Hali! Szóval, gondolkoztam hogy manapság mennyi mûkaját eszik az ember, és ez milyen hatással van a hétköznapjainkra...
Ma tesóm evett vmi epres danön joghurtos izét, kb. olyan volt mint vmi puding(??), de egyben mozgott az egész mint vmi takony...
Namost, ez a kis 110g-os pohárkányi cucc 55g tejet tartalmaz. Van még benne cukor, zselatin, módosított kukoricakeményítõ, ja meg eperaroma, de az gondolom dögivel (mert akkor látott gyümölcsöt ez a valami amikor valami falun szállították át)... és az elengedhetetlen vitaminok, hogy legyen mit kiemelniük a reklámban...
Másik: spárban, kivannak rakva a szép külföldi almák... csillog-villog, minden baba... mellette a magyar alma, csak oda van borítva szinte, jól megütve stb.. látom hogy egy faszi nagyo nézegeti hogy mit is válasszon
aztán döntött...megkérdeztem hogy miért nem a magyar almát veszi, tudja egyáltalán hogy a másik honnan származik...
erre reakció (felháborodottan) : mit számít az???
Mi lesz így a normális, egészséges termékekkel? Pl., magyarországon több traktor van mint tehén... a tejtermékek zöme külföldi...
Nagyanyám még veszi a tejet, háztól (hetente 2litert) na annak aztán van föle, lehet altatni, kurvafinom.
Ha egy bolti tejet raknánk el aludt tejnek akkor a tál tetején maradna a víz, az alján meg ilyen mészszerû anyag rakódik le (és penészedik)...pf...
Mi lesz itt pár év múlva? Hová tart ez a nagy piacgazdaság...?