Nem hivatalosan elismerték a Half-Life 3 fejlesztését (?)

Nem hivatalosan elismerték a Half-Life 3 fejlesztését (?)

2014. május 23. 23:00, Péntek
A Counter-Strike társalkotója, Minh Le szerint a Valve nem csak a Half-Life 3-at, hanem a Left 4 Dead 3-at is készíti.

Az ember már nem is tudja, pontosan hogyan is fogadjon egy olyan hírt vagy cikket, melyben a Valve és a Half Life 3 egy mondatban szerepelnek. Ennek ellenére természetesen minden egyes ilyen "mozzanatról" beszámolunk, hiszen ki tudja, mikor hangzik el valami olyan, aminek lesz némi valóságalapja is. Ezúttal a Counter-Strike társfejlesztője, Minh Le tett érdekes kijelentéseket egy interjúban.

"Most nagyon villog a fejemben a piros lámpa!" - felelte a Half-Life 3-mal kapcsolatos kérdésre Le. "Szerintem nem beszélhetek róla, de őszintén megmondva mindenki tudja, hogy zajlanak a munkálatok. Így ha azt mondom, hogy igen, láttam pár koncepciós tervet és képet akkor az nem lenne túl nagy hír. De azt hiszem elmondhatom, hogy láttam olyan terveket, melyek a Half-Life univerzumból származnak."Le a Left 4 Dead 3-ról is beszélt. Elmondása szerint a játék pazarul fest, ugyanakkor nagyon elfogult, hiszen imádja a sorozatot. "Láttam, nagyon jól néz ki. Nagyon igtatott lettem, mikor megláttam hiszen imádtam az előző két részt is. A Left 4 Dead az egyike azon címeknek, melyek megváltoztatták a játékipart. Akkoriban ugyanis nem volt ennyi ko-op játék, szóval ez egy remek ko-op program."

Szóval kérdéses mennyire vesszük komolyan ezt az újabb bejelentésnek is felfogható nyilatkozatot, melyet feltehetően pár napon belül megcáfol a Valve. Ha ez nem történik meg, akkor lehet készülni valami meglepetésre az E3-on. Ám nagyobb az esély arra, hogy ez is csak valami kacsa és Le félrenézett valamit. 2011 és 2014 között ugyanis összesen 7 alkalommal történt hasonló "leleplezés" és minden egyes esetben megcáfolták azt.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások