Érdekes, van olyan termék, melybõl a TESCO gazdaságos a legjobb. pl: fagyasztott pizzatészta.
Hát a Tesco sem egyforma...ami itt van nálunk a Fogarasi úton, az okádék ótvar szar undormány, de pl. ami barátnõméknél van egerben az teljesen körrekt...(tisztaságra)
Akkor ez sem igaz.Merthogy európában magyarország minõségben az élen áll.Rengeteg új technológiát itt próbálnak ki elõször, és csak azután vezetik be külföldön is.Amerikában pedig közelében sincs a minõség az európainak és ezenbelül a magyarországinak...sajnos.
gondolom tudod hogy azt a 250 kilos disznot is tápokkal meg tömegnövelõkkel etetik, és ezek csomó hormont meg más le nem bomló anyagot tartalmaznak, amiket ugyanugy megeszel. akkor mirõl is beszélünk?
saját tapasztalat alapján elmondom, hogy hiába okoskodik az ember, sajnos manapság az árúházláncoknak ugyanúgy érdekük a trükközés, mint a beszállítóknak. De ez a kisebbik gond, mert ha pl a darálthús 2nappal szav.idõ után van az még elmegy... A fõ kérdés az, hogy mibõl is van az a darálthús, meg felvágott stb... Lehet itt ISO9001-el dobálozni, izgalmas fikciókat hangoztatni a HACCP-bõl, sajos tény marad, hogy a "nagyok" is olyan szinten okádék alapanyagokból dolgoznak, hogy hihetetlen... És hiába a dizájnos csomagolás, a dzsuva dzsuva marad. Maradjunk annyiban, hogy nálunk párizsit max. a Alíz a labrador eszik... hála az égnek megvan rá a lehetõségem, hogy magunknak csináljam a dolgokat. most 7végén pl tesómmal kimentünk egy sertéstelepre, lenyomtunk egy suttyó 130-140kilós disznót, és lett belõle kolbász-hurka-darálthús-sülthús meg sokminden fagyasztóba... ezt követi januárban egy jó 250kilós, amitõl kicsit félek, de már jórészt kifizettem nincs visszaút :DDDD errefelé mindenkinek van kacsa-liba-tyúk ezzel sincs gond...
ámen
mindenhol megesik az ilyesmi:D
Haverom egy idõben (lehet még most is) üzemeltetett ilyen útszéli hambist (buszból). Elmentünk hozzá a házába, elõszedtük a pufikat és a pacsnikat + sajtokat a mélyhûtõládából és olyan triplahúsoskvadrasajtos hambikat sütöttünk serpenyõben+mikróban, hogy a fülünk is kettéállt tõle ! Hmmmm... überburger ! Pedig nem komálom a burgert, de azok...
hát,a régi hambi-center ami a central passage oldalában van az tényleg egy kis luk, ahol zsírszag van, de az új nagyon designe és még a kajaszagra sem lehet panaszkodni...
a hamburger pedig nagyon finom szerintem... én nem vettem észre hogy kicsi lenne a hús, vagy sok a saláta, bár ezt embere válogatja, kinek hogy ízlik, de nekem akkoris nagyon gyerebe a hambi-center...
Nálunk pl. a sashalmi piacon olyan fáin hentes vanik, hogy mikor bemének, mindég egy-két tyúkkal és vagy 2-3 kilónyi felsállal, miegymással fordulok onnan ki ! Ott nem lehet nem venni abból a sok jóból, bármék vegás szívszélhûdésben múlna ki helyben ! :DDD
nem tudom, nekme még nem sikerült, max a helyi közértbõl, de szupermarketból hozott cucc még sosem volt romlott pedig szoktam ott húst is venni, igaz megnézem mit
Hát a kecskeméti hambi-center...
Egy brutál nagy zsemle (akkora kb. mint egy kenyér), benne egy röhejes méretû hússal és sok salátával. Akkor inkább 2x mcdonalds...
Ráadásul az üzlet elõtt elmenve mindig iszonyat büdös, égett zsírszag jön ki.
Kecskeméten alegkorrektebb hamburgerezõ a Hambi-Center... Én speciel mekinek még a szagát sem bírom, nem szimpatikus, ahogy ilyen gépekbõl trutyizzák ki a kajádat... Bennem olyan érzést kelt, mintha nem is normális kaja lenne, de ez csak a magánvéleményem... A kávéjuk viszont finom... :)
Visszatérve a Hsmbi-Centerhez... Nagyon finom hamburgerük van, nagyon korrekt áron, ráadásul a kialakítása is olyan az egész helységnek,hogy mindent elõtted csinálnak, úgy,hogy az egészet látod, egészen a hús sütésétõl, a hamburger megpakolásáig... Szal nem tudják beleverni a farkukat a hamburgerembe. :)
Szerintem is a TESCO suxxxxxx!
Amikor a rosszul mûködõ digitális eszközöket visszavétel után ugyanúgy kirakják a õpolcra, nah akkor az ember komolyan elgondolkodik azon,hogy mit vásárol és hol. Szerintem a kaja egész tûrhetõ, bár édesanyám sem vesz meg mindenféle Tesco gazdaságos cuccot.
"Neeem, inkább mégsem. Helyette a sarki közértbe megyek, ahol köszön az eladó, adnak plusz egy zacskót és nem teszik a hipót a bébiételt és a darálthúst egymás mellé. Nem kérek többet a magánterületekbõl. A választás ugyanis az enyém! Ezúton köszönöm a két buzgó biztonságinak, hogy kinyitotta a szememet!"
Nekem volt egy Belga csupaszmalacom amit salátával kellett etetni. Szegény szerencsétlen meghalt a Tesco-s salátától.... Olyan magas volt a foszfor tartalma,amit egy ember még elvisel,de egy ilyen kis szervezet nem,megmérgezõdött,s hiába vittük azonnal a dokihoz,reggelig szenvedett aztán kimúlt...
atcimkezesrol még nem hallottam de nem csak tesco barhol mashol siman talalkoztam olyannal hogy lejart szavatossagu kaja elõre volt kitéve mögé hátra pedig a friss... kurvaannyukat.
Hust vettem mar tescoban van normalisan csomagolt tálcás hús de ott is a legfrissebbet kell venni amikor én vettem az teljesen jó volt. Mindenesetre dolgozik ismerõs Auchanba oda többet nem megyek :)
Penztaroskent nyomja volt hogy õ szólt a vevõnek ugyan cserélje már ki az egér rágta chipset egy normalisra... zacskó közepén nagy lyuk :)
Én is vettem egy elektromos húsdarálót, és használom is rendesen :) Ennek olyan 0,5-0,7 kg/perc a teljesítménye, és megesett már, hogy 20-25 kiló húst daráltam vele egyhuzamban. Viszont csak a jobb minõségû darálókat ajánlom, vannak ezek a 4-9 eFt-osak, egyik másik ránézésre sem húsdarálásra lett kitalálva (pl olyan a felépítése, mint a diódarálónak, középen egy 7 centi átmérõs recés hengert forgat brrrrrr)
Egyébként ha nem akar összeállni a hús (vagy félsz, hogy grillezés közben szétesik), akkor egy kis lisztet keverj bele :))
jaja, jogos. Mi is nevelünk pulykát és a darált pulykamellbõl, minden szalonna nélkül készült ételek, például a fasirt, rakott dolgok vagy a makaróni is tényleg isteni finomak. Eddig eszembe se jutott, hogy a boltban le se darálnák a baromfit, pedig logikus. :)
Darálthúst legjobb otthon elkészíteni. Eleketromos húsdarálót már lehet kapni 10e forint alatt, azzal profin, pillanatok alatt le lehet darálni bármilyen, friss, általad választott húst. Ez azért jó, mert hentesüzletben pl. szárnyast nem fognak ledarálni, amibõl lehet csinálni isteni finom csirkés vagy pulykás fasírtot, vagy darált csirkemelles makarónit.
Én amikor hamburgert sütök itthon, mindig veszek friss hátszínt egészben, és itthon darálom le a cikkekre vágott vöröshagymával együtt. Otthon sütött hamburgerhez hasonlót egy gyorsétteremben sem lehet kapni, a frissen sült, saját magad kevert marhafasírtnak teljesen más íze van mint bármely gyorsétteremben kapható verzió. Próbáljátok ki, megéri.
Hamburger otthon: - Marha hátszín ledarálva (személyenként 20 dkg) - Vöröshagyma (kb. fél fej / 20 dkg husi) - Törött feketebors, só, mustár - Opcionálisan kívülre mehet bármilyen grillfûszer - Tojás NEM kell bele, nem attól áll össze
Keverd össze az összetevõket, formálj belõle kb. ujjnyi vastag pogácsákat, és egy serpenyõben süsd hirtelen 2-3 evõkanál olivaolajon. Elkészíthetõ grillrácson is, de arra kell ügyelni, hogy csak akkor szabad megfordítani, ha már a husi egyik fele készre sült, különben szétesik. Akkor van készen, ha kemény tapintású, a villa oldalát nem lehet belenyomni.
Fontos, hogy olivaolajon süsd, és ne sima napraforgón, mert az olivaolajnak kisebb a viszkozitása és magasabb hõfokra lehet felhevíteni anélkül, hogy az olaj megégne, így minden husi egyenletesebben sül benne.
lehet, hogy csak nem tudjuk mi a jó :) annyit lehet hallani a dögkutakból szerzett húson élõ telepiekrõl :)
Hidd el, van olyan hentesem vidéken, hogy azzal amit õk darálnak nincs semmi gond :) Az más dolog, hogy itt pesten sztem is tilos darálthúst venni, még az egészet is alaposan meg kell gondolni
inkább vegyen az ember drágából kevesebbet, de legalább nem lejárt szavatosságú minden nyesedékkel, maradvánnyal felkevert szart eszi meg
Darált húst ilyen helyen NAGYON meredek venni. Elõre csomagolt darált húst soha ne vegyetek, abba minden szart beletesznek. Pultról visszaszedett lejárt szavatosságú húsok, mócsingok, bõrök, minden.
Ami még nagyon durva a "gulyáshús", vagy "pörkölthús", azaz az elõre csomagolt kockára vágott marha, vagy sertéshús.
Errõl tudni kell, hogy általában húsnyesedékbõl készül, a marha v. sertés feldolgozása esetén a bontásnál visszamaradt, különbözõ húsrészekrõl származó nyesedékbõl. Ezzel elsõsorban az a gáz, hogy a marha húsrészeknek különbözõ az elkészítési módjuk és a fõzési idejük, így az ilyen kiszerelésbõl fõzött ételben az egyik kocka husi szétfõ, a másik meg kõkemény marad.
Sztem a grillcsirke a teszkóban is és az auchanban is kib. büdös. Amikor az Auchanban elmegyek a grillpult elõtt, szabályosan kavarog tõle a gyomrom. De a szaga hagyján...
Öklöm kétszerese méretû madarakat 1 órán át aszalnak a sütõben, majd a végeredmény kiszáradt, keményre sült, ételnek nevezett akármi... Pfuj, undorító.
lehet, hogy én vagyok alapból gyanakvó, de soha el nem hittem, hogy az áruházakban, éttermekben kidobják a lejárt szavatosságú, esetleg romlott élelmiszert.
tescora visszaterve, itt esztergomban regebben lehetett kapni helyben grillezett csirket olcso penzert...egesszen addig mig ki nem derult, hogy a lejart szavatossagu csirkeket szarrafuszerezik, hogy elvegye a buzet es azt aruljak a jonepnek...no comment
szuleim falun laknak, tehat evente egy ket kb 150 kilos Mazsola a les ala kerul. van vele melo, de utana elvagyunk a hussal egy ideig. maximum csirket vagy kacsat veszunk, marhat csak levesnek
darált húst nem szabad venni, mert csak zsíros, véres mócsingos trutyit kapsz. Venni kell pár kiló combot vagy lapockát, ha láthatóan friss és mondani a srácnak, hogy darálja le. Néz majd egy szépet, de megcsinálja. Ez a hús garantáltan gusztusos és ha azt nézed, hogy ez színhús, akkor még jóval olcsóbb is mint a darált szalonnás szemét...
es meg egy truk ha baberlevelet lattok becsomagolva akkor ahoz inkab ne nyuljatok. a barerlevel segit megtartani a hus szinet
egy megrazo cikket olvastam a nagyok jacmairol 1. ha lejart uracsomagoljuk uj datummal 2. ma mar nem lehet csomagolni akkor ledaraljuk 3. ha nem fogy el a daralt, akkor csinalunk belole kolbaszt 4. ha nem fogy el a kolbasz, akkor megsutjuk 5. este eladjuk felaron
Auchanos darált húst egyszer vettem. Már akkor feltûnt, hogy túl fehér (túl sok a fehér rész aránya a vöröshöz képest), node gondoltam csak túl sok szalonnát darátak bele, egyszer meglátjuk A kibontás után ért az elsõ megrázkódtatás, nem szalonna szaga volt, más. Megkóstoltam (vad ember nyersen eszi :)), és leesett az állam. Azok a f.szok nem szalonnát tettek bele, hanem faggyút (kb ipari hulladék, íze mint a szappan) És jobban megnézve az van ráírva, hogy 60% húst tartalmazhat Hát aszitem földhözb.szom az egészet. Azóta csak egész combot veszek és máshol (inkább én elszórakozok a ledarálásával, mert máshol meg beledarálnak annyi porcot, amennyit nem szégyelnek). Van azért szupermarket, ahol nagy a forgalma és jót adnak, mert momentán hentes erre sajnos a közelben sincs, nemúgy vidéki megyeszékehelyen, ahol olyan tényleg friss húsokat kapok (egyenesen a vágóhídról kapják), hogy a darálthús bizony NEM vörös-fehér, hanem CSAK vörös (inak, egyéb szarok nincsenek beledarálva)
1. valóban igaz a barátnõm éppen megjegyezte, hogy ha az Amcsi mekisek látnák amit mûvelnek itthon kibasznák az egész bagázst õ dolgozott elötte ilyen helyen és tudja milyen szabályok vannak persze a konyhába senki se lát be.
Piacon hentestõl ha már nincs falusi ismerõs! A legjobb ha van falun rokon vagy haver akik vágnak ezt-azt és az tuti. Mi azon szerencsések közé tartozunk akik falun lakunk és húsból mindent saját magunk állítunk elõ. Kivéve marha, hal, vad, de azokat kapunk innen-onnan szintén biztos forrásból. Jómagam nagyon bátornak tartom azokat akik ilyen nagy bevásárló központokból vesznek húsokat fõleh ha akciós. (olcsó húsnak híg a leve) Piac minden nagy városban van és hentes is. A piacon megkapod a zöldséget, gyümölcsöt és egyebeket alkudozva. Lehet, hogy nincs wc papír meg tusfürdõ, de kajából tuti lehet válogatni.
A kolleganõm az egyik szegedi hipermarketben vett csirkecombot és valami libát a csirkecomb akciós volt és mikor a pénztárhoz értek akkor vett észre, hogy a gondosan becsomagolt cucc full büdös és levedzik. Persze ezt a pénztárnál mondta, hogy neki nem kell sõt neki a másik hús se kell mert abba se bízik, hogy friss másrészt már átvehette a romlott szagot.
Az elmúlt idõszakokban kiderült szabálytalanságok is ékes bizonyitékai annak, hogy ezek a bevásárlóközpontok nem egészen alkalmasak élelmiszer beszerzésre.
"Ismerem az ételek elõállításának technológiáját.Nem is hinnéd mennyire."
Én meg az embereket ismerem, szvsz.
egyébként a nagyáruházláncok (talán ha nem is mindegyik) de tényleg valymi keveset törõdnek a higiéniával, a lényeg hogy az látszólag tiszta legyen ami kikerül a vevõk elé. a hátsó raktárban csak õk tudják hogy mi folyik.
egy barátom majd egy évig volt területi képviselõ egy fûszereket forgalmazó cégnek miskolci székhellyel. havonta bejárta az országot hogy töltse a boltok pultjait. a tescoról volt a legjobb véleménnyel õ is, az egér/madárszaros konzervek, élelmiszerek vidáman kikerültek a vevõk elé a raktárból egy laza törölgetés után, a lényeg hogy ne látszódjon az ürülék, de attól az még ott van a dobozon, csomagoláson, mikor pakolod, vagy otthon felbontod a kezedre egybõl rátapad, még ha nem is látszik. evés elõtt az ember kezet mos ugye, de minden egyes konzerv vagy fûszer felbontása után azért nem.
egyébként is hogy kerülnek egerek, patkányok meg madarak a raktárba ? alapvetõen ez a kérdés. a garázsboltokat meg az eu tagság miatt bezárják azzal az indokkal hogy nem tudnak megfelelni az elõírásoknak. a nagyáruházláncok meg sem próbálnak
a vendéglátásról is lehetne éppen mit mondani. óva intek mindenkit hogy vidéki (érts jól nem nagyvárosi nagy forgalmú) kisebb éttermekben különlegességet fogyasszon. általában az alapanyag olyan hogy "az a jó ha nem megy kárba semmi elvet" követik. a legbiztonságosabb ha az ember nagy forgalmú étteremben sokat fogyó terméket kér és nem cikizi az alkalmazottat
pl mikor egy vendéglátóegységben dolgoztam ahol volt casino, kocsma, szoli, lottózó, cukrászda akkor elég sok mindent megtanult az ember. a cukiban a lányok mindig mondták hogy mibõl szabad ennem és mibõl nem. a bor meg persze tablettás volt
nem szabad elfelejteni hogy nem a tesco csomagolja be a hust hanem az aki a csomagolot csinálja szal igazából nem a hus romlot el hanem, nem volt a csomagoló megfelelöen fertötlenitve mindenki érti nem a tesco hibája
Lévén hogy húsipari cégnél dolgozom (nem marha, de nem is mondanék nevet mert lényegtelen, ugyanaz a helyzet mindenhol), pár dolgot hozzá tudnék fûzni. Friss húst minden nap találhatsz, csak nagyon meg kell nézni hogy biztosan az van-e a kezedben. Tõlünk legalábbis minden nap kapják a szállítmányt, azt kell keresni. Nem mindig könnyû megtaláni az átcimkézgetések után. Szánalmas, ahogy a Tesco (de a többi nagy üzletlánc is) visszaél a helyzetével. Rendszeresen jönnek ellenõrizni az üzembe, ha valami nem tetszik akkor fikáznak (de különösebben indok sem kell ehhez), szivatják az áruszállító sofõrjeinket ésatöbbi, miközben õk azok akiket rendszeresen kapják rajta a trükközésen/trehányságon a hatósági szemlék alkalmával. Csak õk kifizetik a pár milliós büntetést és kész, semmi sem változik, továbbra is átcimkézik a cuccot, nem megfelõen kezelik, ésatöbbi. Próbálná csak meg így leadni a szintet egy beszállító, azonnal kivágnák az üzletláncok a francba, és akkor a beszállítónak jó eséllyel befellegzett. Így kénytelen eltûrni minden szarakodást tõlük, pl. azt hogy az árun át gyakorlatilag az õ hírnevét rombolja, miközben a beszállítónál esetleg európai fejlettségû gyártástechnológia és áruminõség a standard.
mi az Auchanba szoktunk vásárolni, hál istennek még nem voltak ilyen taasztalataink, de kevesebb húst fogok mostantól enni, az biztos
és akkor hol szabad húst venni? legjobb az lenne, ha vennénk egy disznót, aztán levágnánk, lol.
a teszkónál nincs szánalmasabb hipergigaszupermarket szvsz. (teszkó gazdaságos májkrém, párizsi, stb... hát inkább nem akarom megtudni mik vannak, ill. mik nincenek benne )
régebben a nõvérem is dolgozott a mekiben, egy hétig bírta, aztán mondta, hog kösz szépen, nekem ennyi elég volt. egy ideig nem is evett gyorséttermekben, de szvsz mindenhol ez van, csak mi nem tudunk róla...
Nem különösebben utálom, ha visszaolvasol látod, hogy példaként hoztam fel. Nem kell kést szorítani a nyakmhoz, hogy bemenjek kajálni (múlt héten voltam, azelõtt is), de ettõl még nem imádtam meg és nem hiszek a hófehérkében sem. Na de tényleg lépek.
Én csak személyes tapasztalatokkal válaszoltam a feltevésekkel, meg "haverok elmondása szerint"-el szemben.Amúgy is érdekes, hogy bárkit kérdez az ember, mindenki útálja a mekit és nem eszik ott, de mégis az ország vezetõ gyorsétterem hálózata.Akkor kik járnak oda?.Amúgy énsem vitázni akarok!Neked is jó éjt!
1. Ugyanez igaz a kis éttermekre is...ugye?De csak hogy tudd, mekinek olyan magas elvárásai vannak a nyersanyaggal szemben, hogy sok alapanyagot sokáig nem itthonról használtak fel hanem külföldrõl.
2. mondat második felét is olvasd el
3. ezt rosszul tudod...valószínûleg még nem dolgoztál a vendéglátásban
Na! Na! Már rezeg a léc! Most nem arról van szó, hogy ki a geci, vagy ki a pofátlan, hanem arról, hogy megtörténhet a szent és sérthetetlen mekiben, hogy még is csak buherált kaját kapsz. Ez a tényállás. És, mintha Csuwwi is írt ezt + azt... nem?
a gyrosos sztori sajnos igaz. nálunk dolgoznak miskolcon az arab gyrososok, az összessel jóban vagyunk. nekik az ismerõseik (nem barátaik) akik csinálták. poén volt, jó kis munkahelyi hokiparti. de azért ne általánosítsunk. talán egyszer kétszer megtörténhet ilyesmi az életben max 1-2 helyen, de nem többször.
a mcdonaldsról annyit, hogy ha (fõleg este a mcdriveban mikor kinnt vagy és kevés a vendég, már mindenki fáradt) mocskosul lekezelõen beszélsz az alkalmazottakkal, akik minimálbérért güriznek meg túlóráznak is ha úgy adódik ebben a szar állásban, fõleg éjszakai beosztásban, akkor igen, lehet rá számítani hogy megbuherálják a kajádat. ott is dolgozott pár barátom, tudom mi folyik ott. csak azzal basznak ki aki geciskedik, de azzal nagy valószínûséggel igen
Egy elégedett vevõ :)
1. Elõállítás techológia messze különbözõ lehet nem? Ott figyelnek, arra is, itt meg nem, vagy még is? Tán nem állsz ott egésznap és figyeled, hogy készítik a kaját nem?
2. Nem vezettek be semmit, ez EU ISO szabvány, nem egy cég érdeme. Alkalmazták, vagy próbálták, más tészta.
3. Aligha. Míg egy kis étterembe a minõség és nem a mennyiség a fontos, addig egy gyors étkezdében a sebesség és elérhetõség, ahol természetesen a rugalmasság érdekében a szabályokon változtatnak, vagy csökkentenek.
4. Ez a te problémád. A koleszterined is. Boldog 30 éves kort.
5. Errõl most szó sincs.
Tényleg nincs. Sorry a smiley -ért, a mókásabbikból szúrtam be, ne értsd félre.
Amúgy viszont TESCO és társai tényleg elképesztõ mennyiségû szeméttel vannak tele.
Arra nem is gondoltál, hogy nem csak az ott evés lehet az oka annak, hogy egy "önjelölt ügyvéd" vagyok ugye?
1.Ismerem az ételek elõállításának technológiáját.Nem is hinnéd mennyire.
2.Magyarországon a legtöbb élelmiszerbiztonsági szabályt a meki vezette be.Illetve õk alkalmazták itthon elõször.pl:HACCP
3.Hidd el egy snassz étteremben sokkal több szemetet etetnek meg veled mint a mekiben.Ott maximum a hülyegyerekek tehetne a kajába bármit is.Persze ha egy vezetõ észre nem veszi és kivágja a gyereket mint a taknyot.
4.Igen szoktam ott enni.Nem is keveset.És mégsem vagyok elhízva.Nem magas a koleszterinem.Azthiszem nincs okom panaszra, még így 30 évesen sem.
5.Az hogy egy idióta azzal akarja lejáratni a mekit hogy csinál egy filmet hogy húúúú de szar ott a kaja mert elhízok, megkérdezném tõle, hogyha mindennap ugyanazt a nem meki kaját enné mi történne vele.Ugyanaz.Elhízna.Szóval ez egy **zság.
Amúgy nincs harag, csak énsem mutattam be neked semmitsem....sem szavakban, sem smiley-ban.
Én a Lidülbe jártunk így, vettem valami joghurtot, megettem, utánna meg csak fostam. :dd
[vállatvon] Tulajdonképpen érvelhetnél is mellette, hogy milyen fasza hely, de ez lehet az a bizonyos kivétel, vagy nem? Csak nem tán tényleg ott eszel? . Egyébként miért vállakoztál az önjelölt ügyvéd szerepre? [kíváncsi] Az nem indok, hogy ott kajálsz
pfááj gec...asszem én sem megyek..mondjuk én amennyit voltam életemben...sztem két kezemen meg bírom számolni, max mekis fagyit ettünk nyáron, de azon kívül hambi, meg ezek..áhh...fõleg baján nincs is..
a mekiben nem is annyira a romlott árú a gond, hanem a nemtörõdömség, hülye vevõ úgyse lát hátulra, akár bele is "verhetem" hozzáállás. éjszakai mûszakban nem voltam, de meséltek szépeket... mondjuk ez majdnem mindenre igaz, de amit itt mûvelnek az jobbesetben megeszem/iszom, szóval azért annyira mégsem mindegy.
hát, nekünk az volt baz, és ez halál komoly! szal, a haverommal tavaly nyáron mentünk az õ mamájához, bringáztunk arrefele, ezért benéztünk... aztán kérdezi, hogy van ananász, nem kértek, ma vettem? nézünk egymásra, mert ananász nem másmilyen, mint: TESCO-s!!! fintorgunk, hát jó...ehetõ, végülis gyümölcs...aztán nagy ordítás, eldobja a konzervnyitót, mi csak nézünk, és csak visít és ordít a nagyi!!! odamegyünk, megnéztük, és tudjátok mi volt benne??? ilyen kis gyík bazmeg...olyan, mintha én nem is tudom...mintha krokodil lett volna...de ilyen, ilyen 5-7 centis kis vmi állat, nem tudom mi az isten lehetett az! najó durr ki egész WC-be, azt csá húztunk is...ez a véleményem a sok romlott kajákkal együtt a TESCO-ról...nem állatot akartunk enni, ananászt...lehet hihetetlen, meg nem kerülhet bele mondják sokan, de egyszer lássatok ilyent, asszem egy életre elég lesz a TESCOról............ nameg külön van ponc is a 2004-es cuccoknak, amik olcsóbbak! legalábbis itt Baján...TESCO SUXX!!!
mekit meg a többi gyorséttermet nem tartom annyira vészesnek ilyen szempontból, mert fagyasztott krumplival/hussal stb. dolgoznak, az meg nem romlik meg.