Jessica Simpson Dolgozó lány lesz

Jessica Simpson Dolgozó lány lesz

2006. december 22. 11:38, Péntek
Újabb remake híre érkezett meg. Ezúttal a Sigourney Weaver - Melanie Griffith - Harrison Ford trió nevével fémjelzett Dolgozó lány kap egy egyből csak DVD-n megjelenő remake-t.

A Sony most 1988-as sikerét kívánja újból leforgatni. A Dolgozó lány anno elég patináns szereplőgárdával büszkélkedhetett. A főszereplő Melanie Griffith mellett Sigourney Weaver, Harrison Ford és Kevin Spacey parádéztak ebben a remekül sikerült romantikus vígjátékban.

Amikor a Wall Street-i titkárnő, Tess McGill nagymenő, csábító és rámenős főnökasszonya egy sítúrán eltöri gyönyörű, hosszú lábát, Tess nem tétlenkedik: nem csak a kórházban senyvedő főnökasszony virágait locsolja, hanem kölcsönveszi a nő lakását, 6000 dolláros ruháját és irodáját.

Menő menedzsernek adja ki magát és hamar tető alá hoz egy sokat ígérő üzletet az egyik ugyancsak jóképű befektetési bankárral, akit egyenesen lenyűgöz Tess stílusa, talpraesettsége és bája. Ha sikerül Tess terve, ez lehet számára a nagy kiugrási lehetőség - de az is lehet, hogy temetheti a karrierjét.

A feldolgozásban Tess szerepét a színésznőnek is csak mosolyogva nevezhető Jessica Simpson kapta meg. A főnökasszony szerepében Penelope Ann Miller tetszeleghet, a Harrison Ford alakította bankár pedig ezúttal Luke Wilson lesz. A Blonde Ambition (Szöszi ambíció) címet kapott remake várható minőségét legjobban a Sony hozzállása vetíti előre. A stúdió ugyanis csak DVD-n adja ki a filmet.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások