Elkészült a Half-Life 2

Elkészült a Half-Life 2

2004. október 19. 11:41, Kedd
A Vivendi Universal Games hivatalosan is bejelentette, hogy a Valve Software-től kapott Half-Life 2 Release Candidate 1-es verzióját elfogadták, így a játék mesterCDre került. A sokszorosítás már meg is kezdődött.

A legfontosabb kérdést nyomban tisztázom is. A boltokba 2004 november 16-án érkezik meg az egész világon. Egyidejűleg fog megjelenni angol, francia, olasz, német, kínai, koreai, thai-i és japán nyelven. Már egy ideje érezni lehetett, hogy közel a megjelenés, ugyanis a legnevesebb játékújságok megkapták a letesztelhető verziókat. 95% alatti értékelés nem is született. A PC.Gamer egyszerűen annyit írt, hogy "...the best game ever made", azaz ez a legjobb játék ami eddig készült. Ezt a 98%-os értékelésük is alátámasztja, ugyanis több mint 6 éve nem adtak ilyen magas értékelést. A 2004-es Expo-n pedig több, mint 10 díjat söpört be az alkotás, többek között a legjobb PC-s játéknak is megválasztották.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Half-Life 2 tartalmazni fogja a már most elérhető Counter-Strike: Source-ot is, ugyanis ez lesz a játék többjátékos része. Az 1998-ban megjelent első rész is elérhető lesz az új motorra átültetve, amit már elmondtunk nektek. Ugyan itt megnézhetitek, hogy milyen csomagok közül választhattok, ha a Steam-en szeretnétek megrendelni a játékot. Ugyanis ha ott rendelitek, akkor november 16-án hajnal 0:00:01-kor már lehet is játszani. Az ATi-s Half-Life 2 kuponok tulajonosai a bronz csomagra jogosultak, de be lehet számíttatni az ezüst vagy arany verzióba is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A boltokba két verzió fog érkezni. A Half Life 2 Standard Edition nevű verzió maga a Half Life 2 mellett tartalmazni fogja a Counter-Strike: Source-ot is. A játék három különböző szereplővel (Gordon, Alyx és G-Man) díszített dobozában összesen hat CD-t találnak majd a felhasználók. A másik változat a Half Life 2 Collector's Edition lesz. Ez tartalmazni fogja a Half Life 2-t, valamint a CS:S-ot és a Half Life 1-et is és a játék készítői még egy könyvvel és egy Half Life 2 pólóval is kedveskedni kívánnak a rajongóknak. Ebben a verzióban a három játék külön-külön DVD-lemezeken kap majd helyet.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások