Kimaradt jelenetek a Grind House-ban?

Kimaradt jelenetek a Grind House-ban?

2007. február 1. 14:50, Csütörtök
A hírek szerint Quentin Tarantino és Robert Rodriguez Grind House címet viselő közös produkciója igazi B-kategóriás film lesz. A két rendező ugyanis ront a kép minőségén, zörejeket tesz a filmbe és mindkét részből kivesznek egy-egy tekercset, így sehol a világon nem lesz látható a teljes film.

A Grind House háza táján folyamatosan megy a keverés. Legutóbb például kiderült, hogy Amerikán kívül külön-külön mutatják majd be a Planet Terror és Death Proof című epizódokat. Most viszont maga Tarantino nyilatkozott furcsa dolgokat a filmről.



A direktor elárulta ugyanis, hogy nem volt túlságosan elégedett a kép- és hangvilággal, ezért kicsit megbütykölte azokat. Állítása szerint kifejezetten irritáló hangokat tettek a hangsávba, valamint megkarcolták a kópiát, hogy igazi B-kategóriás hangulatot árasszon.

Az igazi "meglepetés" viszont az lesz, hogy mindkét filmből hiányozni fog egy-egy tekercs. Ezzel a húzással szeretné QT visszahozni a régi mozikban érezhető feelinget. Az üres kópia helyett egy Missing Reel felirat fog feltűnni a vásznakon.

A két rész közötti álbemutatókat is igazi hírességek készítik. QT és Rodriguez mellett a jelenleg épp az újkori Halloweent rendező Rob Zombie, valamint a Motel direktora, Eli Roth pár másodperces látomása elevenedik majd meg.

Kapcsolódó linkek

Listázás a fórumban 
Adatvédelmi beállítások