Márciusban jön a Diablo IV

Márciusban jön a Diablo IV

2023. február 21. 18:23, Kedd
A fejlesztők egy hivatalos előzetessel jelezték a korai hozzáférés kezdődátumait.

A Blizzard Entertainment meglehetősen hosszú ideje tartja lázban a Diablo-széria rajongóit, hiszen a sorozat első példánya már 27 évvel ezelőtt jelent meg a piacon. Most érkezőben van a sorrendben negyedik családtag, amely a fő vonalat folytatja, először egy korai eléréssel, majd pedig a nyílt bétával, mielőtt a teljes verzió is elérhetővé válik.

A franchise kapcsán nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy a Diablo Immortal megjelenése óta máris milliókat söpört be, ezt pedig annak ellenére tette, hogy a játékosok egy része nem igazán volt megelégedve az új fejlesztéssel. Nem kell azonban már sokat várnunk a soron következő változatra, hiszen a Diablo IV várhatóan az idei nyáron jelenik majd meg, akik azonban a korai elérést célozzák meg, azok már márciusban kipróbálhatják a játékot. Mindezt egy most közzétett hivatalos előzetesből tudjuk meg, amely 4 percen keresztül nyújt bepillantást az új alkotásba.


A fejlesztők által közzétett videóban meglehetősen véres és nyomasztó jelenetek sorát tekinthetjük meg, ennek alapján nem számíthatunk kifejezetten vidám barangolásra a Diablo világában. Maga a háttértörténet természetesen ezen új jelenetekkel, azok szálaival folytatódik, ezekbe szintén bepillanthatunk az új videó révén, a legfontosabb részlet azonban a korai hozzáférés, valamint a nyílt bétateszt indulási dátuma, amely sorrendben március 17. és március 24.

Tekintettel arra, hogy a tervek szerint júniusban debütál majd a sorozat új példánya, a cégnek durván két hónapja lesz a megmaradt hibák kiszűrésére és azok javítására.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások