A kettõ között mi a különbség? Garzont ittam az finom volt, Earl Greyt Sir Mortonból még asszem nem.
Pont egy pár napja vettem amúgy Pickwick-bõl Earl Grey-t, az se rossz, árban kb a Sir Mortonnal ugyanott van.
Amúgy én régen eleinte az íze miatt ittam, aztán felvilágosítottak hogy simán felér a hatása a kávééval, sõt még tovább is tart, visszagondoltam hogy annak idején mikor éjjel ittam utána mennyit virrasztottam még simán és tényleg :) Úgyhogy manapság már azért is iszom (persze kávé mellé simán :DDD)
A helyes elkészítési módról amúgy mit tudtok? Én ha sietek akkor mikró 2 percre közepes fokozaton egy pohár víz, sõt ha nagyon sietek akkor csak másfél perc és benne a filter. Ha jobban ráérek akkor alumínium melegítõ izéban a tûzhelyen és ráöntöm, finomabb is.
Egy haverom meg azt mondta a legjobb ha fél órát hagyjuk lefedve ázni, a filter lóbálása nélkül (mert hogy állítólag attól lesz keserû, azért nem szabad). Errõl mit tudtok, próbálta már valaki? Nekem még nem volt hozzá türelmem :)