10 perc hosszúak lehetnek a TikTok videói

10 perc hosszúak lehetnek a TikTok videói

2022. március 1. 22:26, Kedd
A korábbiaknál több mint háromszor hosszabb felvételeket lehet nyilvánosságra hozni.

A TikTok tavaly december végén vált a világ legnépszerűbb weboldalává, miután a Google-t leszorította a vonatkozó lista éléről. A platform most egy olyan változtatást jelentett be, amelynek értelmében a feltölthető tartalmak maximális időtartamát háromról 10 percre növelte - minderről a TechCrunch számolt be.

A TikTokon eleinte csak legfeljebb 15 másodperces anyagokat lehetett megjelentetni, majd 60 másodperceseket. Ezt követték tavaly július óta a legfeljebb 3 perces videók, mostantól pedig már akár 10 percesek is. A lehetőséggel a következő hetektől minden felhasználó élhet majd, ehhez csupán annyit kell tennie, hogy frissíti a kapcsolódó alkalmazást, amikor megjelenik az erről szóló értesítés az okostelefonján. Egyes személyek már eddig is megkapták az információt, amely konkrétan a feltöltési korlátozás megemeléséről szól.

A TikTok szóvivője kiemelte, hogy remélik, hogy a tartalomkészítők így világszerte még több kreatív lehetőséghez jutnak és könnyebbé válhat a tánc-, a főzési, az edzés- és a szépészeti, valamint a hosszabb humoros felvételek készítése, hiszen nem lesz szükség a különböző anyagok több részre darabolására.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások