Soldiers: Heroes of World War II a boltokban

Soldiers: Heroes of World War II a boltokban

2004. július 1. 14:34, Csütörtök
A Codemasters bejelentette, hogy kiküldték a boltokba a Best Way fejlesztését, a Soldiers: Heroes of World War II stratégiai játékot. Az ukrán Best Way csapatnak ez az első alkotása, de máris figyelemre méltót alkottak.

A Codemasters a TOCA Race Driver 2-höz hasonlóan ezt a játékát is StarForce 3 másolásvédelemmel látta el. Ezt a Hitman: Contracts megjelenése előtt feltörhetetlennek mondták, és olyan erősnek tartották ezt a módszert , hogy sok szakember a kalózkodás végét jósolta. Sok crackert megszólítottak, akik kifejtették, hogy a StarForce 3-at előbb utóbb - ha másképp nem is - akkor a készítő programozók valamilyen módon való megkenésével, zsarolásával biztosan fel fogják törni. Így volt ez az eddigi technológiákkal is, maximum 1-2 héttel sikerült csak kitolni a feltörés idejét.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Na de térjünk rá a játék értékeire. A helyszín a II. világháború sújtotta Európa, és az aktuális időszak mind a négy nagyhatalmával háborúzhatunk: Amerika, Anglia, Németország és Oroszország. Több mint 30 történelmi misszió várja, hogy újrajátsszuk őket. A hadszíntér tökéletesen rombolható lesz, deformálható a talaj, fel lehet robbantani a vasúti síneket. A missziók is változatosak lesznek: lehetőségünk lesz tiszteket rabolni, konvojokat megsemmisíteni, szemtanúkat eliminálni vagy kimenteni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az ígéretek szerint a játék során több mint 100 történelemhűen lemodellezett járművel fogunk találkozni, amelyek nem egyszerű egységek lesznek. Lesz gyorsulásuk, toronyforgási és újratöltési idő, páncél és még sok valóságos képesség. Ehhez mérten a Mesterséges Intelligencia is nagyon nehéz ellenfél lesz, akár alakzatban is támadhat, és képes lesz segítséget kérni vagy visszavonulni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A kor igényeinek megfelelően a többjátékos módra is figyeltek. Lesz lehetőség kooperatív végigvinni a hadjáratokat, vagy Death Matchet játszani. Úgy tűnik nem pihentek a fejlesztők a játék sokszorosítása alatt sem, hisz alig jelent meg a játék, de az első javítás már el is érhető.

Kapcsolódó letöltések:
  • 1. videó
  • 2. videó
  • 3. videó

    Kapcsolódó linkek

  • Listázás a fórumban 
    Adatvédelmi beállítások