Érkezhet az AirPods 2

Érkezhet az AirPods 2

2019. március 7. 22:32, Csütörtök
A második generációs vezeték nélküli fülhallgatókat a hónap végén jelentheti be az Apple.

Az Applesfera nevű oldal írt arról, hogy az AirPods 2 hivatalos bemutatására a március 25-én rendezendő Apple-esemény keretében kerülhet sor. Az új eszközök akár már néhány nappal később megjelenhetnek a boltokban. A kiszivárgott információk alapján március 29-től lehet számítani az első kiszállításokra. Persze könnyen előfordulhat az is, hogy az Apple végül nem az AirPods második generációját mutatja majd be, hanem az első generációs vezeték nélküli fülhallgató töltőtokját. Amennyiben pedig ez az utóbbi forgatókönyv valósul meg, akkor az AirPods 2 bejelentését és piacra dobását őszre halaszthatják.

Mindenesetre az új AirPods 2 a dizájnját tekintve nem fog alapvetően megváltozni, de kényelmesebb lesz a viselete. Felmerült egy fekete és egy szürke színváltozat piacra dobása is, továbbá az, hogy a csomag része lesz a vezeték nélküli töltést biztosító tok. Számos fitneszfunkciót és a "Hey Siri" parancsot integrálnák az új modellbe, valamint hosszabb akkumulátoros üzemidővel rendelkezne. Az pedig már szinte biztosnak tűnik, hogy az új kiadásban lesz Bluetooth 5.0-támogatás és egy új W-chip.

Az almás cég ügyeiben jól informáltnak számító Ming-Chi Kuo már tavaly decemberben azt prognosztizálta, hogy az első új Apple AirPods készülékek 2019 elején kerülhetnek a piacra, míg a további modellek és a fontos új funkciók csak 2020-ban. A töltőfunkció mellett az új eszközök Bluetooth 5.0-támogatással és egy új W-sorozatú chippel fognak rendelkezni. Az AirPods gazdasági szempontból siker, de technikailag kiforratlan.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások