés?-sürgetik a tanítványok.
- Begyógyítám Néki...!

<#taps>
SLICK
meghaltam 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<#idiota>

Agy Halott
- Mi a kozos a buzi es a traktor kozott?
- Mindkettonek szaros a gumija.
<#idiota>

RiCSi1234
Egyszer belefér egy ilyen is, nekem is tetszik ahogy elmeséli. 😊

GTA V (*.*)

AnarchoiD
nagyon jo viccc, meltatlan lett volna szovegben leirva, az eloado rendesen hozzatesz 😉 izes vicc

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RiCSi1234

GTA V (*.*)

Béluska74
Elmentem az orvoshoz, és elpanaszoltam neki: Doktor úr, minden reggel, amikor felkelek, és a tükörbe nézek, hirtelen elfog a hányinger.
Ön szerint mi bajom?
Azt mondta:
-Azt nem tudom, de a látása tökéletes.

mcmoha
A sikerre való tekintettel itt egy másik. <#vigyor1>

Üdvözöljük a BKV Villamosvezetői forgalmi tesztjén!
Kérjük karikázzák be a helyes választ!

1. A járatsűrűség 3 perc. Az Ön előtti szerelvény 8:00-kor indul, hánykor kell Önnek indulnia?
a. Majd a kávé után.
b. 8:23-kor.
c. Ha már nagyon dörömbölnek az utasok.

2. Ön a 4-es szerelvényt vezeti. Észreveszi, hogy a pályán üzemzavar miatt szerelvény vesztegel. Mit tesz?
a. Félrerántom a kormányt aztán kikerülöm.
b. Ipszilon fordulatot veszek, majd a kocsiszínbe hajtok.
c. Fél órát várok zárt ajtókkal, közben a mikrofonba káromkodok.

3. Észreveszi, hogy a megbeszéltek ellenére a 6-os járat vezetője (a Köcsög Béla) időben indult. Hogy reagál?
a. Bedobom a páleszt, amit az öltözőszekrényben rejteget.
b. Üldözőbe veszem a 4-essel, s a Margithídon előzésbe kezdek.
c. Defektet színlelek és elengedek még három 6-ost.

4. Menőnek akar tűnni Klárika előtt és kilőni a zöldnél. Mit tesz, mikor vált a lámpa?
a. Hirtelen balra tekerem a kart.
b. Hirtelen jobbra tekerem a kart.
c. Össze-vissza kapcsolgatok mindent, mint egy lengyel sci-fi-ben.
d. Rájövök, hogy még nem engedtem fel az áramszedőt, így köhécselve megteszem.

5. Ha már tagja lenne a BKV csapatának, mivel növelné a csapatszellemet?
a. Elmennek Bélával hajnalban felsővezetéket lopni.
b. Kettőnkön szemléltetném Klárikának a szerelvények egymásba csatolását.
c. Minden civilt avval hitegetnék, hogy igenis nagy munka azokon a keskeny kis síneken végigegyensúlyozni egy ilyen hatalmas járművel.

6. ESSZÉ. Írja le, hogyan képzeli el egy átlagnapjanak csúcspontját! Ötletadás:
a. Halálra ijesztettem 6 gyalogost amikor az utolsó pillanatban csengettem rájuk a megállóban.
b. Klárikával minden találkozásunkkor egymásra indexelünk a kreszt figyelmen kívül hagyva.
c. Egy út során sikerült lefényképeznem a visszapillantómban 8 kilógó lábat, 2 gyerekfejet, 12 hosszúkabát csücsköt, 4 aktatáskát.
d. Megint beszóltam a hátsó kocsiban a cigányoknak.
e. 12 perc késéssel indultam, majd a megállóknál az arcommal közlekedési dugót színleltem.