Steven Seagal ismét forgat

Steven Seagal ismét forgat

2006. december 9. 16:41, Szombat
Steven Seagal megpróbál visszatérni Hollywood élvonalába. Erre a Once Upon A Time in the Hood főszereplőjeként, az Aki bújt, aki nem két részének operatőre, Don E. FauntLeRoy kamerája előtt tehet még egy próbát.

Jean Claude van Damme, Wesley Snipes, Steven Seagal. Mi a közös a három keményfiúban? Egykoron, úgy 10 éve ők voltak a férfiak példaképe, nők millióinak vágya, a rosszfiúk legyőzhetetlen ellensége. Mára mindhárman a videótékák polcaira gyártják kétes minőségű akciófilmjeiket.

Ez a helyzet persze egyiküknek sem tetszik és mindegyikük próbált már visszatérni az A-ligába. Van Damme a Tökéletes katona 2, Snipes pedig a Penge 3 főszerepével azonban inkább lejáratták a sikeres elődöt. Most az ezerarcú Steven Seagal próbál szerencsét.

Persze mindig akadnak jobb sorsra érdemes emberek, akiket egy kiöregedett sztárocska magával ránthat. Ezúttal a mostanában szintén nem a legjobb formában lévő Eddie Griffin csatlakozott a Once Upon A Time in the Hood címet kapott akciómozihoz. Az afro-amerikai színészt eddig olyan filmekben láthattuk, mint az Armageddon, vagy a Tök alsó-széria.

A film története abszolút átlagos. Adott egy férfi, aki bosszúhadjáratot indít fia gyilkosai ellen. A film rendezésével az Aki bújt, aki nem két részének operatőre, Don E. FauntLeRoy lett megbízva. A film munkálatai jelenleg is zajlanak Mexikóban.

Listázás a fórumban