Íme az új Assassin's Creed

Íme az új Assassin's Creed

2014. december 3. 21:30, Szerda
Idő előtt lepleződött le a 2015-ös Assassin's Creed, mely a viktoriánus korabeli Londonban játszódik és a Victory alcímet kapja.

Azt hiszem mostanra nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Kotaku rendelkezik a legjobb Ubisoft-os kapcsolatrendszerrel, hiszen az idei két Assassin's Creed alkotásról is náluk jelentek meg az elsőre csak pletykának tűnő értesülések, melyekről később kiderültek, hogy bizony a valóságot írták meg. Most pedig, alig pár héttel a Unity premierje után már le is lepleződött a 2015-ben érkező rész is.

Az Assassin's Creed: Victory feltehetően csak munkacím hiszen a Unity és a Rogue is álnéven futottak eleinte. Az értesülések szerint a csak PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jövő ősszel megjelenő epizód a viktoriánus kori Londonba vezet minket, a fejlesztést pedig a Ubisoft Quebec végzi. A csapat már pár éve dolgozik a projekten és a látottak alapján ez főként a grafikában nyilvánul majd meg.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Maga a játékmenet ugyanis csak pár ponton változik az elődökhöz képest. Újdonság lesz, hogy a tömegben már úgy is elvegyülhetünk illetve eltűnhetünk üldözőink elől, ha kalapot veszünk fel (persze ha előtte nem volt rajtunk). A másik újdonság, hogy a Victoryban a különböző járművek tetején is harcolhatunk, így elég látványos küzdelmeket bonyolíthatunk le például egy "száguldó" autón.

Szerinted a Victory...
jó korszakot választott
egy melléfogás lesz
... kit érdekel?
A harmadik újdonság, hogy jelen pillanatban még névtelen hősünk kap egy, a Batman: Arkham-sorozatban látott szigonyhoz hasonló szerkezetet, mellyel gyorsabban haladhatunk majd az épületeken és azokon belül is. A Kotaku egyébként állításuk szerint rendelkezik egy 7 perces gameplay-videóval és a képek is ezekből származnak... az még kérdés, hogy ez fel kerül a netre vagy sem.

Az, hogy az Assassin's Creed: Victory nem csupán pletyka jól mutatja a Ubisoft reakciója, akik mélységes csalódottságukat fejezték ki a kiszivárgás miatt. Eredeti terveik szerint később leplezték volna le a projektet, ám most át kell ütemezni az eredeti menetrendet.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások