Feltámad a Fekete Laguna réme!

Feltámad a Fekete Laguna réme!

2005. október 20. 19:27, Csütörtök
Újabb kultikus szörny lép vissza a vászonra! A Universal úgy határozott, hogy ideje visszahívnia egyik legismertebb gonoszát, a Fekete Laguna rémét.

Az először 1954-ben megismert rém visszatérését az akkori rész írójának, Arthur Rossnak a fia, Garry Ross felügyeli majd.

A Universal gazdag "szörnykészletének" egyik legrégebbi példánya a Fekete Laguna réme. Az eredetileg fekete-fehérben bemutatott horror története egy expedíciót követ nyomon. Az Amazonas mellett azonban mást találnak: egy lényt, amely képes a víz alatt lélegezni. A szörny folyamatosan támadja a csoportot ám beleszeret az expedíció egyik tagjának menyasszonyába.

A stúdió az 1999-es A múmia sikere után kezdett foglalkozni a feldolgozás ötletével. Rendezőnek a Szaharával nem túl sikeresen debütáló Breck Eisnert kérték fel. A dikertor állítása szerint olyan filmet akarnak létrehozni, mint A nyolcadik utas: a halál vagy John Carpenter A dologja. Amolyan agresszív sci-fi/horrort.

A film jelenleg még a tervezési fázisban van. A CGI animációk előkészítése valamint a rém karakterének megalkotása zajlik most. A forgatást jövő nyárra tervezik.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások