kígyót már ettem( íze a pár hetes csibére hasonlít), bár az nincs hazánkban, ami van az meg védett szóval nem ajánlom hogy azt reklámozzák hogy azt ették. de meg lehet enni a siklót (ha jól tudom az nem védett) az íze az több mint érdekes, de sok fûszerrel elmegy :-) a hangya az enyhén csípõs, s ki a hangyasavra allergiás ne egye meg :-)a mezei szöcskét nyersen úgy kell enni, hogy le kell szedni az ugrólábát, mert az megakadhat a torkon, kicsi az esély de benne van, sütve vagy szárítva tökmind1. a termeszeket is meg lehet enni. íztelen vagy enyhén édeskés. a földigiliszta is igen tápláló tud lenni, a béltartalmat kinyomkodva, bõ olajban hirtelen kisütve az igazi. de ha erdõben vagy, akkor vason érdemes sütni mert nyersen gusztustalan :-( íze kicsit sós. gondolom a békát mindenki ismeri, de nagyon lényeges hogy a bõrt 100% -ban le kell fejteni róla. gyíkokat is nyúzni vagy bõrében sütni de nem megenni azt. ízét csirke s a pulyka közöttre raknám hasonlít. dongólárva fehérjebomba. enyhén sózott krém állagú, de horgászni jobban ajánlom :-) lóbogár csak a potroha ehetõ, a fej s a tor ha jól tudom méreganyagot tartalmaz. hmm ennyi jutott most eszembe, de majd még rágódok rajta :-D