Sokat hallottam már arról, hogy így sz@r meg úgy sz@r a Teszkó / Auchan / Cora / stb. húskínálata. Eddig én nem tapasztaltam különösebben semmit. Ma azonban...
...vásároltam 6 szelet marharostélyost hagymás rostélyosnak. Nyitom ki az imént a csomagolást, hogy bepácoljam, hát azt hittem rosszul látok. A húsok felül szép pirosak (frissek), a hátoldaluk meg SÖTÉTSZÜRKE. A csomagolás szerint ma csomagolták és okt. 27-ig áll el. Namármost az hogy lehet, hogy a frissen szelt hús egyik vágási felülete szép piros a másik meg oxidálódott? Ráadásul az az oxidálódott ami ALUL VAN? És nem csak egy szeleten hanem mindegyiken. Sztem ezekben a szupermarketekben hatalmas parasztvakítás folyik. Egészen biztos, hogy újracsomagolják a lejárt, polcról levett húsokat, úgy hogy közben "átforgatják".
A csomagolás szerint származási hely: EU...
Tapasztaltatok már hasonlót? Hol érdemes friss, magyar (nem EU-magyar) húst vásárolni? Lehet még kapni egyáltalán?
A fényképek a vaku miatt csak kicsit adják vissza a lényeget, de azt hiszem látható a különbség. Ugyanannak a husinak a 2 oldala...
Nézd meg legközelebb, hogy mit csomagolnak be. Ez ellen nincs más orvosság. Mindenhol megy a vakítás, nem csak a nagyoknál. Jó példa erre a Mcdonalds, ahol ugye minden pöcs tiszta, meg sót + csak borsot adnak a húshoz, meg kurva nagy tisztaság meg ISO szabványok, A FRANCOKAT! nem egy ismerõs dolgozott már ott és nagyon kevesen esznek ott (már mint õk, a trendi nép azért ott zabál). MInden hányás vackot fel ettetnek az emberrel, a jó pár napos marha szelettõl kezdve, a több hetesig minden elõfordul.
Ne fikázzátok a TESCO-t mer van egy unokatesom meg annak is 1 haverja és mindketten Tesco buzik . Még a polójuk is Tesco gazdaságos , vele alszanak , fekszenek . Tesco vizet isznak , Tesco kaját zabálnak , Tescová válnak át lassan , nagyon lassan , szegény unokatesom
csodalkozol..kecsoi tusko' amugy is nagy szemetdombnak hat...auchan is...(az meg rosszabb szvsz..) Cora nalam ok...bar ugye az itt nincsen.....
ez elõre csomagolt volt, nem tudom a boltban feltépni és csekkolni mindkét oldalát. Ez benne a szívás, megvettem egy 1500 ft-os rostélyos pack-ot és MINDEN szelet hús hátoldala sötétszürke, szinte fekete volt.
Mi a nov 11-ig elallo joghurttal voltunk igy, volt 1 danone meg amit nem vittek el, meg 200 doboz teszko. Hm, b+, kellett egyet vennem. Masnap kinyitom, es a tetejen ult a szep nagy penesz. Mondom ez fasza, teszko vissza, kicsereltek szo nelkul. Elj a cserevel Te is.
A globalizációval nincsen semmi gond. Akkor ugyanis minden nép a saját kulturáját exportálja külföldre, és a saját hagyományos értékeivel kíván részt vennni a nemzetközi versenyben. Amivel sokan összekeverik az a mondializáció. Ekkor ugyanis az egyéni kultúrát elnyomva terjesztik más országok a saját anyagi és szellemi termékeiket.
dolgoztam mekiben egy darabig, pár hétig, lejárt szavi cuccok nem voltak, bár lehet hogy "hátul" újramatricázták a régi zseméskartonokat :] a takarítás mániáról meg annyit, 1-2 zsemle meg husi bizony pofára esett a padlón (amit hiába mosnak fel naponta kétszer attólmég koromfekete a víz a végén) és nem volt lacafaca, ha nem akatál hiányt felírni (+fél perc ûrlaptöltögetés) inkább kiadtad, a pórnépnek jó az... azóta sem ettem mekiben (meg más gyorsban), jobbis :>
mekit meg a többi gyorséttermet nem tartom annyira vészesnek ilyen szempontból, mert fagyasztott krumplival/hussal stb. dolgoznak, az meg nem romlik meg.
hát, nekünk az volt baz, és ez halál komoly! szal, a haverommal tavaly nyáron mentünk az õ mamájához, bringáztunk arrefele, ezért benéztünk... aztán kérdezi, hogy van ananász, nem kértek, ma vettem? nézünk egymásra, mert ananász nem másmilyen, mint: TESCO-s!!! fintorgunk, hát jó...ehetõ, végülis gyümölcs...aztán nagy ordítás, eldobja a konzervnyitót, mi csak nézünk, és csak visít és ordít a nagyi!!! odamegyünk, megnéztük, és tudjátok mi volt benne??? ilyen kis gyík bazmeg...olyan, mintha én nem is tudom...mintha krokodil lett volna...de ilyen, ilyen 5-7 centis kis vmi állat, nem tudom mi az isten lehetett az! najó durr ki egész WC-be, azt csá húztunk is...ez a véleményem a sok romlott kajákkal együtt a TESCO-ról...nem állatot akartunk enni, ananászt...lehet hihetetlen, meg nem kerülhet bele mondják sokan, de egyszer lássatok ilyent, asszem egy életre elég lesz a TESCOról............ nameg külön van ponc is a 2004-es cuccoknak, amik olcsóbbak! legalábbis itt Baján...TESCO SUXX!!!
a mekiben nem is annyira a romlott árú a gond, hanem a nemtörõdömség, hülye vevõ úgyse lát hátulra, akár bele is "verhetem" hozzáállás. éjszakai mûszakban nem voltam, de meséltek szépeket... mondjuk ez majdnem mindenre igaz, de amit itt mûvelnek az jobbesetben megeszem/iszom, szóval azért annyira mégsem mindegy.
pfááj gec...asszem én sem megyek..mondjuk én amennyit voltam életemben...sztem két kezemen meg bírom számolni, max mekis fagyit ettünk nyáron, de azon kívül hambi, meg ezek..áhh...fõleg baján nincs is..
[vállatvon] Tulajdonképpen érvelhetnél is mellette, hogy milyen fasza hely, de ez lehet az a bizonyos kivétel, vagy nem? Csak nem tán tényleg ott eszel? . Egyébként miért vállakoztál az önjelölt ügyvéd szerepre? [kíváncsi] Az nem indok, hogy ott kajálsz
Arra nem is gondoltál, hogy nem csak az ott evés lehet az oka annak, hogy egy "önjelölt ügyvéd" vagyok ugye?
1.Ismerem az ételek elõállításának technológiáját.Nem is hinnéd mennyire.
2.Magyarországon a legtöbb élelmiszerbiztonsági szabályt a meki vezette be.Illetve õk alkalmazták itthon elõször.pl:HACCP
3.Hidd el egy snassz étteremben sokkal több szemetet etetnek meg veled mint a mekiben.Ott maximum a hülyegyerekek tehetne a kajába bármit is.Persze ha egy vezetõ észre nem veszi és kivágja a gyereket mint a taknyot.
4.Igen szoktam ott enni.Nem is keveset.És mégsem vagyok elhízva.Nem magas a koleszterinem.Azthiszem nincs okom panaszra, még így 30 évesen sem.
5.Az hogy egy idióta azzal akarja lejáratni a mekit hogy csinál egy filmet hogy húúúú de szar ott a kaja mert elhízok, megkérdezném tõle, hogyha mindennap ugyanazt a nem meki kaját enné mi történne vele.Ugyanaz.Elhízna.Szóval ez egy **zság.
Amúgy nincs harag, csak énsem mutattam be neked semmitsem....sem szavakban, sem smiley-ban.
Amúgy viszont TESCO és társai tényleg elképesztõ mennyiségû szeméttel vannak tele.
Egy elégedett vevõ :)
1. Elõállítás techológia messze különbözõ lehet nem? Ott figyelnek, arra is, itt meg nem, vagy még is? Tán nem állsz ott egésznap és figyeled, hogy készítik a kaját nem?
2. Nem vezettek be semmit, ez EU ISO szabvány, nem egy cég érdeme. Alkalmazták, vagy próbálták, más tészta.
3. Aligha. Míg egy kis étterembe a minõség és nem a mennyiség a fontos, addig egy gyors étkezdében a sebesség és elérhetõség, ahol természetesen a rugalmasság érdekében a szabályokon változtatnak, vagy csökkentenek.
4. Ez a te problémád. A koleszterined is. Boldog 30 éves kort.
5. Errõl most szó sincs.
Tényleg nincs. Sorry a smiley -ért, a mókásabbikból szúrtam be, ne értsd félre.
a gyrosos sztori sajnos igaz. nálunk dolgoznak miskolcon az arab gyrososok, az összessel jóban vagyunk. nekik az ismerõseik (nem barátaik) akik csinálták. poén volt, jó kis munkahelyi hokiparti. de azért ne általánosítsunk. talán egyszer kétszer megtörténhet ilyesmi az életben max 1-2 helyen, de nem többször.
a mcdonaldsról annyit, hogy ha (fõleg este a mcdriveban mikor kinnt vagy és kevés a vendég, már mindenki fáradt) mocskosul lekezelõen beszélsz az alkalmazottakkal, akik minimálbérért güriznek meg túlóráznak is ha úgy adódik ebben a szar állásban, fõleg éjszakai beosztásban, akkor igen, lehet rá számítani hogy megbuherálják a kajádat. ott is dolgozott pár barátom, tudom mi folyik ott. csak azzal basznak ki aki geciskedik, de azzal nagy valószínûséggel igen
Na! Na! Már rezeg a léc! Most nem arról van szó, hogy ki a geci, vagy ki a pofátlan, hanem arról, hogy megtörténhet a szent és sérthetetlen mekiben, hogy még is csak buherált kaját kapsz. Ez a tényállás. És, mintha Csuwwi is írt ezt + azt... nem?
csak azt nem értem, h a Kazincy-n egymás mellett hogy él meg a 3 arab büfé ?
1. Ugyanez igaz a kis éttermekre is...ugye?De csak hogy tudd, mekinek olyan magas elvárásai vannak a nyersanyaggal szemben, hogy sok alapanyagot sokáig nem itthonról használtak fel hanem külföldrõl.
2. mondat második felét is olvasd el
3. ezt rosszul tudod...valószínûleg még nem dolgoztál a vendéglátásban
Én csak személyes tapasztalatokkal válaszoltam a feltevésekkel, meg "haverok elmondása szerint"-el szemben.Amúgy is érdekes, hogy bárkit kérdez az ember, mindenki útálja a mekit és nem eszik ott, de mégis az ország vezetõ gyorsétterem hálózata.Akkor kik járnak oda?.Amúgy énsem vitázni akarok!Neked is jó éjt!
Nem különösebben utálom, ha visszaolvasol látod, hogy példaként hoztam fel. Nem kell kést szorítani a nyakmhoz, hogy bemenjek kajálni (múlt héten voltam, azelõtt is), de ettõl még nem imádtam meg és nem hiszek a hófehérkében sem. Na de tényleg lépek.
mi az Auchanba szoktunk vásárolni, hál istennek még nem voltak ilyen taasztalataink, de kevesebb húst fogok mostantól enni, az biztos
és akkor hol szabad húst venni? legjobb az lenne, ha vennénk egy disznót, aztán levágnánk, lol.
a teszkónál nincs szánalmasabb hipergigaszupermarket szvsz. (teszkó gazdaságos májkrém, párizsi, stb... hát inkább nem akarom megtudni mik vannak, ill. mik nincenek benne )
régebben a nõvérem is dolgozott a mekiben, egy hétig bírta, aztán mondta, hog kösz szépen, nekem ennyi elég volt. egy ideig nem is evett gyorséttermekben, de szvsz mindenhol ez van, csak mi nem tudunk róla...
Lévén hogy húsipari cégnél dolgozom (nem marha, de nem is mondanék nevet mert lényegtelen, ugyanaz a helyzet mindenhol), pár dolgot hozzá tudnék fûzni. Friss húst minden nap találhatsz, csak nagyon meg kell nézni hogy biztosan az van-e a kezedben. Tõlünk legalábbis minden nap kapják a szállítmányt, azt kell keresni. Nem mindig könnyû megtaláni az átcimkézgetések után. Szánalmas, ahogy a Tesco (de a többi nagy üzletlánc is) visszaél a helyzetével. Rendszeresen jönnek ellenõrizni az üzembe, ha valami nem tetszik akkor fikáznak (de különösebben indok sem kell ehhez), szivatják az áruszállító sofõrjeinket ésatöbbi, miközben õk azok akiket rendszeresen kapják rajta a trükközésen/trehányságon a hatósági szemlék alkalmával. Csak õk kifizetik a pár milliós büntetést és kész, semmi sem változik, továbbra is átcimkézik a cuccot, nem megfelõen kezelik, ésatöbbi. Próbálná csak meg így leadni a szintet egy beszállító, azonnal kivágnák az üzletláncok a francba, és akkor a beszállítónak jó eséllyel befellegzett. Így kénytelen eltûrni minden szarakodást tõlük, pl. azt hogy az árun át gyakorlatilag az õ hírnevét rombolja, miközben a beszállítónál esetleg európai fejlettségû gyártástechnológia és áruminõség a standard.
nem szabad elfelejteni hogy nem a tesco csomagolja be a hust hanem az aki a csomagolot csinálja szal igazából nem a hus romlot el hanem, nem volt a csomagoló megfelelöen fertötlenitve mindenki érti nem a tesco hibája
a vendéglátásról is lehetne éppen mit mondani. óva intek mindenkit hogy vidéki (érts jól nem nagyvárosi nagy forgalmú) kisebb éttermekben különlegességet fogyasszon. általában az alapanyag olyan hogy "az a jó ha nem megy kárba semmi elvet" követik. a legbiztonságosabb ha az ember nagy forgalmú étteremben sokat fogyó terméket kér és nem cikizi az alkalmazottat
pl mikor egy vendéglátóegységben dolgoztam ahol volt casino, kocsma, szoli, lottózó, cukrászda akkor elég sok mindent megtanult az ember. a cukiban a lányok mindig mondták hogy mibõl szabad ennem és mibõl nem. a bor meg persze tablettás volt
egyébként a nagyáruházláncok (talán ha nem is mindegyik) de tényleg valymi keveset törõdnek a higiéniával, a lényeg hogy az látszólag tiszta legyen ami kikerül a vevõk elé. a hátsó raktárban csak õk tudják hogy mi folyik.
egy barátom majd egy évig volt területi képviselõ egy fûszereket forgalmazó cégnek miskolci székhellyel. havonta bejárta az országot hogy töltse a boltok pultjait. a tescoról volt a legjobb véleménnyel õ is, az egér/madárszaros konzervek, élelmiszerek vidáman kikerültek a vevõk elé a raktárból egy laza törölgetés után, a lényeg hogy ne látszódjon az ürülék, de attól az még ott van a dobozon, csomagoláson, mikor pakolod, vagy otthon felbontod a kezedre egybõl rátapad, még ha nem is látszik. evés elõtt az ember kezet mos ugye, de minden egyes konzerv vagy fûszer felbontása után azért nem.
egyébként is hogy kerülnek egerek, patkányok meg madarak a raktárba ? alapvetõen ez a kérdés. a garázsboltokat meg az eu tagság miatt bezárják azzal az indokkal hogy nem tudnak megfelelni az elõírásoknak. a nagyáruházláncok meg sem próbálnak
"Ismerem az ételek elõállításának technológiáját.Nem is hinnéd mennyire."
Én meg az embereket ismerem, szvsz.
Piacon hentestõl ha már nincs falusi ismerõs! A legjobb ha van falun rokon vagy haver akik vágnak ezt-azt és az tuti. Mi azon szerencsések közé tartozunk akik falun lakunk és húsból mindent saját magunk állítunk elõ. Kivéve marha, hal, vad, de azokat kapunk innen-onnan szintén biztos forrásból. Jómagam nagyon bátornak tartom azokat akik ilyen nagy bevásárló központokból vesznek húsokat fõleh ha akciós. (olcsó húsnak híg a leve) Piac minden nagy városban van és hentes is. A piacon megkapod a zöldséget, gyümölcsöt és egyebeket alkudozva. Lehet, hogy nincs wc papír meg tusfürdõ, de kajából tuti lehet válogatni.
A kolleganõm az egyik szegedi hipermarketben vett csirkecombot és valami libát a csirkecomb akciós volt és mikor a pénztárhoz értek akkor vett észre, hogy a gondosan becsomagolt cucc full büdös és levedzik. Persze ezt a pénztárnál mondta, hogy neki nem kell sõt neki a másik hús se kell mert abba se bízik, hogy friss másrészt már átvehette a romlott szagot.
Az elmúlt idõszakokban kiderült szabálytalanságok is ékes bizonyitékai annak, hogy ezek a bevásárlóközpontok nem egészen alkalmasak élelmiszer beszerzésre.
1. valóban igaz a barátnõm éppen megjegyezte, hogy ha az Amcsi mekisek látnák amit mûvelnek itthon kibasznák az egész bagázst õ dolgozott elötte ilyen helyen és tudja milyen szabályok vannak persze a konyhába senki se lát be.
Auchanos darált húst egyszer vettem. Már akkor feltûnt, hogy túl fehér (túl sok a fehér rész aránya a vöröshöz képest), node gondoltam csak túl sok szalonnát darátak bele, egyszer meglátjuk A kibontás után ért az elsõ megrázkódtatás, nem szalonna szaga volt, más. Megkóstoltam (vad ember nyersen eszi :)), és leesett az állam. Azok a f.szok nem szalonnát tettek bele, hanem faggyút (kb ipari hulladék, íze mint a szappan) És jobban megnézve az van ráírva, hogy 60% húst tartalmazhat Hát aszitem földhözb.szom az egészet. Azóta csak egész combot veszek és máshol (inkább én elszórakozok a ledarálásával, mert máshol meg beledarálnak annyi porcot, amennyit nem szégyelnek). Van azért szupermarket, ahol nagy a forgalma és jót adnak, mert momentán hentes erre sajnos a közelben sincs, nemúgy vidéki megyeszékehelyen, ahol olyan tényleg friss húsokat kapok (egyenesen a vágóhídról kapják), hogy a darálthús bizony NEM vörös-fehér, hanem CSAK vörös (inak, egyéb szarok nincsenek beledarálva)
egy megrazo cikket olvastam a nagyok jacmairol 1. ha lejart uracsomagoljuk uj datummal 2. ma mar nem lehet csomagolni akkor ledaraljuk 3. ha nem fogy el a daralt, akkor csinalunk belole kolbaszt 4. ha nem fogy el a kolbasz, akkor megsutjuk 5. este eladjuk felaron
es meg egy truk ha baberlevelet lattok becsomagolva akkor ahoz inkab ne nyuljatok. a barerlevel segit megtartani a hus szinet
darált húst nem szabad venni, mert csak zsíros, véres mócsingos trutyit kapsz. Venni kell pár kiló combot vagy lapockát, ha láthatóan friss és mondani a srácnak, hogy darálja le. Néz majd egy szépet, de megcsinálja. Ez a hús garantáltan gusztusos és ha azt nézed, hogy ez színhús, akkor még jóval olcsóbb is mint a darált szalonnás szemét...
szuleim falun laknak, tehat evente egy ket kb 150 kilos Mazsola a les ala kerul. van vele melo, de utana elvagyunk a hussal egy ideig. maximum csirket vagy kacsat veszunk, marhat csak levesnek
tescora visszaterve, itt esztergomban regebben lehetett kapni helyben grillezett csirket olcso penzert...egesszen addig mig ki nem derult, hogy a lejart szavatossagu csirkeket szarrafuszerezik, hogy elvegye a buzet es azt aruljak a jonepnek...no comment
darált húst mi sohasem veszünk, ki tudja mik vannak benne, inkább itthon ledaráljuk, az a tuti...
lehet, hogy én vagyok alapból gyanakvó, de soha el nem hittem, hogy az áruházakban, éttermekben kidobják a lejárt szavatosságú, esetleg romlott élelmiszert.
Sztem a grillcsirke a teszkóban is és az auchanban is kib. büdös. Amikor az Auchanban elmegyek a grillpult elõtt, szabályosan kavarog tõle a gyomrom. De a szaga hagyján...
Öklöm kétszerese méretû madarakat 1 órán át aszalnak a sütõben, majd a végeredmény kiszáradt, keményre sült, ételnek nevezett akármi... Pfuj, undorító.
Darált húst ilyen helyen NAGYON meredek venni. Elõre csomagolt darált húst soha ne vegyetek, abba minden szart beletesznek. Pultról visszaszedett lejárt szavatosságú húsok, mócsingok, bõrök, minden.
Ami még nagyon durva a "gulyáshús", vagy "pörkölthús", azaz az elõre csomagolt kockára vágott marha, vagy sertéshús.
Errõl tudni kell, hogy általában húsnyesedékbõl készül, a marha v. sertés feldolgozása esetén a bontásnál visszamaradt, különbözõ húsrészekrõl származó nyesedékbõl. Ezzel elsõsorban az a gáz, hogy a marha húsrészeknek különbözõ az elkészítési módjuk és a fõzési idejük, így az ilyen kiszerelésbõl fõzött ételben az egyik kocka husi szétfõ, a másik meg kõkemény marad.
inkább vegyen az ember drágából kevesebbet, de legalább nem lejárt szavatosságú minden nyesedékkel, maradvánnyal felkevert szart eszi meg
Hidd el, van olyan hentesem vidéken, hogy azzal amit õk darálnak nincs semmi gond :) Az más dolog, hogy itt pesten sztem is tilos darálthúst venni, még az egészet is alaposan meg kell gondolni
lehet, hogy csak nem tudjuk mi a jó :) annyit lehet hallani a dögkutakból szerzett húson élõ telepiekrõl :)
Darálthúst legjobb otthon elkészíteni. Eleketromos húsdarálót már lehet kapni 10e forint alatt, azzal profin, pillanatok alatt le lehet darálni bármilyen, friss, általad választott húst. Ez azért jó, mert hentesüzletben pl. szárnyast nem fognak ledarálni, amibõl lehet csinálni isteni finom csirkés vagy pulykás fasírtot, vagy darált csirkemelles makarónit.
Én amikor hamburgert sütök itthon, mindig veszek friss hátszínt egészben, és itthon darálom le a cikkekre vágott vöröshagymával együtt. Otthon sütött hamburgerhez hasonlót egy gyorsétteremben sem lehet kapni, a frissen sült, saját magad kevert marhafasírtnak teljesen más íze van mint bármely gyorsétteremben kapható verzió. Próbáljátok ki, megéri.
Hamburger otthon: - Marha hátszín ledarálva (személyenként 20 dkg) - Vöröshagyma (kb. fél fej / 20 dkg husi) - Törött feketebors, só, mustár - Opcionálisan kívülre mehet bármilyen grillfûszer - Tojás NEM kell bele, nem attól áll össze
Keverd össze az összetevõket, formálj belõle kb. ujjnyi vastag pogácsákat, és egy serpenyõben süsd hirtelen 2-3 evõkanál olivaolajon. Elkészíthetõ grillrácson is, de arra kell ügyelni, hogy csak akkor szabad megfordítani, ha már a husi egyik fele készre sült, különben szétesik. Akkor van készen, ha kemény tapintású, a villa oldalát nem lehet belenyomni.
Fontos, hogy olivaolajon süsd, és ne sima napraforgón, mert az olivaolajnak kisebb a viszkozitása és magasabb hõfokra lehet felhevíteni anélkül, hogy az olaj megégne, így minden husi egyenletesebben sül benne.
jaja, jogos. Mi is nevelünk pulykát és a darált pulykamellbõl, minden szalonna nélkül készült ételek, például a fasirt, rakott dolgok vagy a makaróni is tényleg isteni finomak. Eddig eszembe se jutott, hogy a boltban le se darálnák a baromfit, pedig logikus. :)
Én is vettem egy elektromos húsdarálót, és használom is rendesen :) Ennek olyan 0,5-0,7 kg/perc a teljesítménye, és megesett már, hogy 20-25 kiló húst daráltam vele egyhuzamban. Viszont csak a jobb minõségû darálókat ajánlom, vannak ezek a 4-9 eFt-osak, egyik másik ránézésre sem húsdarálásra lett kitalálva (pl olyan a felépítése, mint a diódarálónak, középen egy 7 centi átmérõs recés hengert forgat brrrrrr)
Egyébként ha nem akar összeállni a hús (vagy félsz, hogy grillezés közben szétesik), akkor egy kis lisztet keverj bele :))
atcimkezesrol még nem hallottam de nem csak tesco barhol mashol siman talalkoztam olyannal hogy lejart szavatossagu kaja elõre volt kitéve mögé hátra pedig a friss... kurvaannyukat.
Hust vettem mar tescoban van normalisan csomagolt tálcás hús de ott is a legfrissebbet kell venni amikor én vettem az teljesen jó volt. Mindenesetre dolgozik ismerõs Auchanba oda többet nem megyek :)
Penztaroskent nyomja volt hogy õ szólt a vevõnek ugyan cserélje már ki az egér rágta chipset egy normalisra... zacskó közepén nagy lyuk :)
Nekem volt egy Belga csupaszmalacom amit salátával kellett etetni. Szegény szerencsétlen meghalt a Tesco-s salátától.... Olyan magas volt a foszfor tartalma,amit egy ember még elvisel,de egy ilyen kis szervezet nem,megmérgezõdött,s hiába vittük azonnal a dokihoz,reggelig szenvedett aztán kimúlt...
Olvasói vélemény idézete a Tékozló homárról:
"Neeem, inkább mégsem. Helyette a sarki közértbe megyek, ahol köszön az eladó, adnak plusz egy zacskót és nem teszik a hipót a bébiételt és a darálthúst egymás mellé. Nem kérek többet a magánterületekbõl. A választás ugyanis az enyém! Ezúton köszönöm a két buzgó biztonságinak, hogy kinyitotta a szememet!"
Kecskeméten alegkorrektebb hamburgerezõ a Hambi-Center... Én speciel mekinek még a szagát sem bírom, nem szimpatikus, ahogy ilyen gépekbõl trutyizzák ki a kajádat... Bennem olyan érzést kelt, mintha nem is normális kaja lenne, de ez csak a magánvéleményem... A kávéjuk viszont finom... :)
Visszatérve a Hsmbi-Centerhez... Nagyon finom hamburgerük van, nagyon korrekt áron, ráadásul a kialakítása is olyan az egész helységnek,hogy mindent elõtted csinálnak, úgy,hogy az egészet látod, egészen a hús sütésétõl, a hamburger megpakolásáig... Szal nem tudják beleverni a farkukat a hamburgerembe. :)
Szerintem is a TESCO suxxxxxx!
Amikor a rosszul mûködõ digitális eszközöket visszavétel után ugyanúgy kirakják a õpolcra, nah akkor az ember komolyan elgondolkodik azon,hogy mit vásárol és hol. Szerintem a kaja egész tûrhetõ, bár édesanyám sem vesz meg mindenféle Tesco gazdaságos cuccot.
nem tudom, nekme még nem sikerült, max a helyi közértbõl, de szupermarketból hozott cucc még sosem volt romlott pedig szoktam ott húst is venni, igaz megnézem mit
Nálunk pl. a sashalmi piacon olyan fáin hentes vanik, hogy mikor bemének, mindég egy-két tyúkkal és vagy 2-3 kilónyi felsállal, miegymással fordulok onnan ki ! Ott nem lehet nem venni abból a sok jóból, bármék vegás szívszélhûdésben múlna ki helyben ! :DDD