óó a brassói az nagyon fincsi, bár nem is gondolná az ember, de elég babrás, mire kisütögeted a palacsintákat, megcsinálod a pörköltet, összehajtogatod, bekenegeted a tejfölös szafttal... mindig csodálom anyut hogy hogy van idegrendszere nekiállni.... de örülök hogy nekiáll :)
AbaEdus: ahol a zacskós levesek is vannak a boltban, ott van, általában rengeteg fajta, pl. milánói, bolognai alap, chilis bab alap, de vannak érdekesebbek is, mézes mustáros ilyenek.. én általában olyat veszek, amit nem sikerült igazán fincsire kikeverni saját magamtól.. mert lehet venni sima paprikás csirke alapot is, de az azért kicsit durva...
szóval ezek gyorsak, egyszerûek és finomak (legalábbis ilyeneket keresel ha jól emléxem), de ha van idõd akkor szerintem próbálkozz az alapok nélkül is, és szépen lassan rá fogsz érezni a dolgokra. viszont ezekkel tuti lesz sikerélményed...