Altec Lansing újdonságok

Altec Lansing újdonságok

2001. október 6. 16:16, Szombat
Az Altec Lansing Technologies nevű cég gondolom mindannyiótok által jól ismert, hiszen az elmúlt években az Altec Lansing a számítógépes hangfalak, és hangfalrendszerek terén mindenképpen maradandókat alkotott, igaz a kiváló minőséget mindig is meg kellett fizetni. A cég képviselői rövid szünet után most egyszerre két vadonatúj hangfalrendszert is bejelentettek, melyeket azon felhasználóknak ajánlanak, akik sem a számítógépes játékok hangvilágát, sem a zenei felvételek hangminőségét tekintve nem szeretnének kompromisszumokat kötni.

Az Altec Lansing újdonságainak sajtóanyaga falbontásra alkalmas, tökéletes mélyhangokkal, kiegyensúlyozott középhangokkal, valamint tökéletes magashangokkal jellemzi az Altec Lansing 641, illetve Altec Lansing 621 típusjelzésű új hangfalrendszereket, mely ígéreteknek azt hiszem becsukott szemmel, vagy inkább füllel is nyugodtan hihetünk, hiszen a cég korábbi termékei már a Supergamez tesztjeiben is bebizonyították, hogy megérik a pénzüket.

Az Altec Lansing 641 egy olyan 4.1-es kiépítésű számítógépes hangfalrendszer, mely a négy szatellit hangszórójával és egy darab mélynyomójával összesen 400 W-os teljesítményre képes, ami felett azt hiszem nem szabad elsiklanunk. A kivételesen mély frekvenciájú hangok előállításáért egyébként a mélynyomóban két darab nagykilengésű 6,5 colos átmérőjű mélyhangszóró felelős, valamint említésre méltó még a rendszer Class-D erősítője, mely az ígéretek szerint minden eddiginél kisebb torzítás mellett, kiváló hangminőséget produkál.

Az Altec Lansing 621 egy 200 W-os összteljesítményre képes 2.1-es hangfalrendszer, mely értelemszerűen két szatellit hangszóróból és egy mélynyomóból áll, melyben egyébként egy darab 6,5 colos átmérőjű nagykilengésű mélyhangszóró kapott helyet.

Mind az Altec Lansing 641, mind az Altec Lansing 621 esetében 1 colos átmérőjű Mylar magashangkiemelő hangsugárzókat, valamint 3 colos átmérőjű középhangszórókat alkalmaztak a szatellit hangfalakban, melyek az ígéretek szerint kiváló hangzást biztosítanak az új hangfalrendszereknek, persze erről majd csak akkor nyilatkozhatok, ha mindkét Altec újdonság meglátogatja majd tesztlaborunkat. Az Altec Lansing 641 279 dollárba, az Altec Lansing 621 pedig 179 dollárba kerül.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások