Régen az alap trappista sajt is lyukacsos volt. Múltkor vettem lidiben (úgy kell nekem) egy csomag szeletelt sajtot, direkt úgy választottam ki, hogy figyeltem, melyik lyukacsos, szép sárga. Kibontáskor láttam, hogy a felsõ szelet volt csak a lyukacsos, a többi a "szokásos" nemtudommi lyuk nélkül.Ezek a tömbsajtok a sütést se nagyon bírják, nem olvadnak, hanem szétfolynak. Mikrózáskor meg valami félelmetes "égett gumi" állagot vesznek fel.
Ha jót akarok enni, a Pannónia sajt tényleg finom, lyukas.
Nálunk is jár tejeskocsi, 120 Ft/litere. Bár ki van írva, hogy fogyasztás elõt felforralandó, csak így nyersen iszom, eddig semmi bajom nem lett tõle.Tejfölt is kapni náluk, egészen más, mint a bolti 20%-os. A bolti finomabbnak tûnik(valahogy édesebb), pedig nyilván a házi az igazi.
Minden tele van ízfokozóval-egy almánál nem érzem azt, hogy még vagy kettõt tömjek a képembe, a chipsnél igen.
Ajánlom figyelmetekbe Z.Kárpát Dániel: Gének Harca c. könyvét, ami szintén a génmanipulált ételekrõl szól.
A mikrózás külön téma, szerintetek tönkreteszi az ételt?