egyébként a nagyáruházláncok (talán ha nem is mindegyik) de tényleg valymi keveset törõdnek a higiéniával, a lényeg hogy az látszólag tiszta legyen ami kikerül a vevõk elé. a hátsó raktárban csak õk tudják hogy mi folyik.
egy barátom majd egy évig volt területi képviselõ egy fûszereket forgalmazó cégnek miskolci székhellyel. havonta bejárta az országot hogy töltse a boltok pultjait. a tescoról volt a legjobb véleménnyel õ is, az egér/madárszaros konzervek, élelmiszerek vidáman kikerültek a vevõk elé a raktárból egy laza törölgetés után, a lényeg hogy ne látszódjon az ürülék, de attól az még ott van a dobozon, csomagoláson, mikor pakolod, vagy otthon felbontod a kezedre egybõl rátapad, még ha nem is látszik. evés elõtt az ember kezet mos ugye, de minden egyes konzerv vagy fûszer felbontása után azért nem.
egyébként is hogy kerülnek egerek, patkányok meg madarak a raktárba ? alapvetõen ez a kérdés. a garázsboltokat meg az eu tagság miatt bezárják azzal az indokkal hogy nem tudnak megfelelni az elõírásoknak. a nagyáruházláncok meg sem próbálnak