Egymilliárdhoz közelít a Firefox

Egymilliárdhoz közelít a Firefox

2009. július 18. 19:42, Szombat
A népszerű nyílt böngésző letöltőszámlálója újabb nagy mérföldkőhöz érkezik, amit a fejlesztők természetesen igyekeznek is kihasználni. Ezúttal is a felhasználók kreativitására építenének.

A Spread Firefox oldalán hirdette meg a Mozilla a legújabb akciót, amelynek keretében bárki beküldheti a jeles eseményt, illetve saját magát és környezetét megörökítő felvételeket, kisebb alkotásokat. Nem kisebb ünnepre készülnek, mint az egymilliárdos határ átlépésére, ami minden eddiginél jobban jelzi a platform terjedési sebességét.A nagy ünnepre nem sokkal a Firefox 3.5 megjelenése után kerül sor, nem véletlenül, a legújabb változat ugyanis nagyban hozzájárult az újabb rekord megközelítéséhez. A meglehetősen sokáig készülő, sokat csúszó újabb verzió a sebességben, a biztonságban, valamint a kényelemben is előrelépését hozott, jóllehet ezt nem sokkal utána egy kisebb javítással kellett kiegészíteni, mivel az eredeti változat egy súlyos biztonsági rést is hordozott magában. Így most már a Firefox 3.5.1 verziót tölthetjük le az alapítvány weboldaláról, amely büszkén hirdeti az elődökhöz viszonyított nagyobb sebességet.

A Mozilla illetékesei most arra kérnek minden érdeklődőt, hogy egy saját alkotás beküldésével emelje az esemény fényét. A képeknek ábrázolniuk kell a beküldőt, a közvetlen környezetet, valamint legalább egy Firefox csecsebecsét, legyen az póló, bögre, vagy egyéb tárgy. Az egyes elemeknek megfelelő egyensúlyban kell megjelenniük a képen, nyilván egy minimum minőségi szint felett, hogy ezután az alkotást felhasználhassák további marketingcélokra. A képeket az alábbi e-mail címre küldhetjük be, legkésőbb július 31-ig.

Díjazásról egyelőre nem esett szó a Mozilla részéről - a megfelelőnek talált képeket a határ átlépését hirdető reklámkampányban használják majd fel.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások