Zoolander ismét trendkívüli lesz

Zoolander ismét trendkívüli lesz

2006. december 12. 15:19, Kedd
Ben Stiller és Owen Wilson folytatják 2001-es vígjátékukat. A Zoolander - A trendkívüli a modellek világába engedett sajátos betekintést a kétbalkezes Derek Zoolander szemével.

Ben Stiller 2001-es vígjátéka, a Zoolander - A trendkívüli nagyon megosztotta a közönségét. Volt, aki imádta és volt, aki az egészet egy ostoba mozinak tartotta. A mozis karrier mindenesetre nem tartott sokáig, igazi sikert DVD-n ért el.



A New Line Cinema úgy véli, eljött a folytatás ideje és szeretné, ha a film két sztárja visszatérne a Zoolander 2-ben. A Ben Stiller - Owen Wilson duóból egyelőre csak előbbi jelezte, hogy szívesen venne egy esetleges folytatást.

"Szeretném elkészíteni a Zoolander 2-t" - kezdte Stiller. "Egy nagy gond van csupán: a stúdió még nem kért fel rá. Ez a legnagyobb gond. Várom, hogy szóljanak, nem akarok én futkosni utánuk. A másik, legalább ekkora baj, hogy a karakter kiötlője, Drake Sather tragikus körülmények között elhunyt. Nagyon jó barátom volt és jelenleg nem tudom elképzelni, hogyan is folytassam nélküle. Drake megalkotta a karaktert, majd én, ő és John Hamburg megírtuk a forgatókönyvet. Drake volt a szíve és lelke a projektnek, szóval nélküle elég nehéz lesz."

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások