The Showdown Effect

The Showdown Effect

2012. március 12. 16:34, Hétfő
A Halk-Life modok közül rengeteg lett igazi klasszikus és kapott mára saját sorozatot. Ilyen a Portal, a Team Fortress, Counter Strike, Day of Defeat. Egy kevésbé ismert mod volt az Action: Quake II, mely egy oldalra scrollozós akciójáték volt.

A The Showdown Effect igazából nem más, mint ennek és a Shadow Complexnek egy érdekes elegye. A lényeg, hogy egyszerre maximum 8 játékos lép be egy pályára, mely tulajdonképpen egy 2D-s szint és itt kell egymást kivégezniük. Ehhez a '80-as évek akciófilmjeiben megszokott és megkedvelt fegyvereket kapják (Uzi, M16, Beretta stb.).


A játék elképesztően gyors játékmenettel bír és bizony egy-egy profibb karakter ellen már várt fogunk izzadni. Hősünk képes lesz akrobatikus mozgásokra és kihasználhatja a tereptárgyak nyújtotta fedezékeket is. Ráadásul szinte mindent, ami a kezünk ügyébe kerül fegyverként használhatunk, így nem kell kétségbe esnünk, ha elfogy a lőszer.

A pályán számos helyen találunk majd egyébként is utánpótlást és szokás szerint a kisebb fegyverekhez több lesz, a keményebb pusztító eszközökhöz kevesebb lesz elszórva. A lövedékek elől el is hajolhatunk (Mátrix), de ehhez a szükséges mérőnket fel kell töltenünk. Ez csak rövid ideig tart és egy ránk dobott gránát ellen hatástalan, de néha életet menthet.

A The Showdown Effect egy könnyed akciójátéknak tűnik és a látottak alapján nagyon várjuk a 2013-as megjelenést.

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások