Az Offspring feladni kényszerül

Az Offspring feladni kényszerül

2000. szeptember 26. 13:12, Kedd
A kiadó egyre nagyobb, kényszerítő nyomása miatt az Offspring rock zenekar úgy döntött, hogy mégsem valósítja meg tervét, és nem adja közkézre az Interneten új albumát.


"Nagyon örülünk, hogy a Sony Music-nak sikerült egy olyan megállapodást kötnie a The Offspring csapattal, melyben támogatják az együttes kreatív ötleteit, miközben folytathatják a promóciót." - nyilatkozta a Columbia Records szóvivője hétfőn.

Jim Guerinot, az együttes menedzsere is megerősítette a hírt, miszerint a The Offspring valóban feladta tervét, és nem jelenteti meg a Conspiracy of One albumot a november 14 előtt, amikor a CD a boltokba kerül.

Egy, az eseményekhez közel álló forrás szerint, a megállapodás a pénteki napon született, amikor mindkét fél belátta, hogy jobb elkerülni egy esetleges jogi vitát.

A megállapodás szerint a The Offspring megjelentetheti a maxit az Interneten. A kislemezen található szám címe: Original Prankster. A dalt szeptember 29. után tölthetik le a rajongók a zenekar kikötőjéről. A megjelentetéssel egyszerre kezdetét veszi az a játék is, melyben a rajongók 1 millió dollárt nyerhetnek, ha letöltik a dalt, és megadják e-mail címüket a kikötőn.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások