Már akkor feltûnt, hogy túl fehér (túl sok a fehér rész aránya a vöröshöz képest), node gondoltam csak túl sok szalonnát darátak bele, egyszer meglátjuk
A kibontás után ért az elsõ megrázkódtatás, nem szalonna szaga volt, más.
Megkóstoltam (vad ember nyersen eszi :)), és leesett az állam.
Azok a f.szok nem szalonnát tettek bele, hanem faggyút (kb ipari hulladék, íze mint a szappan)
És jobban megnézve az van ráírva, hogy 60% húst tartalmazhat
Hát aszitem földhözb.szom az egészet.
Azóta csak egész combot veszek és máshol (inkább én elszórakozok a ledarálásával, mert máshol meg beledarálnak annyi porcot, amennyit nem szégyelnek).
Van azért szupermarket, ahol nagy a forgalma és jót adnak, mert momentán hentes erre sajnos a közelben sincs, nemúgy vidéki megyeszékehelyen, ahol olyan tényleg friss húsokat kapok (egyenesen a vágóhídról kapják), hogy a darálthús bizony NEM vörös-fehér, hanem CSAK vörös (inak, egyéb szarok nincsenek beledarálva)