Új Battlestation: Midway képek

Új Battlestation: Midway képek

2004. október 17. 16:49, Vasárnap
A magyar Mithis Games jelenleg három nagyobb projekten dolgozik. A Nexus - The Jupiter Incident egy űrstratégia, a Creature Conflict: The Clan Wars pedig egy akciódús Worms3D-klón lesz még ebben az évben. Ezt a két fejlesztést 2004-re ígérik. A harmadik, a Battlestation: Midway lesz az igazán nagy dobás.

A Mithis Games 2002-ben alakult. Jelenleg is szinte minden platformra fejlesztenek, PC-re, konzolokra és mobiltelefonokra egyaránt. Csapatukba 60 profi fejlesztő tartozik: grafikusok, zenészek és rajzolók. A fent említett három projektet egyszerre fejlesztik.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A Battlestation: Midway egy multiplayerre kihegyezett stratégiai játék lesz, amely a II. világháborúba fog visszarepítni minket, pontosabban a híres tengeri csatákat vezényelhetjük le újra. A játékban a két választható oldal gondolom nem kérdéses: az amerikai és a japán haditengerészet, persze a légierők is nagy szerepet kapnak majd, a'la Pearl Harbor. Az igéretek szerint lehetőségünk lesz irányítani csatahajókat, repülőgép-hordozókat, tengeralattjárókat és repülőgépeket is. Beülhetünk a pilótafülkébe, de parancsokat is kioszthatunk, amit a fejlett M.I. (mesterséges intelligencia) elvégez.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A képekre nem mondanám, hogy elhűlök, de mindenképpen dicséretet érdemelnek. A grafika hihetőnek látszik és ez is lényeges dolog. A vizet nem érheti kritika és az effektparádé is parádés lesz. Az egységek kidolgozásán akadt meg a szemem, de ha figyelembe vesszük, hogy egyszerre hányan fognak repülni, úszni és merülni a monitoron, akkor ez nem hogy megbocsátható, hanem megnyugtató. Meg is érdemlik az elismerést a fiúk, ugyanis már évek óta fejlesztik ez az ígéretes grafikai motort.

Mint írtam, a játék többjátékos módra lesz kiélezve, de azért az offline játékosok sem fognak unatkozni. Kapunk egy karrier-módot, amit amerikai és japán oldalról is végigjátszhatunk. Multiplayerben több, mint 16-an állhatunk hadba. A kiadó az angol SCi és a tervek szerint 2005 nyarán fogják kiadni a játék végleges verzióját.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások