Készül a Silent Hill film

Készül a Silent Hill film

2005. október 11. 20:01, Kedd
Doom, Max Payne, Halo, Hitman, Destroy all human, The Suffering, Dungeon Siege. Különböző stílusú játékok egy közös vonással: Hollywood lecsapott rájuk.

Amint arról mi is beszámoltunk, hamarosan mozikba kerül az FPS-ek ősatyja, a Doom, a Vin Diesel-féle Hitman, valamint az Uwe Boll rendezte Dungeon Siege is. Ezt a sort most az egyik legismertebb és legsikeresebb túlélő-horror, a Silent Hill gyarapítja.


Az első kép az adaptációból

Rose nem tudja elfogadni, hogy lánya, Sharon meg fog halni. A lányt ugyanis olyan kór támadta meg, melyet az orvosok nem tudnak kezelni. Férje kérése ellenére elindul Shanonnal egy lélekgyógyászhoz. Útközben eljutnak Silent Hillbe, ahol Shannon eltűnik. Rose a keresésére indul, ám útközben rájön, hogy a város teljesen eltérő a többitől. Mindenféle szörnyek bóklásznak az utcán, a maroknyi túlélő pedig elkeseredetten harcol a Sötétség ellen.

Az immáron ötödik részéhez közeledő horrorjáték filmváltozatához a forgatókönyvírók teljesen új történetet kreáltak. A 2006. április 26-án mozikba kerülő film leghíresebb szereplője a legutóbb a Légcsavarban remeklő Sean Bean.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások