Ha szegény akkor készítse el saját kezűleg az ételt!
Mi háztáji csirkét veszünk és lefagyasztjuk, tojást, marhahúst és számtalan alapanyagot meg lehet vásárolni kistermelőktől. Szerintem ez nem a pénzen múlik hanem az igényeken.
Nyilván a lazacot és még sok mást (mondjuk még a kacsa ami gyakori) én is a boltból veszem, de a minőség mindig a szemem előtt lebeg.
Az auchanban vehetsz angus marhából készült hamburger-húspogácsát. Utána néztem a tenyésztőnek, és más termékét is vettem már, prémium minőség.
Az egész hambi kijön 800 fotintból és felveszi a versenyt minőségben a kézműves hamburgerekkel. 15 perc alatt kész.
De ez csak egy példa volt.
A gyorséttermi kajákat unom, és sajnos még 3000 forintért sem kapok normális minőséget, korrekt mennyiséggel karöltve. Úgyhogy néha rászánom azt a fél órát és összedobok valamit.